AMR 43: un balansoar de bebe

Schimbăm puțin regula jocului, ca să meargă mai ușor pentru mine și pentru că nu vreau ca vreme de 44 de zile să scriu numai despre lucruri oferite și despre trageri la sorți (și pentru că am avut ceva tentative de fraudă). Mutăm înscrierile pe pagina de FB a Prințesei, adică a mea. Eu postez pe blog în fiecare seară produsul pe care îl donez, anunț printr-un post scurt pe pagina de FB, voi vă înscrieți acolo dacă îl doriți, ne numărăm în comentarii pe facebook pe tot parcursul zilei următoare, seara îl pun pe Random la treabă și anunț pe blog și pe FB cine a avut mai mult noroc în seara cu pricina.

Pentru cine a deschis calculatoarele mai tîrziu, ieri am pornit un maraton de donații de lucrușoare din dulapurile personale, în cinstea zilei mele de naștere care vine peste 43 de zile și așa, de dragul de-a dărui chestii necondiționat.

La finalul celor 44 de zile de donații… va fi ziua mea :D. Pe lîngă asta, o să postez poze cu fiecare dintre cîștigătoare împreună cu obiectul primit de la mine, ca să nu mă bănuiască cineva că păstrez marfa pentru mine!

Din păcate, deși am tot căutat soluții, cu provincia nu pot lucra de data asta, pentru că multe obiecte sînt mari, greu de împachetat pentru curier, scumpe de transportat. Vă puteți înscrie dacă și numai dacă puteți trimite pe cineva să ia personal produsul de la mine, ok?

Bon, acum să lăsăm treburile plicticoase și să trecem la distracție!

Cîștigătoarea produsului de ieri, adică steamerul de la Braun este taram pam pam Random.org ziceeee: nr. 20, adică Alina H. Te rog să-mi scrii pe email să vedem cum facem să ne vedem rapid să ți-l ofer. Poftă mare la trebi aburite, have fun și să ne anunți și pe noi cum te bucuri de dieta puternic vitaminizată!

Azi am un frumos leagăn cu baterii și telecomandă de la Primii Pași. L-am primit de la prietena mea Gabi din Slatina, dar Sof a fost fițoasă și a zis pas. Așa că îl dăm cu mare drag mai departe. Are și muzică și 8 viteze de legănare. E cool pentru bebeluși care se cer mereu mișcați.

Așadar, dacă ziceți că v-ar fi de folos acest balansoar drăgălaș, poftiți de vă înscrieți la tragerea la sorți. Nu în comentarii, ci aici, la postul de pe Facebook, bine?

Baftă, să cîștige cel mai norocos și de-legănat-mai-nevoiaș!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4215

22 comentarii

 1. salutare! gand la gand cu bucurie sau, in fine, gandul meu cu produsul tau :o) O sa nasc o fetita jucausa peste cateva saptamani si chiar surfam netul dupa un balansoar cu pret bun. Daca va fi gratis…si mai bine, ca vremurile ne cer cumpatati :oD. Asa ca, iacata-ma inscrisa in concurs!
  Spor la dat mai departe lucrusoare. E o idee buna! De imitat :oD

 2. hello!!! ce tare:))) e prima data cand castig ceva…ever:))) multumesc si in principiu ne putem vedea si maine, daca e dragut afara sa ies cu odorul:) Prin ce zona stai? Eu locuiesc in Prelungirea Ghencea…destul de in camp:) asa ca nu prea sunt locuri comune. Poate ai tu vreo idee:d Te pup

  • noi stam la eroilor. da-mi mail cu nr tau de tal si ne auzim, eu o sa tot foiu pe drumuri azi….
   felicitari!

 3. Eu astept cuminte categoriile „de imbracat, de citit, de iubit, etc” (desi nu am noroc la concursuri, voi participa de data asta).
  Toate cele bune tie, Sofiei si robo-sotului! 🙂

  • haha nu raspund la asta! 🙂
   imi plac toate mai putin garoafele da e pacat de ele zau…

  • nici macar alea mici-mici? garofite se cheama parca … sau or fi niste flori complet diferite. Anyways, mie imi plac cele maruntele, rozalii asa sau albe :p

  • Hmm…garoafele sunt subapreciate, zau. Nu le-ai vazut pe cele verzi, ca sigur ti-ai schimba parerea. Notat, toate + lalele 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *