Maraton de donații în regat

Se apropie ziua mea. Ca în fiecare an, mă turez și mă ambalez de parcă cine știe ce mare brînză ar fi că a mai trecut un an. Spre deosebire de ceilalți ani, acum împlinesc 30 de ani a patra oară. Și fii-mea va dansa la ziua mea pentru prima oară în viața ei și în viața mea. Se încheie pentru mine cel mai grozav an, cel mai greu și cel mai plin! Așa bucuroasă n-am fost niciodată, uf, mi-e teamă că de ziua mea anul ăsta o să-mi explodeze inima de preaplin! Zbang și gata, o să aștearnă pragul peste regat. Dar măcar o să mor fericită, și asta nu-i puțin lucru?

În plus, pentru că ieri am avut un minut liber în care pur și simplu n-am găsit ceva mai bun de făcut, am aruncat un ochi pe statistici și-am rămas mută de uimire. În ultimele 18 luni, blogul meu a fost accesat de 2,5 milioane de ori. Așadar, sînt milionară în cititori! Și tare mă bucură vestea asta, că habar n-aveam cît sînt de bogată!

Pentru asta, și pentru că mai sînt 43 de zile pînă la ziua mea, m-am gîndit să pornesc un maraton al donațiilor pe blog. În fiecare zi pînă la ziua mea voi dona un obiect de-al meu. Vă puteți înscrie în comentarii, apoi seara tragem la sorți cu Random.org. Prefer primitori din București, că nu am vreme de mers la poștă să trimit obiectele. Ne întîlnim și vi-l predau personal.

Încep cu un aparat de gătit la abur Braun FS20 Multigourmet. Îl am de vreo trei ani, dar l-am folosit abia acum trei săptămîni la aburit legume pentru Sof, între timp mi-am luat unul ceva mai mare și mă gîndesc că poate e de folos cuiva care nu-și permite unul nou. E perfect funcțional, desigur.

Așadar, voi pregătiți urările și cadourile, eu pregătesc masa festivă și lucrurile de donat! Pfoai, sînt milionară! Am I lucky or what?

Deci, aparat de aburit mîncare. Cine-l vrea?

136 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *