Cinci ani fix

În primul an am fost numai noi. Am călătorit, am mîncat, ne-am iubit, ne-am făcut planuri.

În al doilea an am fost numai noi. Am călătorit, am mîncat, ne-am iubit, ne-am făcut poze și planuri.

În al treilea an ne-am făcut trei. Din noi s-a născut cea mai perfectă fetiță blondă, care acum ne spune că ne iubește doar pe noi, că sîntem pufoși și dăguți.

În al patrulea an ne-am bucurat de noi trei.

În al cincilea an, iată, sîntem deja patru. Micul Iv abia așteaptă să afle ce fain ne distrăm noi în familie.

Nu știu ce urmează, dar abia aștept să aflu, nu poate fi decît de bine.

Vă iubesc, familie!ionouka_nunta046

ionouka_nunta066

ionouka24

ionouka38

ionouka50

ionouka55

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

69 comentarii

  1. Imi place tare mult sa te citesc :). Sunteti minunati toti 4 . Sa ramaneti asa , frumosi , pufosi si minunati 🙂

  2. La multi ani sanatosi si frumosi inainte!

    Si noi sarbatorim azi tot cinci ani fix! Hmm, acelasi starting point, oarecum aceeasi traiectorie…no wonder great minds think alike :D!

    O zi minunata!

  3. La multi, multi, multi ani! Va pup si va imbratisez! :*:*:*
    O sa fie fun mai incolo cand te vei recupera si tu si o sa fiti cu forte intregite. Abia astept discutiile dintre Iv si Sofia. 😀

    • Hey, la multi ani minunii voastre!
      Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de ea si ea de voi si sa prindeti impreuna si cea de-a 80-a aniversare a minunii voastre!

  4. La multi ani fericiti in continuare! Te citesc de putin timp, dar imi place tot ce gasesc aici, pe blog. Coincidenta sau nu, azi avem si noi 5 ani de casatorie si doi copii, un baietel si o fetita. Doar ca la noi a venit baietelul primul (3 ani si 3 luni), apoi fetita (1 ani si 4 luni chiar azi). Te imbratisesz cu drag (virtual), dar sper sa ajung prin Bucuresti sa te cunosc.

  5. Cinci ani cu multe impliniri as spune 🙂 2 copii, casa…cred ca v-a mai ramas doar…un pom de plantat 🙂 in caz ca n-ati facut-o deja 🙂
    La multi, multi ani si mai fericiti, si mai impliniti decat primii 5! 🙂

  6. La multi ani inainte! Multi, multi! Toti!
    Sa fie cu sanatate, cu plin si impliniri, cu chiote doar de bucurie, lacrimi doar de fericire si singurele voastre greutati sa fie cele din sacosele de cumparaturi, pline cu de toate!

    Happy anniversary, you perfect people, you!

  7. Am stiut, mi-am amintit azi dimineata si te-am imbratisat impreuna cu marea.Sa va iubiti la fel,sa va iubiti mai mult…

  8. Tu faci să pară totul așa, o poveste. Viața reală, cu toate ale ei, și-s multe grele, știu perfect, că sunt aici, în regat, de ceva ani, tot are un farmec aparte privind lucrurile din perspectiva ta regală!
    Să vă fie bine, echipă faină ce sunteți!

  9. La Multi Ani frumosi inainte, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de familia voastra ca si pana acum si sa aveti parte de lucruri si oameni frumosi, ca voi!

  10. Felicitari! intre atatea povesti cu divorturi, inselari si alte nebunii dramatice, tu presari o nota optimista in fiecare zi, aratand ca se poate si chiar exista frumos si in viata reala, nu doar in basme. Bravo!

  11. Felicitari! Sa va iubiti o eternitate si sa aveti parte de multa sanatate si tot ce va doriti din partea celor mici :). Pup

  12. La multi ani frumosi, veseli si sanatosi. E o mare bucurie sa te citesc. Cred ca viata este asa cum alegem noi sa o facem / sa o vedem. Ai niste ochelari buni prin care privesti in tine si in jur, iar de mana care stie sa ‘povesteasca’ frumos – frumos, ce sa mai zic. Imbratisari si soare in inima si in privire!

  13. La Multi Ani frumosi, fericiti si sanatosi! Sa va bucurati de familia voastra frumoasa inca 100 de ani de-acum incolo! Va asteapta o viata chiar mai frumoasa in 4.
    P.S. Pozele sunt superbe, de la protagonisti, la rochita ta, la buchet, la background, minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *