Marţi trei ceasuri nemaipomenit de bune

Azi a fost o zi bună. Foarte bună chiar. De fapt, cred că asta a fost cea mai bună zi din anul ăsta, după ziua în care s-a născut mica făptură. Banu banu, asta a fost cea mai bună zi din ultimul deceniu, după cea în care l-am cunoscut pe el şi ne-am făcut familie şi apoi s-a născut ea.

Am aflat că vin Depeche Mode din nou, şi de data asta chiar or să vină, şi eu o să îi aştept în primul rînd, lipită de gard ca în 2006, şi o să fie cel mai minunat concert din viaţa mea, deşi eu am fost la nişte sute de concerte.

Şi asta a fost a doua cea mai bună veste pe ziua de azi. Că prima cea mai bună e muuult mult mai bună. Pentru ea o să iau un paracetamol în plus la noapte! (avem şi o sticlă de prosecco la rece, da cine are inimă pentru alcool rece pe viroza asta….)

Ba mai mult, mica Sofie a vomat azi doar de două ori. Lucru care nu s-a mai întîmplat de… hm… niciodată?!?

Ca să vedeţi cît de generos a fost universul cu mine azi. Sînt recunoscătoare. Marţi trei ceasuri bune. Vă pup pe gură, băi planetelor care v-aţi aliniat aşa frumos!

Maratonul de donaţii continuă. Mai am de dat 38 de daruri. Ştiţi voi unde. Să ne bucurăm împreună, oameni dragi!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

13 comentarii

  1. Oh happy, oh joy! Vestile bune sa tot curga!
    P.S. ce imi place ca numeri zilele pana la ziua ta de nastere, ca asa stiu si eu cate mai sunt pana la a mea 🙂 si eu sunt in aceeasi zi, si anul acesta implinesc pentru a treia oara 29 de ani 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *