L-am fumat si pe asta (amsterdam, foto)

Sint prea obosita acum sa va povestesc detalii, dar nu-s prea obosita sa va promit ca miine va pun pe hirtie cele 30 de reguli de utilizare a Amsterdamului pentru o vacanta de calitate superioara.

Si ca sa va stirnesc cumva curiozitatea, va spun ca ollie bollen merita respect, ca zborul cu bombardierul a fost mult mai lin decit anunta elicea interbelica si ca space cookies-urile functioneaza. Si tot in acelasi scop va arat si citeva poze din preaplinul folderului nostru de mini-vacanta holandeza.

Iote.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4204

6 comentarii

  1. Astept detaliile de maine!Cred ca este o senzatie minunata sa stai la caldurica, plutind in voia valurilor(cele care n-au inghetat), iar afara sa fie ger bocna!
    Am vazut/comentat pozele in avanpremiera pe Facebook :-)!

    Mihaela

  2. Drogatiiilor!!! Va duceti in orasul pierzaniei!!! Nu mai rau credinciosii se duc in acest oras al pacatului… Pocaiti-va!!!! Vine Apocalipsa!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *