AMR 39: diademă cu perle (şi muci)

Muci. Muci. Milioane de tone de muci. Muci mari la mine, muci mici la ea. Nu pot scrie de muci. Nu pot gîndi de muci. Mă iertaţi, vă rog. Sper să treacă rapid, am senzaţia că mi se scurge creierul pe fiecare şerveţel din maldărul care stă să mă înghită.

Maldăr. Ce cuvînt dubios. Pe cînd MUCI, ăsta da cuvînt natural, potrivit, sonor, memorabil, o plăcere să-l spui scrii auzi sufli.

Hai sănătate!

Nu uitaţi de maratonul donaţiilor regale. Azi avem o diademă tare frumoasă handmade by Kristina Dragomir, vă puteţi înscrie pentru ea aicişa.

Deci muci. O doamne nu ştiam cîţi muci există pe lume… şi nici că ei pot curge toţi din nasul meu tot mai roşu. Of cum mai pulsează săracu… da bine gata hai că vă scutesc de detalii.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4192

7 comentarii

  1. Sanatate iti doresc…sa treci repede repede peste momentele astea:D. De fiecare data ne miram cat de mult putem sa ne suflam nasul:)))

  2. Ceai,caldurica,bai fierbinti la picioare cu sare mare,sare calda pe piept,daca e cazul,inhalatii cu eucalipt si ia parasinus…Multa sanatate va doresc!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *