Fast-dușul (concurs, P)

LE: Căștigători validați pînă în prezent:

Premiul cel mare: Mihaela Breban
Adriana Grigore
Ramona Cazacu
Irina Nițu
Agripina Movileanu
Alexandra Albu
Catalina Borta
Luiza Furnică
Crina Mictariu

– Dragă Prințesă Urbană, te rugăm să ne spui cîte ceva despre cum faci tu duș!
– Duș? Nu vreți să vă povestesc despre cum am început să scriu pe blog, despre care sînt sursele mele de inspirație și ce planuri de viitor am?
– Nu. Vrem să știm cum faci duș.
– Păăăăi dau drumul la apă pe cel mai fierbinte, intru în cabina de duș, mă spăl, mă clătesc, am două gînduri fugare, ies din cabina de duș roșie ca racul, mă șterg pe juma de picior și pe spate și ies repede cu pantalonii pe jumătate trași, că plînge un copil în somn și trebuie să văd dacă-l pot ajuta cu ceva. Sau doar mi se pare că plînge. Mamele suferă de auzenii, ştiți, cum se simt şi ele o clipă bine, pac, le dă creierul alarma, să nu li se urce liniştea la cap.
– Ăăă, da, foarte interesant, dar să revenim la duş. E o experiență rapidă, deci.
– Am dezvoltat o tehnică foarte bună. În epoca B.C. (before children, adică), stăteam la duș și 30 de minute. Mă înmuiam bine de tot, mă spălam cu un gel de duș, clăteam, apoi foloseam un scrub delicat, masam bine toate zonele de interes, mă mai gîndeam la unde o să-mi fac vacanța de vară, clăteam, mai aplicam un gel cremă cu aromă de lavandă, să dorm bine, masam, clăteam, îmi admiram unghiile colorate, clăteam iar, pipăiam bine toată pielea să văd cît de sănătoasă e, într-un final ieșeam bine murată și extrem de relaxată, fiartă la foc domol (mereu mi-au plăcut dușurile cu apă fierbinte rău, inclusiv vara). Acum, în epoca A.C. (after children, that is), am trei minute pentru duș, cu tot cu dezbrăcat și îmbrăcat, uneori trebuie să-mi tai și unghiile în timpul ăsta. Așa că am eliminat din rutină tot ce nu era necesar. Intru în baie, dau drumul la apă, în timpul ăsta arunc toate hainele pe jos, intru la duș, cît îmi umezesc picioarele mă săpunesc pe spate, apoi clătesc spatele și săpunesc picioarele, clătesc bine tot, mă gîndesc rapid la ce mai am de făcut în seara cu pricina, opresc apa, mă scutur bine, șterg ce apuc într-o mișcare scurtă de dans cu prosopul uriaș, trag pe mine hainele curate (se mai întîmplă și încurcături cu cele purtate, dar cui îi pasă) și gata relaxarea acvatică.
– Ce înseamnă pentru tine un duș plăcut?
– Un duș plăcut e ăla care există. E tot ce contează. Nu mai fac de mult nazuri la durată, mirosul gelului de duș, calitatea gomajului.
– Ce le sfătuiești pe cititoarele tale în ceea ce privește dușul?
– Să nu renunțe la el orice-ar fi. Știu că uneori e o luptă foarte grea, dar dușul este unul dintre drepturile inalienabile ale femeii-mame. Ieșim în piață și dăm foc la lufe și bureți de baie, dacă trebuie! Renunțăm la multe pe lume, dar dușul e sfînt!

Sper că v-a plăcut mini-interviul pe care nu l-am dat nimănui. 🙂 Schimbul de replici mi-a venit în cap imediat ce am primit brieful pentru articolul de luna aceasta pentru Dove: să scriu despre experiența mea la duș. O să fie un articol foarte scurt, le-am spus.

Noroc că am și cîteva informații despre noua gamă de geluri de duș Dove, lansată ieri, plus o invitație la concurs. Cercetătorii Dove au reușit să obțină o formulă delicată, hrănitoare, cu textură mătăsoasă și spumă bogată. Am testat și eu Dove Deeply Nourishing și este într-adevăr foarte spumos și cremos, a făcut cele 2 minute de săpunit și clătit muuuult mai plăcute.

Noul portofoliu de geluri de duș aduce o nouă formulă revoluționară, o etichetă mai elegantă și trei variante noi de produs (Dove Gentle Exfoliating, cu particule exfoliante delicate, Dove GoFresh Revitalise, cu parfum proaspăt de mandarine și flori de Tiaré și Dove Caring Protection, cu multe uleiuri naturale, special creat pentru pielea uscată). Le găsiți deja în magazine!

Vizual Dove (2)

Acum, despre concurs. Pînă pe 3 mai la ora 23:59 aștept în comentarii răspunsul vostru la întrebarea: Cum este pentru voi gelul de duș ideal?
Cu Random.org voi alege pe 4 mai 11 cîștigători:
– 1 premiu mare format din halat + papuci + prosop + 5 geluri de duș Dove
– 10 seturi formate din cîte 5 geluri de duș Dove: Dove Deeply Nourishing, Dove Gentle Exfoliating, Dove Caring Protection, Dove Revitalise, Shea Butter with Warm Vanilla

Regulamentul complet al concursului îl găsiți aici. Baftă! Și dușuri plăcute și lungi, pe cît posibil!

Sursa foto: femeie la duș via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

407 comentarii

  1. Gelul de duș ideal pentru mine : sa îmi facă pielea catifelată rapid pentru ca și la mine durează maxim 5 minute dușul :D. Sa hidrateze, catifeleze la putere maxima 🙂

  2. Dove… e foarte bun, imi place, desi eu nu cumpar pentru mine decit foarte rar, dar ma delectez uneori cind folosesc din „greseala” gelul Dove al sotiei 🙂

    • Huh, 3 minute alocate dusului si crezi ca esti rapida?

      Stai putin, mi-am adus aminte de asa zisul dus calugaresc, ce mi-l aplica mama cind eram copil, vara desigur.

      Cind se lasa seara, dupa ce cu greu ma lua de pe strada prafuita, urma si inevitabila spalare a copilului. Fiind vara, umplea cu apa de la cismea o stropitoare mare de gradina, din tabla galvanizata, argintie, mai adauga citeva ibrice de apa fiarta, sa nu fie exagerat de rece, ma dezbraca, ea se cocota pe un scaun si incepea dusul calugaresc.

      Imi turna brusc asa, cam un sfert de stropitoare pe mine, de nu apucam sa respir si urma spalarea cu „gel de dus” adica sapun de casa fabricat ilegal, in secret de bunica. Nu stiu ce naiba punea bunica in acel sapun, insa imi aduc aminte ca mirosea frumos -un miros perfect natural ce nu pot sa il descriu prea bine, aducea cu flori de camp- si ma spalam inclusiv pe cap, foarte usor, imediat se clatea spuma. Sapunul din comert era un pic mai diafan ca o caramida tapetata cu smirghel.

      La final, mama saraca imi turna ce mai raminea in stropitoare pe mine, rapid, ca o dureau mainile; cred ca tot exercitiul dura 30 de secunde.

      Ma stergeam cat puteam de repede, ca mi se facea frig, si apoi imi trageam o pijama pe mine si o zbugheam in casa. Ce vremuri…

  3. Hmmm…o balaceala de cel puțin 20 de minute..cu apa fierbinte si gel de dus mirosind a proaspăt, a viu, a culori! Apoi invaluirea intr-un halat coloraaaatt si cald…

  4. Eu sunt fan Dove de ani de zile.
    Am trecut și eu prin fazele de duș super rapid când erau copiii mici,mă regăsesc în „interviul” tău mai puțin partea cu apa fierbinte.
    Acum aș sta la duș mult și bine,ador spuma,mirosul,senzația pe care o lasă Dove.Am pielea uscată și deși am mai încercat și alte geluri de duș, am revenit.

    • Gelul de dus ideal trebuie sa aiba o consistenta fina, cremoasa, imi plac cele cu un miros suav, delicat. Nu prea agreez cele cu un miros foarte puternic. 🙂
      Favoritul este cel cu miros de lavanda

  5. Intre 3-5 minute de relaxare si sapunire, in care ma uit la babyphone sa ma conving ca doar mi se pare ca se aude ceva. Gelul de dus trebuie sa fie cremos si hidratant, cu un miros tonic si nu foarte dulce. Mai greu este sa gasesti timpul zilnic, pentru ca seara adorm odata cu copiii iar ziua cand doarme bebelina gatesc, calc etc. Dar ma lupt sa reusesc zilnic.

  6. Întâmplător, gelul de duș ideal pentru mine este de la Dove. Dacă miroase a caise sau piersici, deja îmi depășește așteptările. 🙂

  7. Mișto reclamă făcuși 🙂
    Gelul de duș ideal ar fi acela cu miros de migdale și ceva portocale (mandarine ok too), să nu conțină prea multe tâmpenii, hidratant dar nu atât de încât să-mi ia 10′ clătitul, nu de alta dar iar intră un copil peste mine pentru că, nu-i așa, fiiiiiix atunci se întâmplă cele mai importante, urgente sau groaznice lucruri.

  8. Gelul de dus ideal miroase bine si hidratează eficient. 🙂 cel mai frumos e când am mai mult de 3 minute la dispoziție, sa ma pot bucura de el…

  9. Până să -l avem pe bebe dusul era un răsfăț cuprinzând etapele descrise de Prințesă mai sus. Acum e cam de trei minute, când nu e sotul acasă. Dacă s-ar putea inventa pt.mămici un gel de dus care sa exfolieze, să curețe si să hidrateze pielea, un fel de 3 in 1, ar fi ideal. Si, dacă tot e gelul de dus ideal, mi-ar plăcea să miroasă a ploaie caldă de vară…

  10. Gelul de dus ideal trebuie sa aibă un parfum discret, care sa se păstreze si după baie – daca e ceva floral, delicat, e si mai minunat! Apoi, trebuie sa lase pielea moale si hidratata – mamele nu mai au timp si de loțiune de corp după dus….gelul trebuie sa facă tot!

  11. Gelul de dus ideal trebuie sa fie foarte hidradant pentru ca nu prea am timp sa folosesc lotiune de corp si sa aiba un miros placut care sa ma invioreze.

  12. In epoca bc gelul de dus trebuia sa fie hidratant si sa faca clabuci parfumati. Acum, cu o bebelusa de 9 luni, ma multumesc cu orice:)dus sa fie, chiar si de 3 min;)

  13. Eu in prima luna cu bebe, m-am trezit intr-o zi murdara pe gat pt ca desi faceam dus cel putin o data pe zi, era in super fuga pt ca aveam impresia ca plange imediat cum intram 🙂 gelul de dus ideal e exfoliant si hidratant.

  14. Daca nu e timp de scrub decat o data la doua saptamani iar de ulei pentru hidratare o data pe saptamana in conditiile in care piele e foarte foarte uscata … gelul de dus a trebui sa curete, exfolieze, hidrateze dintr-o singura trecere a lui peste corp :))). Mda, greu cu dusul si cu copiii. Inainte de copil ma ofticam maxim cand auzeam cate o mamica plangandu-se ca n-are timp de cosmetica, manichiura, coafor, imi imaginam ca eu o sa fiu mereu scoasa din cutie …. Daca as avea timp efectiv as muri de ras, dar n-am … nici macar de un dus mai minutios.

  15. Uaaa..concurs pentru gel de dus si halat, papuci si prosop?! I-re-zis-ti-biiil!

    Gelul ideal iti lasa pielea hidratata, parfumata si te face sa te simti printesa o buna bucata de vreme dupa (da, chiar si atunci cand bebele regurgiteaza pe tine, copilul mare iti rastoarna supa in poale si barbatul lasa desfacut tubul cu vaselina pe care tu calci -din greseala- gratios..)

  16. Gelul de dus ideal este pentru mine exfoliant si hidratant ( cu uleiuri daca se poate) in acelasi timp … pentru ca n-am timp.
    Inainte de copil, ma ofticam cand auzeam de mamici care nu aveau timp sa se coafeze …acum ma intreb oare cand sa fac un dus de 3 minute.

  17. Mie imi place un gel de dus cremos si fin, care sa hidrateze si sa lase un parfum fin dupa baie.

    Si imi plac si posturile tale publicitare, Printesa. Nu numai cand ai concursuri :), ci pentru ca sunt de foarte mult bun simt. Si amuzante de cele mai multe ori.

  18. Nu am un gel de dus preferat! Am vreo 5-6 in baie pe care le folosesc pe rand, cate 2-3 zile unul, fiindca ma plictisesc repede de aroma lui!Deci, le cam aleg dupa miros……dar vreau sa lase si pielea fina! Wow, cate am facut cadou dupa primele 2-3 incercari la prietene ff. apropiate of course,care ma intreaba periodic daca nu mai am vreun gel de dat 🙂

  19. Ador gelurile de dus si pentru ca-mi place sa incerc arome noi am cel putin 3 in baie :). Imi plac cele hidratante dar si cele care au o consistenta mai light si ma atrage mirosul de fructe (caise, pepene, cirese, smochine, migdale) sau de flori (liliac si lacramioare in special).

  20. Gelul de dus ideal ar trebui sa miroase a flori de primavara, sa hidrateze si sa lase pielea catifelata, sa se aplice repede si sa reuseasca sa te relaxeze in cele 5 minute pe care le ai la dispozitie pentru dus.

  21. Gelul de dus ideal pentru mine trebuie sa fie hidratant , cu miros de lavanda , si sa imi lase pielea molcuta ca de bebelus daca se poate.

  22. Gelul de dus ideal imi lasa pielea hidratata si miroase placut, dar discret, ca nu vreau sa fie un balamuc de arome pe mine atunci cand ies de la dus :))

  23. De obicei, mă dusez seara, când ajunge soțul meu acasă. Când e musai să fac un duș și în timpul zilei (pentru că uneori, după ce-mi hrănesc bebelusa și ea mai dă afară laptele, miros ca o stână. ..), nu am de ales și

  24. Gelul de dus ideal pentru folosit seara e cremos si miroase a vanilie, ciocolata, cocos, unt de shea….dulce sa fie. Dimineata imi place sa folosesc ceva revigorant, miros de citrice, poate si exfoliant. Si da, in epoca A.C. sunt si eu recunoscatoare daca dusul exista si nimic mai mult.

  25. Hmm… Numai eu fac dus cu ‘spectatori’? Eu, dimineata, iau bebelina cu mine la dus, o pun frumos in scoica si pot face un dus normal, fara sa ma intreb ‘oare mi se pare sau chiar plange?’ .. Pare incantata, de faianta, de zgomot, de dulap.. Dusul ideal pentru mine e de fapt o baie lunga, in apa fierbinte, cu multa spuma…

    • A, gelul de dus ideal pentru mine trebuie sa aiba miros de lavanda, sa faca spuma si sa imi lase pielea ca de bebelus 😀

    • Nu ești singura cu ‘spectatori’. La fel procedez și eu: iau scoica cu bebelușul(7l) în baie și pot face liniștită duș. Mai greu e când vine băiețelul cel mare(3a2l) și vrea și el sa intre :))).
      Pentru mine gelul de duş ideal este cel care le face pe toate: exfoliază, hidratează, miroase a citrice.

  26. sa aiba miros de curat si sa lase pielea catifelata. Mie imi place Dove tare mult, am si sapun si sampon si gel de dus 🙂 Inainte sa nasc vazusem un clip pe youtube din Canada parca unde moasa spunea ca poti sa speli bebe cu Dove 🙂 Si chiar o sa incerc ca mi se termina indata gelul de dus de bebe, sa vad cum e cu Dove la pitica

  27. Gelul de dus ideal trebuie sa le faca pe toate,sa exfolieze,sa hidrateze pielea si sa fie frumos mirositor,cu lavanda sau portocale.

  28. Gelul meu trebuie sa transforme o piele de tip „smirghel” intr-una de tip „fund de bebe”, si asta zilnic, altfel e de rau si vizual si tactil, dar mai cu seama emotional :).

  29. F frumos articolul, si mie imi plac toate articolele tale, publicitare si otherwise 🙂 Gelul de dus ideal ar trebui sa fie hidratant dar nu sa lase pielea uleioasa ci cu o senzatie de curatenie, sa aiba si un pic de exfoliere ca sa lase toate zonele fine, sa miroasa a citrice sau vanilie, si sa fie intr-un recipient destul de mare incat sa nu trebuiasca sa il schimb in fiecare saptamana. Si o mica cerinta aparte: prefer gelurile si sampoanele cu pompa, unde apesi pe pompa si iese produsul – e mai simplu decat de ridicat capacul, ridicat sticla, etc. Si daca nu ai decat doua minute pentru dus, mai degraba iti petreci timpul visand decat manevrand sticlele de cosmetice in baie 🙂

  30. Gelul de dus ideal pentru mine e ala care nu imi usuca pielea.Cred ca e aspectul cel mai important atunci cand imi aleg un gel de dus.De asemenea,imi plac gelurile de dus care nu au un miros foarte dulce si care isi pastreaza parfumul pe durata zilei.Pam -pam:)

  31. -hidrateaza pielea (cine mai are timp mereu de crema)
    -exfoliaza (cine mai are timp de scrub)
    -de obicei imi cumpar 2 in acelasi timp, unul energizant, care sa te binedispuna, si unul relaxant, fix inainte de culcare, care sa te adoarma…

  32. Ahhhh…..gelul de dus ideal chiar exista? Daca da, as fi incantata sa aiba proprietatea oricarui sapun natural: atunci cand te clatesti rapid, sa nu mai simti ca nu ai facut-o bine si sa ai impresia ca la final, particule de gel de dus raman pe prosopul folosit la sters. Daca exista asa ceva, imi doresc si eu….
    Dusul ideal exista in acest context,doar daca am timp sa-mi sterg stropii de apa dintre degetele de la picioare. Pentru ca, doar senzatia de uscat de dupa dus, este cea care face totul pentru mine. Stiu ca sunt ciudata, dar ma tratez :).

  33. Eu de obicei folosesc gelul de dus Dove. Imi place deoarece hidrateaza foarte bine pielea si are un miros foarte placut si foarte fin (asta e valabil pentru majoritatea tipurilor de gel de dus de la Dove). Mirosurile mele preferate sunt cele fresh, de citrice.

  34. Gelul de dus ideal trebuie sa contina cat mai putine ingrediente, care sa nu fie din acelea periculoase pentru sanatate, sa hidrateze bine (urasc senzatia de piele care ma strange dupa ce ies de la dus), sa miroasa divin (prefer mirosurile dulci in general cum ar fi vanilie, zmeura), mirosul sa persiste pe piele dupa dus, iar recipientul sa aiba orificiul de scurgere destul de ingust incat sa nu torn din gresala jumatate de tub odata la un dus.

  35. Buna si ce ocazie misto, multumim!
    Pentru mine gelul ideal este cu arome fresh eventual de citrice, imi mai place foarte tare cel cu aroma de cafea si este de preferat sa fie aplicat de catre sotul meu, care ma spala ca pe un bebe…si asta nu de curatenie desigur, ci de rasfat…

  36. Ador Dove. Dusul il fac cu apa calduta si vara si iarna. Acum dupa ce a venit bebe intradevar dusul e pe apucate dar intotdeaunna cu Dove sa mi mai catifeleze pielea care e mai aspra dupa ce am nascut. Intotdeauna pe etajera din baie am cel putin doua geluri Dove . Foarte buna si crema dar nu reusesc sa ma dau iar cand o fac mereu schimb pampersul si nu mai au parte manutele mele

  37. Înainte de copii aveam multe feluri de duş în baie, culori şi arome cumpărate parcă dintr-o gelaterie şi nu de la raftul de cosmetică: vanilie, caramel, ciocolată, zmeură, mure, lapte şi miere, etc… Rar de tot mai luam câte ceva cu măsline. Plus că aveam gama completă: spumă de baie, gel, săpun, cremă de corp…

    După copii gelul de duş se numeşte: Ce apuc. Adică ce reuşesc să iau în fugă de pe raft. De preferat cantitate mare plus pompiţă (să nu poată fi vărsat uşor).

  38. Cand eram in facultate, un gel de dus Dove era luxul suprem. Asta daca primeam cadou vreunul, caci, pe vremea aia, sapunul era la putere, iar banii, prea putini. Cand eram insarcinata, am primit de la mama un gel de dus Dove original si mi-am reamintit mirosul gelului si al cremelor din facultate. Acum, un Dove mi se parea ieftin, dar l-am folosit cu placere si drag. Cand mi s-a terminat, am cumparat din Auchan un Dove original mare, in ideea ca bebe s-a obisnuit deja cu mirosul lui mami. Si acum folosesc tot gama Dove original, mirosul care m-a cucerit in studentie, nu cumva sa-l confuzez pe bb, care e alaptat si tare mi-e frica sa schimb mirosul. Din pacate, produsul pe care l-am cumparat din Auchan era mult mai prost decat cel de la mama. mirosul era mai fad, gelul mai gros, facea mai putina spuma… doar gramajul difera, am inspectat ambele sticle, ambalajul era la fel, nu stiu explicatia… in fine, am cumparat din acela la set cu deo, asa cum primisem, si a fost ok. Am fost un pic dezamagita, si m-as fi suparat pe produs, dar, in nebunia mea,n-am de gand sa schimb gelul o perioada de acum. si pt bb, si pt mami,ca, deh, it brings back memories si ma ajuta sa ma relaxez la dus. Deci, gelul de dus tre sa fie … Dove original.

  39. Si eu folosesc Dove de mult timp. Daca din curiozitate incerc altceva, revin mai apoi la Dove, care e mult mai placut.

    Dusurile mele sunt la fel de scurte, cu cei trei pitici, sub cinci ani,misunand prin apropiere.:)

  40. Si eu am copil mic si sunt mereu in criza de timp asa ca gelul de dus trebuie sa ma improspateze si sa-mi hidrateze pielea rapid (eu avand o piele foarte uscata). Tocmai de aceea folosesc aproape mereu gama de sapunuri si geluri de dus Dove deoarece sunt cele mai hidratante produse de pe piata. Si in plus miros si bine. Daca e pot atasa si o poza din baia mea unde troneaza pe chiuveta sapunul lichid Dove (de departe cel mai bun de pe piata) si pe polita de la cada gelul de dus Dove. Iubesc produsele Dove.

  41. Si eu am incercat multe marci de gel de dus si chiar sapunuri, dar dintre toate Dove e singurul la care am revenit de cate ori am nevoie de un rasfat la dus. Pentru mine gelul ideal de dush e cel care se intinde repede (face clabuc), curata bine, lasa pielea moale si parfumata multa vreme dupa dus.

  42. Gelul de dus ideal pentru mine este cremos si miroase foarte bine ( vanilie, portocala, rodie etc? Dusurile sunt la fel de scurte , maxim 5 minute pentru ca am un bebelus de 9 luni si in plus supravegheata pentru ca bebelusul vrea si el cu mami la baie.

  43. Gelu de dus ideal trebuie sa aiba un miros dulce, foarte parfumat . Gelul de dus preferat este Dove, folosesc de cativa ani. Dusurile momentan pentru ca nu am inca copii sunt dd 30 minute, imi place sa ma relaxez cu dun dus fierbinte si un gel de dus de calitate

  44. Gelul de dus cremos , sa faca multa spuma , sa lase pielea catifelata si un miros discret de citrice , acesta este gelul de dus perfect pentru mine 🙂

  45. Gelul de dus ideal = efect exfoliant (scrub) si aroma care sa persiste in piele (arome diverse, ma plictisesc de una singura).

  46. Dove este gelul de dus ideal si preferat. Imi plac aproape toate aromele, cele noi sunt super. Mi-ar placea un gel de dus cu iaurt si tutti fruti.

  47. Dusul ideal este unul fierbinte , de ies rosie ca racul (ca tine de altfel) cu un gel de dus cremos si hidratant pe repede inainte, ca timpul e limitat.

  48. Dusul bun se face iarna pt mine, pt ca locuind intr-o zona rurala, iarna este apa din belsug la robinet. Primavara-vara-toamna, asa pe rand cu zile bune si mai putin bune, firisorul de apa se subtiaza si nu de putine ori am ramas cu samponul pe cap pt ca vecinii mei udau paradaisele. Deci, pentru mine, un dus bun e acela in care curge apa!!! Mai subtire sau mai gros dar curge!!

  49. Cand apuc sa fac un dus mai lung de 5 minute, imi place sa folosesc un gel de dus exfoliant 🙂 sau unul care sa includa si crema 🙂

  50. Un gel de dus care ma inveseleste, imi gadila simturile si miroase a fructe dulci. Cu apa si liniste langa, cu un pahar de vin dupa si un sot disponibil. Realitatea este cam rapida si este fresh.

  51. Sa lase pielea catifelata si hidratata, sa nu mai fie nevoie de aplicarea unuei creme. Din punctul asta de vedere, Dove e perfect.

  52. Gelul de dus ideal ar fi cel care incorporeaza mireasma care se simte dupa o ploaie de vara. Din pacate nici eu nu mai am timp de dus. Inainte de bebe aveam un intreg ritual. Acum scurt si la obiect.

  53. Imi plac foarte mult gelurile de la Dove! Fac intradevar experienta dusului (care si la mine e scurta, desi nu am copii, pur si simplu prefer sa salvez mai mult timp pentru altele) muult mai relaxanta 🙂

  54. Gelul de dus ideal…hmmm…trebuie neaparat sa fie cremos, sa aiba un parfum discret si sa lase pielea moale dupa spalat. Dove le intruneste pe toate. 🙂

  55. Vesel trebuie sa fie musai, parfumat neparat, sa catifeleze in timp ce exfoliaza, sa curete pielea in timp ce-o face sa straluceasca si sa ma faca sa cant! Daaaaa, daca-i fain sigur fredonez ceva! :))

  56. Pentru mine gelul de dus trebuie sa fie cremos, sa il vad dinainte de a-l pune pe piele ca imi va lasa pielea bine hidratata, si cu un parfum fresh care sa si ramana pe piele, sa il simt mai tarziu.
    De la Dove, m-am indragostit iremediabil din prima clipa de cel verde, cu castravete. Este incredibil si delicios de fresh acel miros.

  57. Sa fie cremos si hranitor si daca are si un iz de menta sau lime al meu este . Acest fast dus este si la mine :)))) Pe repede inainte.

  58. Gelul de dus perfect (pentru mine) este onctuos, cremos, cu miros suav, nu puternic si hidratant.
    In ceea ce priveste dusul….mda aprob cele spuse mai sus: o mini experienta de relaxare zilnica. Daca mai apuc sa mananac si o bucatica de ciocolata sau doua inghitituri din inghetata preferata in acelasi timp (dont’t judge) e perfect!

  59. Gelul de duș ideal trebuie să facă o spumă catifelată și să aibă un miros punternic care să rămână piele o vreme bună. Însă cel mai important despre gelul de duș, e să vină în mai multe sortimente. În momentul ăsta am vreo 4 geluri de duș începute pentru că îmi place să aleg mirosul în funcție de starea mea de spirit. Da, încă sunt la vârsta în care dușul durează 30 de minute 😀

  60. Gelul de dus ideal ar trebui sa aiba o textura cremoasa, sa imi hidrateze foaaarte bine pielea uscata (daca s-ar putea sa nu mai am nevoie de lotiune dupa, ar fi perfect) si sa miroasa a proaspat si a viata. Sa iesi din cabina si sa ai energie pentru toata ziua! (visez acum, bineinteles :)) )

  61. Pentru ca si eu fac fast-dusuri, imi doresc sa gasesc gelul de dus ideal: care sa miroasa bine (a cafea sau lavanda), sa hidrateze, sa aiba si o leaca de scrub si sa se clateasca repedeee 🙂
    p.s.: mi-as dori o usa la baie care sa scaneze retina inainte de a permite accesul (muhaha, fii-mea e mititica, deci n-ar ajunge la scanner 😀 ) si sa fie anti-fonata atat de bine incat sa nu mai aud decat apa de la dus curgand 🙂

  62. Gelul ideal…exfoliant si hidrarant 🙂 nu de alta dar de cand cu bebele exfoliantul meu sta singur cuc intr-un colt ca nu mai are nimeni timp de el.

    Ma bucur ca au scos Dove un gel de dus exfoliant, asa mai reusesc si eu sa ma rasfat… Spa minutes sa fie :))))

    In plus ar mai fi mirosul, dar folosesc de multi ani Dove si nu am gasit nici un gel de dus care sa nu imi placa din punctul asta d vedere.

    P.S: sa-l vad pe ala care comenteaza ca postul asta e publicitar…genial interviul!

  63. Gelul de dus ideal miroase a portocale,catifeleaza pielea si parfumeaza.Cum inca nu l-am descoperit folosesc Dove.Nu miroase a portocale dar are celelate calitati.

  64. gelul de dus ideal ar fi asa: ar mirosi a cafea, ar hidrata binedetot, ar contine si-un pic de scrub si s-ar clati cat ai zice „iar vine fii-mea peste mine” :))

  65. Gelul de dus ideal ar trebui sa combine um scrub si o crema hidratanta, sa mi lase pielea parfumata, mirosind a citrice, vanilie sau trandafiri. Deci vreau varianta 3 in 1, n am timp si deseori nici chef sa aplic mai multe produse 🙂

  66. hmmm, mie imi place foarte mult dove…gelul de dus ideal pentru pielea mea uscata este cel cat mai cremos si hidratant!

  67. Pentru mine experienta gelului de dus trebuie sa fie unica. Imi plac produsele care miros puternic fructat si proaspat, care sunt onctuoase si care dau sentimentul de curat. Conteaza enorm sa fie puternic hidratante, intrucat am o piele cu tendinte spre uscare.
    Mi se pare interesant (si important) ca un brand sa faca un scurt studiu de piata prin acest concurs, pentru a afla preferintele cumparatorilor. E clar ca efectul tactil si cel olfactiv primeaza. Multumim, Printesa, pentru oportunitatea creata!

  68. Gelul de dus ideal pentru mine trebuie sa fie hidratant, exfoliant si sa persiste mirosul pe piele cat mai mult timp dupa dus. Succes tuturor la concurs si dusuri placute sa aveti!!!

  69. Gelul de dus ideal miroase dulce fructat, e hidratant si curata bine. Cu timpul de dus ideal e mai greu, cu 2 pitici in casa 🙂

  70. Adooor sa fac dus in timpul zilei, mi-e necesar sa fac seara , altfel dorm greu si iubesc sa-l fac dimineata , ca sa ma simt fresh toata ziua. Mda…as sta toata ziua in cabina!! Iar gelul de dus trebuie sa aiba o aroma divina, sa-l simt cremos si sa-mi lase pielea curata pana simt ca scartaie!

  71. Si eu folosesc Dove de foarte multi ani. Am incercat mai multe marci, dar de fiecare data m-am intors la Dove. Si, sunt foarte sincera, parol! Se pare ca aceasta marca mi s-a potrivit mai bine pe tipul meu de piele. Si nu-mi plac cremele, nu le suport. Nici pe corp si nici pe fata. 🙂

  72. Hidratant, hidratand si iar hidratant. Asta pe langa ca trebuie sa fie frumos mirositor, catifelat, ambalat dragut si accesibil ca pret. O nimica toata, zic 🙂

  73. Gelul de dus ideal trebuie sa-mi hidrateze pielea, sa aiba o textura placuta si un miros discret care sa se pastreze pe piele.

  74. Gelul de dus ideal ar fi acela care iti ia toate gandurile rele din ziua respectiva! In alta ordine de idei, imi place acel gel de dus caruia ii persista mirosul pe piele chiar si 2-3 ore dupa ce m-am spalat si nici nu imi usuca pielea!

  75. Gelul de dus perfect face muuuuulta spuma, miroase frumos (fructe, miere), parfumul ramane pe piele dupa dus si nu se pierde in timp (ma refer la cel din sticla, care dupa o saptamana de la prima utilizare nu mai miroase asa de puternic), este cremos si hidrateaza pielea, iar recipientul are dispenser ca cel al sapunurilor lichide.

  76. Gelul de dus ideal miroase a primăvară, îți mângâie pielea cu delicatețe și rămâne cu tine ca un parfum până la următorul duș. 😉

  77. Musai sa fie hidratant si daca poate sa miroasa si a mosc atunci ma declar perfect multumita. De cand am ramas insarcinata folosesc un gel de dus ceva mai natural care nu miroase extraodinar, dar nu ma plang.

  78. Pentru mine, gelul de dus ideal e cel care imi face pielea moale dupa clatire, si care lasa un miros discret, dar totusi de durata 🙂

  79. Gelul de dus ideal, hmmm …să fie cremos și să aibă efect hidratant(really, că multe sunt lăudate ca ar avea, dar n-au!)Să miroasă demențial, adică, ai deschis sticla și mirosul sa-ti inunde nările automat.

  80. Gelul meu de duș (care se întâmplă să fie și dove și preferat :D) hidratează bine-bine și miroase plăcut, dar discret! Nu îmi plac mirosurile tari, care mă leșină în cadă 🙁

  81. pentru mine, gelul de dus ideal este cremos, cu o aroma placuta, usor racoritoare care imi da senzatia de prospetime si energizare

  82. gelul meu de dus ideal ar trebui sa fie cremos, hidratant, rapid clatibil si sa miroasa a curat. dupa fiecare folosire, m-ar lasa anticipand urmatoarea intalnire, plina de rasfat si prospetime.

  83. Sa aiba un miros de bebelus!!!Sa isi pastreze mirosul pana la urmatorul dus!si pt ca dusul dureaza 5minute,musai un dus dimineata si unul seara!

  84. Gelul de dus ideal pentru mine este foarte cremos, face multa spuma si lasa un miros delicat de fructe chiar si dupa dus 🙂

  85. Si mie imi plac dusurile fierbinti daaar de obicei cele cateva minute alocate se termina inainte sa vina ala fierbinte 🙁 Apoi plange copilul si cui ii mai arde de relaxare!

  86. Gelul de dus ideal trebuie sa miroasa discret, nu sa-mi maltrateze narile (sunt foarte sensibila la mirosuri puternice), sa faca suficienta spuma pentru a-mi curata bine pielea cu lufa, buretele sau manusa de dus, sa fie cremos si cel mai important sa se clateasca repede si usor, asta e nemultumirea mea la cele mai multe geluri de dus, ca raman zone lipicioase pe piele chiar si dupa o clatire si stergere cu prosopul sanatoasa. Momentan folosesc Dove Shea Butter. De multe ori am folosit, cand am ramas fara gel de dus, sapun simplu Dove si am fost foarte multumita.

  87. Pentru mine gelul de duș ideal trebuie să fie hidratant, cremos, să catifeleze pielea . Dacă are și miros de portocale m-a cucerit definitv.

  88. ehe…ce tare! pentru mine, ideal e gelul care parfumează pielea (întotdeauna am ales după miros) şi care o lasă catifelată

  89. Gelul de dus ideal pentru mine este cel care hidrateaza, care face muuulta spuma (cred ca subconstientul meu isi doreste o baie relaxanta cu saruri si spuma, dar cine are timp de asa ceva cu doi copii mici) si, nu in ultimul rand, care are un miros proaspat.

  90. Gelul de duș perfect pentru pielea mea este acel gel de duş care este uşor abraziv şi curăță foarte bine pielea și totodată o lasă hidratată.

  91. Gelul de dus ideal e cel care nu contine ingrediente chimice si e facut doar din ingrediente naturale. Poate se vor gandi cei de la Dove si la o gama „nature”.

  92. Mmm…trebuie sa recunosc ca sunt o mofturoasa cand vine vorba de imbaiat. Vara imi place sa fac dus repede jap-jap, 2-3 pe zi, cat sa ma racoresc, iar iarna imi plac baile prelungite, calde si cu spuma. Vara imi plac gelurile de dus fresh, cu arome de castravete, aloe, citrice, care imi lasa pielea fina ca a unui bebe (recunosc ca uneori mai dau iama in gelul de dus al consortului, si in deodorant si in parfum – imi plac notele mai aspre, masculine), iar iarna imi plac gelurile de dus cu cafea, cocos, vanilie, in general gelurile de dus mai dulci. V-am zis ca sunt mofturoasa :))

  93. Gelul de dus ideal pentru mine este onctuos, cu un miros persistent si care lasa pielea fina si hidratata. Gelul de dus Dove cu portocale este in topul preferintelor momentan.

  94. Gelul ideal e ala care ma spala singur :)) Acum la modul serios, trebuie sa fie hidratant pentru ca nu imi place sa ma cremuiesc dupa. Si mai trebuie sa aiba un miros soft, nu imi plac mirosurile puternice

  95. Gelul de dus ideal ar fi unul care nu contine prea multe tampenii, miroase a proaspat, unul care lasa parfumul si prospetimea pe corp, fara a incarca, si hidrateaza (fiindca mai mereu uit sa ma dau si cu crema de corp), unul care te lasa moale, relaxat si gata de culcare.:)

  96. Pentru mine gelul de dus ideal trebuie sa miroasa frumos, nu dulce, mai degraba fructat sau inflorat, si, cel mai important, sa fie suuuuper hidratant, pentru ca lenea mea legendara nu a mai pus picatura de crema hidratanta pe pielea corpului, de luni bune.

  97. Un gel de dus cremos, care curata bine, nu lasa pielea uscata si are un miros discret, de proaspat. Aaa…si la care nu trebuie sa clatesti pana se termina apa de pe conducta 🙂

  98. Gelul de dus ideal hidrateaza bine de tot pentru ca nu am timp (sau mi-e lene) sa ma dau cu lotiune dupa. Si exista in multe variante (o aroma fresh, una relaxanta etc) pentru ca imi place sa imi cumpar mai multe feluri si sa ma spal cu arome diferite de la o zi la alta. Cam ca Dove asa, pe care il folosesc de cativa ani buni 🙂

  99. Ei bine, cum eu sunt obsedata de gelurile de dus (cred ca am vreo 30 si ceva), trebuie neaparat sa particip la acest concurs si sper sa am si norocul sa castig unul dintre premii! Mereu sunt in cautarea unui gel de dus ideal, poate si de-asta cumpar atat de multe. Cum e perfectiunea intruchipata a gelurilor de dus pentru mine?! Hmmm, produsul trebuie sa fie cremos, sa se intinda usor pe piele, sa faca spuma din belsug si sa simt ca, intr-adevar, curata in profunzime. De asemenea, vreau sa aiba un miros apetisant, care sa umple baia si care sa ramana si pe piele mult, mult timp! Si, musai, sa nu-mi usuce pielea! Dupa dus vreau sa simt ca pielea e hranita, ca nu ma strange si nu e uscata.
    Asta-i gelul de dus ideal pentru mine! 🙂

  100. Gelul de dus ideal pentru mine este unul cremos, cu un miros placut, care hidrateaza foarte bine pielea( de cele mai multe ori nu am timp sa aplic si o lotiune). Am incercat mai multe marci, dar intotdeauna m-am intors la Dove, desi inca nu am reusit sa incerc toate variantele sale.

  101. Gelul de dus ideal: sa hidrateze unde trebuie, sa parfumeze unde trebuie, sa exfolieze unde trebuie…daca ar putea sa si epileze unde trebuie… :))

  102. Dus = acel moment cand sunt singura intr-un spatiu strans unde apa curge cum vrea si cand vrea. De obicei pe fundal se aud manute mici care bat in usa de la baie sau daca s-a strecurat deja in incinta, in usa de la dus. Ce imi doresc eu de la un gel de dus? Mi-ar placea sa contina cat mai multe ingrediente naturale, sa aiba un parfum fin care sa se simta si dupa ce te stergi, sa fie hidratant (ca nu am timp sa ma cremuiesc decat o data pe saptamana) si sa aiba si varianta de scrub, cu acelasi parfum.

  103. Astept de la gelul de dus sa nu imi usuce pielea si sa aiba un miros delicat de flori. Cand spun delicat, ma refer la un miros cat mai putin perceptibil.

  104. Folosesc mai multe geluri de dus in functie de starea mea de spirit, dar imi plac in special cele hidratante. Unul din gelurile de dus pe care il folosesc de multi ani si chiar cred ca il voi mai folosi este Dove Deeply Nourishing.

  105. Gelul de dus trebuie sa lase in urma lui pielea hidratata, catifelata si parfumata. Si trebuie sa faca asta si la 5 ore dupa actiune

  106. Gelul de dus potrivit si ideal pentru mine e cel cu o consistenta cremoasa si cu un parfum placut, pentru ca de cele mai multe ori tine locul si la lotiunea sau crema de corp atunci cand nu am timp. De vreo 5 ani incoace cel mai folosit a fost Dove Silk Glow.

  107. Dusul este un bun moment de relaxare, cu care ne place de obicei sa incheiem sau sa incepem ziua – eu inchei ziua cu un dus – Gelul de dus perfect pentru pielea mea uscata este acel gel usor abraziv , hidratant, revitalizant si parfumat , incat pielea sa devina moale si catifelata ca a bebelusului meu …

  108. Gelul de dus ideal trebuie sa aiba un miros fin dar persistent,nu foarte dulce ,nu foarte puternic si deloc chimic.adica,nah,unele geluri miros a plastic topit:))
    Sa hidrateze dar sa nu imi ramana pielea uleioasa si lipicioasa.deh,femeile…

  109. De sapte luni dusutile mele seamana cu ale tale. Intru la dus dupa ce adorme bebe dar dupa cateva secunde aud plansetele lui bebe. Super rapid dus.

  110. Gelul trebuie sa fie gel, nu apa un pic mai groasa, combinat cu ceva parfum barbatesc bun, dar nu la fel de „bun” ca si gelul barbatului de pe calul alb care „brusc” vorbeste romaneste dupa 20 de ani de stat pe calul ala sa faca reclama.

  111. Imi plac mult gelurile de dus cu arome/ miros de migdale, portocale, lamaie, sa fie fresh sau cald+matasos, sa hidrateze si sa nu ma chinuie cand vine vorba de clatit.
    the funny part of life: am un ghinion monstruos cad vine vorba de gelurile de dush pe care le iau cu mine in vacanta, in toate campusurile/ cazarile din vama am uitat vara de vara cate un gel de dus :))))

  112. Gelul de dus trebuir in primul rand sa curete in profunzime, sa nu imi usuce pielea, ci sa o hidrateze si sa lase un parfum placut. Gelul de dus potrivit ma face sa ma simt frumoasa si ingrijita.

  113. Gelul de dus ideal.. hmm, este gelul care imi lasa pielea hidratata, face spuma rapid asa incat sa ma acopar toata in cateva secunde, sa se indeparteze rapid cand ma clatesc si dupa ce ma imbrac in pijamale (ca in general il fac inainte de culcare) sa miros noaptea frumos, a parfumul gelului de dus …

  114. Nu sunt fidel unei singure mărci, mă mai plictisesc, plus că e şi funcţie de sezon, când e cald îmi plac unele răcoritoare.
    Chiar acum m-am uitat în baie, că nu le ţin minte neam 😀 , preferatele de acum sunt Jardin du Monde cu cafea, Vidal cu iaurt şi pepene galben, urmează fm group classic, Bourjois cu fructe exotice şi Gerovital hidratant, când le termin iau altele, o să încerc si Dove. Oricum ideea de bază e să am în permanenţă câteva tipuri diferite.
    Aaa, durează cam 15 minute, iar dacă mă apucă să cânt durează ceva mai mult 😀

  115. Bonjour les princesses/ petit prince!
    Mmm..sa vedem: gelul de dus ar fi bine sa fie hidratant si sa nu irite pielea, pentru ca mai ales vara apar diverse cosuri..iritatii de la soare, etc. Poate sa fie si fara parfum, daca asa nu irita pielea. Parerea mea.
    Numai bine~

  116. Gelul de dus ideal este cel ce miroase a mare. Ador mirosul acela pe care il am de fiecare data cand fac dus dupa plaja..sa fie foarte hidratant, fresh si sa lase pielea catifelata!

  117. Gelul de dus trebuie sa aiba un miros placut, fresh, sa persiste mai mult timp mirosul, sa imi dea o stare placuta, linistita, de relaxare si sa-mi lase pielea catifelata si placuta la atingere.. That’s all..:D

  118. Gelul de dus ideal trebuie sa fie hidratant pentru ca nu mai este timp si pentru cremuire si cu un miros discret pentru ca nici la dus nu ma pot duce fara bebe.

  119. Gelul de dus ideal pentru mine:sa aiba miros placut, sa fie delicat cu pielea, ca o mangaiere, sa hidrateze pielea si mirosul sa ramana pe piele mai mult timp 🙂

  120. Ah, ce m-ai prins, dupa copii s-au rarit dusurile (la 50%) si s-a misorat durata la 20%.
    Dusul de vis este…. habar nu am cum mai este. Ca nu am mai facut de mult timp un dus de vis, si nici nu mai visez la un dus de vis :))
    -Deci in primul rand dusul rapid e fara admiratori
    -fara batai la usa
    -fara intrat peste mine inaintea bataii la usa
    -cu apa calda calda calda dar nu fiarta
    -cu apa cu presiune
    -neaparat si musai cu gomaj
    -cu timp de curatat calcaiele
    -si cu timp pt o oja pt unchii
    -a, da, si cu timp sa imi cumpar o oja :)))))))))))

    Si daca primesc premiul, il donez. Ca asa e fain – ce vine de Sus, sa plece mai departe la cine are nevoie 🙂

  121. Gelul de.dus ideal: cremos, cu miros persistent, si sa aiba calitatea de a-mi face ziua/seara mai buna dupa ce il folosesc!

  122. Frumos mirositor, dar sa nu imi ramana aroma pe corp, fin aka sa nu fie ca o crema grasa&lipicioasa, bubbly. That’s it!
    AH…eu fac parte din categoria A.F, dar imi pastrez cele 30 min la dus. happy mom, happy family!

  123. Gelul de dus ideal trebuie sa fie hidratant pt ca nu mai este timp si pt cremuire si trebuie sa aiba un miros discret pt ca nici la dus nu ma pot duce fara bebe.

  124. Gelul de dus ideal trebuie sa aiba consistenta de crema, sa faca multa spuma, sa aiba un miros placut si dupa clatire sa imi lase pielea moale, hidratata si frumos mirositoare. Ideal ar fi sa persiste mirosul frumos pe pielea mea macar pana ajung in dormitor. 🙂

  125. Dusul meu e pe repede inainte. Ma regasesc 100% in ce spui tu de cand am si eu puiul meu.
    Legat de gelul de dus, mi-as dori sa fie foarte hidratant si sa-si pastreze mult timp parfumul pe piele. Daca mai e si fructat m-a cucerit definitiv.

  126. Gelul de dus trebuie sa fie mai degraba crema de dus, sa alunece lama de ras mai bine:))), sa se clateasca usor si sa miroasa a cocos/unt de shea/vanilie/almonds.

  127. Gelul meu de dus trebuie sa fie hidratant si fresh si foarte important, sa faca multa spuma 🙂 Nu fac dus cu apa fierbinte nici vara, nici iarna, prefer sa fie calduta.

  128. Gelul de dus perfect = Sa aiba un miros placut si sa catifeleze pielea. Si mie imi place sa fac dus cu apa fierbinte, foarte fierbinte. Cand ies din dus e un abur in baie de nu vad la 2 metri. 🙂

  129. Gelul de dus ideal trebuie in primul rand sa miroasa bine, depinde si de anotimp (cand e cald imi plac cele cu miros de „mare” si iarna cu miros de ”caldura”:))) si in al doilea rand sa hidrateze pielea.

  130. Sa nu ma invidiati, va rog, dar eu deocamdata am tot timpul din lume sa fac dus, asa ca rareori fac dus rapid, mai degraba fac baie 🙂 Adica stau intre 15 si 45 de minute in cada 🙂 Si pentru ca ma bucur de timpul asta la maxim, am de obicei 3-4 feluri de gel de dus care ma asteapta, in functie de dispozitie. Mereu am ceva cu miros fresh, care sa nu fie pregnant, ceva cu miros de fructe/flori si ceva ciocolatiu/cafeniu. Musai sa fie hidratant, pt ca am pielea f uscata si apa super fierbinte pe care o folosesc am inteles ca usca si mai tare pielea. Am doua firme preferate, Dove si inca una, pe care le alternez, dar care imi plac pt multele lor calitati. Si acum in incheierea epopeii, abia astept sa se termine ziua de lucru si sa ajung acasa sa ma rasfat.

  131. Dove Caring Protection cred ca ar fi fain, chiar daca nu am pielea chiar uscata….dar cine mai are timp si de crema hidratanta? Daca nu il castig la concurs, e deja pe lista de cumparaturi 🙂

  132. E palpitant dusul cand ai copii, aproape ca atunci cand esti adolescenta si esti cu iubitul la tine/la el si stai cu urechile ciulite sa nu apara parintii :)))
    Pt a-si merita banii si experienta, gelul trebuie sa fie cremos si hidratant, parfumat si in timpul dusului si dupa, pe piele, sa curete bine si …. sa se deschida capacul bidonului mai usor cand ai mainile ude :)))
    Asta e un mare minus la Dove, mereu il agat de bateria cazii ca da il deschid…

  133. Traiesc epoca AC deci gelul de dus ideal este cel care se aplica repede, se clateste repede si hidrateaza/sau macar nu usuca pielea :).

  134. Gelul de dus ideal pentru mine:sa aiba miros placut , care sa ramane pe piele si dupa dus, sa fie delicat cu pielea ca o mangaiere ,sa fie hidratant 🙂

  135. 1. Parfumat;
    2. Clatibil (de la a clati :D);
    3. Hidratant (de unde vreme de cremuit si alte alea);
    4. Nu ft expensive (max 20 lei);

  136. Imi place mult mirosul de citrice, pt ca e fresh si datator de viata 🙂
    Gelul de dus perfect e musai sa aiba acest iz, sa fie foarte cremos si sa nu faca foarte multa spuma.
    Oricum, nu ma pot bucura de dusuri lungi, deoarece stau cu usa deschisa si prichindelul (1 an si 1 luna) circula prin baie si prin toata casa nestingherit. Si apoi trebuie sa fiu atenta sa nu linga wc.ul, sa nu manance vreun burete, sa nu alunece pe gresia uda…. Ooof, dusul a devenit un moft 🙂

  137. Gelul de dus ideal trebuie sa aiba o textura adevarata de gel, astfel incat sa pot sa il dozez bine (sa nu fie atat de lichid incat sa mi se scurga printre degete). Mai trebuie sa aiba un parfum placut, tonic, care sa ma ajute sa ma trezesc dimineata si sa-mi dea chef sa infrunt o noua zi. Iar apoi, sa faca suficienta spuma si sa nu-mi lase pielea uleioasa.

  138. Gelul de duș ideal este pentru mine cel care mă învăluie cu atingerea lui matasoasa, mă face să mă relaxez imediat și să mă bucur de senzația ” fără griji ” și miroase atât de bine încât îmi vine să îl mănânc!

  139. Gelul de dus ideal pt mine e cel care lasa pielea hidratata.am probleme cu pielea uscata si atunci asta e primul criteriu dupa care il aleg…hidratarea.

  140. Pentru mine gelul de dus ideal ,este acel gel de duş care este uşor abraziv şi curăță foarte bine pielea ,hidratant şi blând cu epiderma .

  141. Hmmm …gelul de dus trebuie sa aiba un miros placut de vacant (placut inseamna cafea, vanilie, portocala), care sa ramana pe piele ceva timp dupa dusarea extrem de rapida. Gelul „meu” de dus trebuie sa fie delicat (si) pentru pielea fetitei mele care de multe ori insista sa ma cremuiasca pe spate (mamici cred ca stiti cum e cu kinder de 3-4 anisori), sa-mi lase pielea catifelata si bine hidratata, mai ales ca partea de cremuiala de dupa dus nu-mi iese de fiecare data. In ceea ce priveste consistenta/gramaj/prezentare, ar fi ideal sa faca muuuuulta spuma, sa fie cremos iar sticla sa aiba pompa.

  142. Mie imi plac gelurile de dus hidratante, sa nu mai fie nevoie de prea multa cremuiala dupa (nu prea mai am timp mai ales cand bate bebelina la usa si striga mama, mama:)). Si chiar folosesc Dove de ani de zile si nu as renunta la el.

  143. Gelul de dus ideal este cel care ma face sa ma simt ca renasc, imi rasfata simturile si ma imi imprima senzatii comfortabile pe toata durata zilei 🙂

  144. Hmm, gelul de dus ideal? Unul care sa ma spele singur…macar pe spate daca nu se poate pe tot corpul. Avand in vedere ca mai trebuie nitel evolutie pana acolo, penteu mine gelul de dus ideal este unul care nu-mi usuca pielea, ca la arome nu fac discriminari 😀

  145. Gelul de dus….sa spele bine pielea, sa nu faca spuma multa-si la mine max 5 minute dureaza un dus (la o baie visez cam de vreo 2 ani), si sa hidrateze foarte bine ca nu am timp si de lapte de corp 🙂

  146. Gelul de dus ideal, ar trebui sa aiba un miros patrunzator de care sa nu scapi foarte usor, care sa te duca cu gandul la mirosul florilor de primavara si sa iti lase pielea la fel de fina ca cea a unui bebelus.

  147. Ai descris perfect dusurile inainte si dupa copii, inclusiv partea cu auzeniile :)))) Gelul meu de dus ideal ma spala si atat :)) Daca miroase si a vanilie ma simt chiar rasfatata.

  148. Gelul de dus trebuie sa fie cremos si hidratant, cu un miros tonic si nu foarte dulce. Pentru o mamica a unei bebite de 1 anisor ce ma aflu, dusul este chiar singura forma de alint la care nu pot renunta 🙂

  149. Gelul de dus ideal… Unul care sa tina loc si de crema, pe care nu am mai aplicat-o pe piele de nu mai stiu cand; si sa fie parfumat pentru ca imi lipseste al naibii parfumul care a expirat pe dulapul din baie de ceva vreme.

  150. Si eu am la dispozitie tot cam 3 minute, asa ca gelul de dus trebuie sa faca toata treaba: sa miroasa cat mai fresh, sa fie foarte hidratant( nu mai ave timp de lotiune de corp) si mai ales sa ma faca sa radiez.

  151. Gelul de dus ideal pentru mine este acela care nu usuca pielea, hidrateaza dar nu este prea cremos (pentru ca imi apar cosuri) si care miroase a capsuni sau castraveti 🙂

  152. In primul rand gelul trebuie sa fie cremos, sa nu il pierd printre degete, sa aiba un miros placut si persisent si mai ales sa lase pielea fina si catifelata.

  153. Dove e unul din brand-urile mele preferate ptr geluri de dus si iau aromele pe rand de ceva vreme. Pana acum nu am niciun preferat pentru ca ma cam plictisesc dupa un timp de ele, noroc ca sunt asa multe din care sa aleg. Ideal pentru mine ar fi sa nu aiba miros prea puternic, dar in acelasi timp sa ma simt ca am facut dus. Apoi, imi place sa fie spumos si hidratant.

  154. Gelul ideal e acela care nu miroase puternic(sechele de dupa greturile din sarcina) si bineinteles sa hidrateze pielea si sa fie cremos iar Dove se stie ca le indeplineste. Un produs f bun.

  155. Gelul de dus ideal trebuie sa aiba un parfum care te relaxeaza instant, textura cremoasa si fina, si sa lase pielea moale si catifelata ca dupa o „cremuiala” zdravana!

  156. Gelul de dus ideal pentru mine este unul hidratant si cremos, care sa aiba parfum de citrice, cocos, cacao sau vanilie si care sa poata fi clatit cu usurinta!

  157. Gelul de dus ideal este super-super-hidratant incat sa nu mai fie nevoie de crema. Pentru ca nu am timpul si nici dispozitia necesara sa ma cremuiesc dupa fiecare dus. Am cativa ani de zile de cand folosesc Dove. E cel mai aproape de idealul meu.

  158. Gelul de dus trebuie sa aiba un miros fresh, de flori de primavara si de cires si de magnolie si pajiste inverzita si nori pufosi…si de preferat sa curga din perete si sa nu se termine niciodata 🙂

  159. Gelul de dus ideal pentru mine este Dove. Nu-i pot reprosa nimic. Pretul, accesibilitatea, mirosul, consistenta si senzatia de piele hidratata de dupa, toate sunt perfecte!

  160. Gelul de dus ideal trebuie sa curete eficient si sa hidrateze, avand in vedere ca nu am niciodata timp de lotiune. Evident ca si aroma gelului este importanta ( nu prea dulce, aromele unisex sau de vanilie si cocos sunt preferatele mele).

  161. gelul de dus pe care il pot folosi si eu si copilul. Daca pentru copii ai grija sa nu fie cu porcarii in el, sa fie natural etc, fara parfumuri, sa nu ii usture ochii, mi se pare normal sa ai aceeasi pretentie si pentru tine. Adica eu de ce sa nu fiu la fel de importanta? :))

  162. Gelul meu de dus ideal ar fi cam asa:
    – cu un miros proaspat, nu foarte dulce si nu „incarcat”
    – lasa pielea catifelata si parfumata
    – are ingrediente cat mai naturale posibil
    – nu costa foarte mult

  163. Gelul de dus ideal e cel care exista….de obicei mai uit sa il pun in cosul de cumparaturi cand picii trag de mine in toate directiile sa-mi mai arate ce vor ei in cos. Noroc ca am stoc de sapunuri, sampon…..ele inlocuiesc cu succes un gel de dus pt cateva zile. Nu mai am timp sa ii simt mirosul sau textura

  164. Pt mine gelul de dus ideal este acela care se adapteaza la starea mea de spirit din ziua respectiva. Fructat ,fresh vara, floral primavara, toamna si iarna lavanda,scortisoara, vanilie si neaparat cremos. Foarte bun interviul si de multe ori ma regasesc si eu in articolele tale . Am doi baieti unul de 5 ani jumate si celalat are 10 luni . Spor la scris caci ai talent!

  165. Cum ar fi la mine un gel de duș ideal?
    Delicat cu pielea, hidratant (am avut experiențe cu piele uscată spre descuamare după duș), de consistență nici gelatinoasă, nici apoasă și să miroasă frumoooooooos 🙂

  166. cu doi copii in dotare …care imediat cum vin acasa de la serviciu pun placa cu ,,mami!!!”, ,,mami??” din doua in doua minute…cu timpul minim la dispozitie mi-ar trebui un gel de dus din care sa iasa direct para de dus.
    Lasand gluma deoparte(caci in gluma se spune adevarul) mi-as dori un gel de dus care sa contina sare de baie sau ceva pentru scrub …si sa fie uleios si hidratant…asta mi-ar placea mie…am eu o sare de baie uleioasa pe care o folosesc din cand in cand la dus (caci o pastrez)
    Imi plac gelurile de la DOve pentru ca sunt hidratante si au un miros foooarte placut.

  167. Pt mine e ideal dc miroase frumos (pt gustul meu) si mirosul ramane pe piele si dupa ce ma sterg. Stiu ca nu e sanatos, dar asta e pt mine gelul de dus ideal.

  168. Abia acum, dupa 2 ani si 2 luni am apucat intr-o seara sa fac un dus linistita, cu el in casa. Mi-a dat voie el sa stau 10 minute la un dus! Din pacate, de obicei intra dupa mine si hop in cada ca vrea si el dus. Asa ca gelul de dus ideal pentru mine e cel care e bun si pentru el. Sa miroasa frumos, sa curete bine si repede si sa fie si ieftin. Daca nici nu ramane lipit de marginea cazii, e perfect (aluneca, si cine are timp sa frece cada??)

  169. Pentru mine, gelul de dus ideal este unul care sa hidrateze foarte, foarte bine. Am o piele extrem de uscata si mereu sunt in cautare de geluri de dus care sa nu imi usuce pielea. Ideal ar fi sa fie si un exfoliant fin, ca sa scap de pielea prea uscata 🙂

  170. Pentru mine gelul de duș ideal diferă in funcție de perioada anului. Vara vreau unul fresh, care să mă răcorească, iar iarna le prefer pe cele cu mirosuri mai grele și mai intense. Toate trebuie însă să facă spumă multă

  171. Gelul de dus ideal: sa persiste mirosul ceva mai mult dupa dus si sa nu lase senzatia de „piele stransa” dupa ce ma sterg cu prosopul (am patit-o cu unele produse)

  172. Îți citesc blogul de ceva timp și mai nou de 4luni jumate ma regăsesc în tot ce scrii.Pentru ca sunt o mămică la început de drum cu ochii pe o bubulina mica.Gelul de dus ideal pentru mine trebuie sa fie hidratant,cremos și sa se ia repede de pe piele deoarece exact cu ai scris și tu dusul nu durează mai mult de 3-5minute.

  173. Pentru mine gelul de dus este esential! Niciodata nu mi-a placut sapunul, pentru dus…nici chiar Dove (sapun ma refer).
    Dar gelul de dus Dove imi place mult, are exact mirosul potrivit (perfect as spune) si textura cremoasa.
    Mi-ar placea sa exfolieze foarte bine (nu particule delicate), daca nu simt frecusul, parca nu sunt curata.
    PS: anyway, deja visez la un dus fara spectatori. Oare cat mai dureaza sa mi se indeplineasca visul?!? :))))

  174. Pentru mine, gelul de dus ideal este cel care miroase atat de bine, incat ma face sa ma imaginez in concediu, relaxata, fara nicio grija.

  175. Ca să fiu în ton cu postarea, să fac puțină reclamă. Soțul meu lucrează cu degetele prin toluen. Zilnic. De aceea a tot căutat săpunuri care să nu-i usuce pielea mai tare decât nemernicul de toluen. După unele căutări, multă reclamă falsă and so, a dat de săpunul lichid de la Dove. Și cel solid e la fel de bun, dar lucrează la grămadă cu multă lume și îi e mai ușor să-și care sticluța la baie, decât o săpunieră. Deci Săpun Dove + cremă de gălbenele obișnuită îi repară degetele (care crăpau altfel).
    Despre duș – Am fost o răsfățată a vieții și am avut părinții la îndemână până a făcut fi-mea 14 ani. Apoi ne-am mutat la 3 stații. ”Dușurile” mele au fost în cadă, apă multicică, stat la saramură douăj de minute…visat la cai verzi pe pereți. Apoi săpunit cu ce săpun era…sau gel. Soțul le alegea, în funcție de miros. După, cremat cu ulei/unt de corp. De la o vreme pielea a început să se usuce, așa că suntem atenți să cumpărăm chestii mai blânde. Am păstrat obsesia pentru mirosuri florale sau fructate. Nu cunosc dușul sub 10 minute.

  176. Vai cat am ras! Savuroasa relatarea si atat de bine cunoscuta :D.
    Imi plac gelurile hidratante care lasa pielea catifelata. De miros.. imi plac cele orientale 3 anotimpuri din 4. vara prefer fresh. Si prefer cele 3 minute de mai multe ori pe zi :D.

  177. Gelul de dus ideal pentru mine ar fi unul cremos, cu particule fine (altfel simt ca nu m-am „curatat”), cu miros de citrice sau floral. Si desigur, sa dureze minim 10 minute , deobicei imi place sa dau drumul la apa fierbinte in cada si sa stau la inmuiat facand planurile pe a doua zi. Apoi sigur, o crema hidratanta, acum folosesc una cu unt de cacao super misto 😀

  178. Nu am un gel de dus ideal, imi place sa le alternez, sa incerc arome diferite, ideea e sa faca pielea sa „scartaie” si lase un parfum discret. Totusi am o slabiciune pt. cele fresh si ador sa aiba particule abrazive.

  179. Gelul de dus ideal ar trebui sa fie cremos si foarte hidratant(in conditiile in care cu un copil de 4 luni nu apuc prea des sa folosesc si crema dupa dus)! Sa aiba un miros placut dar foarte discret(tot din cauza micii domnisoare care e pretentioasa la mirosuri)! Daca ar face si ceva spuma ar fi chiar perfect!

  180. Gelul de dus ideal e musai sa fie hidratant si sa miroasa foaarte bine. Daca are uleiuri esentiale in el si e natural, cu atat mai bine!

  181. Gelul de dus ideal e bland cu pielea dar curata bine, lasa un miros placut si deloc intepator si cel putin vara nu ai nevoie sa te mai dai cu crema dupa baie.

  182. Gelul de dus ideal are un miros placut, floral de preferinta, o textura placuta la atingere, hidrateaza si lasa pielea revigorata. Un gel de dus ideal iti da sentimentul ca viata este mai frumoasa dupa ce l-ai folosit.

  183. Pentru mine gelul de dus ideal ar trebui sa hidrateze si sa catifeleze pielea, sa aiba un miros frumos, relaxant si sa faca foarte multa spuma!

  184. Intrucat ma regasesc in „interviul” tau:)), gelul de dus ideal pt mine ar fi asa: sa miroase demential,ador aromele de liliac,lavanda etc si culmea e ca mirosul e cel mai important factor pt mine , imi deschide toate simturile si ma relaxeaza total; sa nu faca tone de spume; sa fie cremos si acceptabil ca pret- nu de alta da’ economiile le investim in astia mici:)…

  185. Delicios articol publicitar!
    Gelul de dus ideal – ca o respiratie proaspătă si catifelata, ușoară ca o părere 🙂

  186. Gelul de dus ideal este cu floare de lotus sau orhidee si este cremos, hidratant si trebuie ca a doua zi dimineata sa simt inca mirosul pe piele.

  187. Gelul de duș ideal este cel de care îți e dor atunci când nu îl mai ai în baie. La care renunți, poate, ca să încerci altceva….însă pe care îl pui în coș la următoarea cumpărătură, eventual în ambalaj XXL ca să nu rămâi prea curând fără 🙂

    Folosesc Dove pentru că pielea rămâne hidratată, moale și pentru că face clăbuci pufoși. Îmi place aroma fresh de citrice însă tot la Dove-ul clasic, cel Original revin cu drag. Miroase a proaspăt și a curat!

  188. Pentru mine, consumator fidel de Dove, gelul de dus trebuie sa faca spuma, muuulta spuma, apoi trebuie sa fie parfumat, daca se poate genul de parfum care sa miroasa si a doua zi, si e foarte important sa fie relaxant, cremos, hidratant si evident sa curete in cele cateva minute disponibile si cele mai puternice pete (iod, albastru de metilen, violet de gentiana, etc)

  189. Dusul ideal e ala in care apuc sa ma sapunesc si sa las apoi apa sa curga pe mine pana da fi-miu buzna in baie. Pentru ca in marea partea a serilor dusul e unul cu spectatori de la inceput pana la sfarsit: 2 manute si 2 ochisori negri de dupa cada. 🙂

  190. Gelul de dus ideal pentru mine trebuie sa curete bine, sa miroasa extraordinar si sa lase pielea fina, hidratata si parfumata!

  191. Pentru mine dusul este o experienta lunga, relaxanta, iar gelul de dus trebuie sa aiba un miros placut, dar diafan (nu foarte pregnant) si o textura fina pe piele. Daca mai face si spuma multa, este perfect!

  192. Pentru mine,dusul este metoda cea mai buna de a ma relaxa complet.Dureaza aproximativ 20 minute,apa potrivită,nu extrem se fierbinte.Imi plac gelurile de dus cremoase si cu un miros deosebit.

  193. Sincer, mie mi-ar placea un gel de dus care sa nu ramana uleios pe piele, sa se clateasca repede si bine. Cam ca sapunul ala cel mai banal. Nu mi se pare ca gelurile de dus care lasa o pelicula alunecoasa pe piele sunt neaparat hidratante, iar de multe ori cele care promit hidratare pe mine ma fac dependenta, mi se obisnuieste pielea cu stratul ala uleios pe deasupra si nu-si mai face treaba, nu mai produce grasimile proprii, iar cand „ma las” de gelul de dus devine vai si amar. Cred insa ca sunt eu mai ciudata, vad ca majoritatea oamenilor nu au problema asta. 🙂

  194. Pentru mine gelul de dus trebuie sa aibe aroma de fructe, aroma care sa persiste pe piele macar jumatate de ora dupa dus, sa fie hidratant si cremos.

  195. Gelul de dus ideal pentru mine e cremos, cu un parfum delicat care sa ramana si pe piele (parfumul, bineinteles). Sa ma faca sa ma simt fresh cat mai rapid 🙂

  196. punct ochit, punct lovit! ce înseamnă reclama, dom’ne…ieri mi-am cumpărat gel de dus dove (că mi se terminase şi aveam nevoie), după ce-am citit articolul tău…
    poate că aş fi ales alta marca (nu sunt fidelă vreuneia, le schimb în funcţie de cum bate vântul), dar clar că am fost influenţată

  197. Buna, pentru mine cel mai important e ca gelul de dus sa fie super-mega hidratant si sa faca ce zice. Am o piele uscata rau si greu gasesc ceva sa aiba efect, mai ales vara. Tind sa cred ca nu ma hidratez suficient sau asa oi fi eu…putin stafidita :))))

  198. Pentru mine conteaza doua lucruri..sa miroasa frumos si sa curete pielea fara sa o lase grasa..:)toata gama Dove e chiar super!

  199. gelul de dus ideal miroase foarte bine si persista mirosul si dupa dus si face spuma multa, iar dusul ideal e dimineata cu gelul de dus ideal.

  200. Dusul ideal ar trebui sa dureze 30 de minute, cu gomaj, săpuneli, clatiri si rasclatiri.
    Cel real e acum pe repede înainte, căci, da, exista fenomenul auzenii, care s-a si adeverit de câteva ori bune.
    Gelul ar trebui sa fie cremos, suav, lavanda, iasomie, înmiresmat si atunci ma mulțumesc si cu 3 minute. 😀

  201. Gelul de dus ideal pt mn ar fi unul usor parfumat(iasomie),hidratant,fresh si fara prea multe trasnai prin el…
    Si sa-si faca treaba rapid,fara prea multa spuma,nici eu nu imi permit sa stau mai mult de 3 min la dus…decat daca vreau sa fac asta asistata de pici.

  202. Aromele mele preferate sunt cocos si vanilie, impreuna ar fi ideal. Mi-ar placea sa aiba si particole de scrub incorporate, nu foarte multe, doar cat sa asigure un peeling usor.

  203. Gelul de dus ideal e cel care lăsa pielea hidratată si frumos mirositoare. Chiar Dove original e favoritul meu pentru moment. Intr-adevăr ar fi bine sa aibă si scrub dar mai important e sa se întindă repede pe piele, sa spele si sa se curețe repede de pe piele înainte sa prindă copiii de veste ca lipsesc din mijlocul lor 🙂

  204. gelul de dus ideal pentru mine este cremos, un miros usor de levantica sau iasomie, sa faca spuma repede si sa se clateasca usor

  205. Gelul de dus ideal – cu miros de capsuni 🙂 cred ca exista in comert, dar peste cele care am dat eu, nu am ramas multumita. Si inca o varianta: gel de dus fara nici un fel de miros (util mai ales cand ai un nou-nascut si ai vrea sa nu il ametesti cand aptezi cu tot felul de miresme placute sau poate neplacute, dar clar necunoscute)

  206. Gelul meu de dus preferat este unul care curata pielea delicat , miroase placut ,si imi hidrateaza atat pielea cat si simtul mirosului.Gelurile Dove sunt preferatele mele de multa vreme incadrandu-se perfect in preferintele mele.

  207. Gelul de dus trebuie sa fie hidratant si sa lase pielea catifelata, pentru ca nu am timp sa folosesc si crema de corp.
    De asemenea trebuie sa aiba un miros nu prea dulce, ci placut si relaxant.

  208. Pentru mine, gelul de dus ideal trebuie sa aiba particule scrub, sa fie fac mai natural, fara SLS, sa fie hidratant, eventual cu uleiuri hidratante, si sa miroasa floral sau fructat 🙂

  209. E o lupta intr-adevar sa ajung sa fac dus in fiecare zi de cand a venit micuta noastra minune…si e super fast. De aceea as fi super incantata de un gel de dus care sa ma ajute in lupta cu celulita …. deci poate cu cafea?

  210. Gelul de dus ideal face spuma „plina”, nu aerata, ca-s obsesiv-compulsiva si tre’ sa fiu sigura ca-s curata. Si are un parfum placut, „ne-artificial”, care ramane pe piele cel putin o juma’ de zi, sa-mi aduca aminte ce fain a fost cand eram in dus si nu ma interesa ce urmeaza.

  211. Nu exista gel de dus ideal, dar cu siguranta exista gelul de dus putin parfumat, insa foarte cremos si cu o „miraculoasa” putere de hidratare, mai ales pentru cei mai comozi (asa ca mine) care nu practica datul cu crema dupa dus 🙂 Si speranta mea este ca Dove este un astfel de dus, iar eu voi castiga posibilitatea de a-l testa. O zi linistita tuturor!

  212. Buna! Eu imi doresc cel mai mult hidratare, de aceea folosesc cu drag marca Dove cand am ocazia! De fapt, incerc sa am tot timpul la indemana macar un gel de dus de la Dove! Pe langa hidratarea care este un factor cheie in cazul meu pentru ca am pielea uscata si sensibila, imi mai doresc catifelare si parfum placut, care sa persiste daca nu cer prea mult

  213. Gelul de dus ideal trebuie sa aiba un miros asa…fresh (nu-mi plac mirosurile dulci, care te fac sa te simti ca o prajitura cu muult prea mult zahar si esente).. deci sa fie fresh si sa imi hidrateze pielea, ca sa nu mai folosesc eu apoi alte produse speciale, dar nici sa nu raman cu pielea uscata, care se curata in straturi.

  214. gelul de dus iedeal este cremos, face multa spuma, miroase frumos iar mirosul persista pe piele. Pielea ramane fina si catifelata dupa dus

  215. toate produsele Dove sunt minunate. Gelul dove lasa pielea catifelata si frumos mirositoare. iubesc produsele dove care sunt minunate pentru pielea mea uscata si sensibila

  216. Gelul de dus ideal trebuie sa mi furnizeze o experienta senzoriala desavarsita! Trebuie sa mi curete eficient, dar delicat, pielea, sa hidrateze, sa aiba un miros extraordinar!

  217. Gelul de dus ideal este acela care curata, hidrateaza si isi pastreaza miresmele pe pielea mea intreaga zi. Iar Dove clar se incadreaza in cerinte 🙂

  218. Gelul de dus ideal este acela a carui miros de fructe se simte cand ma bag in pat, iar sotul remarca ” mmm…ce frumos mirooosi „

  219. Gelul de dus ideal… sa aiba un miros placut, sa nu ramana cleios pe piele sau sa trebuie sa freci cu buretele la greu sa-l dai jos de pe tine, cum se mai intampla cu unele, sa faca spuma multa si sa nu-mi simt pielea uscata dupa ce ma spal cu el. 🙂

  220. Buna! Multumim pentru concurs!
    Eu imi doresc cel mai mult hidratare, de aceea caut adesea produse care sa imi ofere acest lucru. Pe langa hidratarea care este un factor cheie in cazul meu pentru ca am pielea uscata si sensibila, imi mai doresc catifelare si parfum placut, care sa persiste- daca nu cer prea mult! Si evident, gelul de dus trebuie sa imi confere o senzatie de curatare, sa ma simt fresh si gata pentru noi provocari!

  221. Gelul de dus ideal pentru mine e cremos, cu miros placut, insa nu prea puternic, care face mult clabuc si lasa pielea fina si catifelata.

  222. Pentru mine gelul de dus trebuie sa aiba un miros placut sa fie cremos si sa lase pielea parfumata, hidratata si catifelata

  223. M-am gandit bine pana azi la aceasta intrebare,cautand sa dau un raspuns cat mai sincer.Adevarul e ca de cand il am pe Luca,nici eu nu am mai dat importanta de dinainte produselor cosmetice.Am avut geluri cumparate inainte de a naste,iar acum,cand se termina,cumpar produsele pe care le-am folosit in trecut si mi-au placut,nu prea mai am timp si nici nu imi doresc sa il mai pierd citind,mirosind,testand altele noi.Merg repede si eficient „la sigur”,la gama preferata-Dove-,mirosurile lor sunt divine.Dar,gelul IDEAL ar fi altul:sa miroasa a copilaria mea petrecuta la bunici,la tara,a florilor de musetel ce se iveau cu sutele in iarba din curtea casei amestecand parfumul lor cu mirosul ploilor de vara..sa miroasa ca fanul in care imi petreceam dupa-amiezile dormind sau cautand cuibare de oua,si sa ma spele ca apa de ploaie adunata in copaie si lasata la soare sa se incalzeasca de catre bunica mea pentru a ma imbaia..sa ma dezmierde precum florile albe si inalte care imi mangaiau picioarele cand alergam dupa caprioare la ‘ciuciurul ‘ nostru,caprioare care se speriau de noi,cei veniti sa cosim iarba inalta-printre pruni si salcii,avand la picioare un parau mic,ce strange cea mai curata si rece apa scursa de pe deal.Aceste flori ,ca niste floarea soarelui albe in miniatura stanse ciorchine pe o tulpina inalta ,erau adesea culese si aduse bunicii si mamei in dar,la intoarcerea de la coasa ,si luate uneori cu noi,la oras .Sau,sa ma infioare cum faceau adierile de vant,cand ne dadeau usor tarcoale mie si bunicului meu,tolaniti in iarba,printre flori,plecati cu capra „la plimbare”,el dormind cu mainile sub cap,picioarele incrucisate si cu un pai in gura,cu fata senina si eu,langa el ,imitandu-l deseori sau jucandu-ma in preajma lui.Daca ar putea un gel de dus sa imi aduca o particica din aceea copilarie,AR FI IDEAL!Am trait cea mai frumoasa parte a copilariei la bunici,aproape de natura,animale si de frumos,iar acum,cand ei nu mai sunt si eu „sunt mare deja”,imi lipsesc teribil.Imi pare rau ca baiatul meu,ce azi implineste 6 luni,nu va avea parte de toate acestea,dar…va avea altele,ce mie poate mi-au lipsit.Imi cer scuze,m-am lungit prea mult poate cu raspunsul,dar pe masura ce scriam mi-am dat seama ca imi ies la suprafata multe ,multe amintiri dragi,vin in cascada acum,dar ma opresc aici.Te imbratisez cu drag!

  224. De cand am baietelul,dusurile mele sunt f scurte,repezi si de cele mai multe ori nici nu imi amintesc cu ce m-am spalat…gandurile mele sunt la urmatoarele ore,zile,luni…iar simturile toate concentrate sa il aud pe bb dka plange sau nu…bineinteles,de multe ori mi se pare,ies repede din dus si vad ca de fapt el doarme..deh,asta e,suferim toate de auzenii,nu?Cel mai bine mi-a mirosit pielea(si o spun cu toata sinceritatea) in ultimele trei zile de maternitate,dupa ce am nascut.,si urmatoarele cateva zile acasa.Bb invatase sa suga,aveam lapte,si toaleta mea se reducea la spalat cu prosopul cu sapun la chiuveta din salonul maternitatii..de dus..nici vorba!Dar in noaptea celei de a doua zi acolo,am simtit ca miros a lapte!Stiu,e normal,ati spune..dar pt mine,mirosul laptelui,al bebelusului combinat cu al meu,a fost ceva magic pt mine.Era dulce,parfmat,a viata,a suflete impletite si nu ma mai saturam de el..Imi umpleam plamanii de el,cautam sa-mi fac rezerve,nu reuseam sa adorm..il adulmecam si pe puiul meu ,il miroseam,il iubeam..era cel mai frumos miros ever!Acum,il alaptez in continuare,dar nu reusesc sa regasesc acel simtamint,miroase a lapte si el,si eu,dar..nu e la fel.Poate m-am obisnuit eu cu el,nu stiu,poate datorita emotiilor s-a impletit in ceva atat de divin atunci,dar tare mult mi-as dori sa imi mai miroasa pielea ca atunci.Poate un gel de dus sa faca asta?Ar fi ideal,nu?

  225. Sunt mama a doi copii mici (aproape 4 si aproape 1) si dusul este singurul lux pe care mi-l pot permite pentru moment. Totusi considerand ca as putea analiza in cele cateva minute petrecute la dus tipul de gel de dus cred ca este important sa fie racoritor, sa aiba gomaj in el (ca sa facem mai multe etape intr-una singura), sa hraneasca pielea si sa miroasa a parfum (pentru datile in care uit sa ma dau cu parfum 🙂

  226. Ador gelul de dus care imi lasa pielea catifelata, care imi hidrateaza pielea si mai ales care imi lasa un miros placut pe piele.

  227. pentru mine dusul perfect e cu un gel cremos, hidratant, cu miros placut, sa nu usuce pielea si daca-l mai iau la pachet cu sapun sau sampon sau balsam e perfect.

  228. Pentru mine gelul de dus perfect e de fapt uleiul de dus, extrem de emolient dar care se clateste rapid si lasa pielea hidratata. Ideal ar fi sa nu aiba deloc parfum, nu pentru ca nu mi-ar place mirosul placut, ci pentru ca pielea mea nu suporta produsele puternic parfumate. Ah, si mi-ar place sa il gasesc la preturi convenabile, nu doar in farmacii la preturi mari, pentru ca gelul de dus folosit de doua ori pe zi se termina repede. 🙂

  229. Mie imi plac mult formulele noi care spala si hidrateaza in acelasi timp. Se incadreaza si cadreaza perfect cu epoca A.C. Genunchii sunt cei mai nefericiti din cauza lipsei de crema apicata dupa baie. mai ales ca in epoca asta A.C. este musai sa te deplasezi pe distante scurte din casa in diverse scopuri (amuzament, adunat & recuperat lucruri de sub pat/dulap & co & manevrat diverse jucarii si observat exact sistemul de functionare). Revenind deci dusul este sacru, sfant, se face cu usa incuiata cand exista un al doilea parinte in casa sau cu usa larg deschisa pentru a permite celor mici sa introduca la dus cat mai multe jucarii si/sau haine.

  230. Pentru mine, gelul de dus ideal n-ar trebui sa aiba parabeni, in primul rand (am dermatita seboreica cronica, datorita genelor mostenite de la tata 🙁 ). Apoi, sa miroasa bine de tot (cafea, ciocolata cu lapte si ceai verde sunt in top). Nu in ultimul rand, sa-si faca treaba de gel de dus: sa curete impuritatile de la suprafata pielii, fara sa cauzeze daune (roseata, iritatii sau mai-stiu-eu-ce).
    In plus, ajunge pe locul 1 din top gelul al carui miros persista mult timp dupa dusul e doar o amintire din trecut. 🙂

  231. Gelul de dus ideal e cel care are si un pic de scrub, e si hidratant, se clateste usor de tot (nu ca majoritatea gelurilor, care-ti lasa senzatia aia de lipicios pe piele) si obligatoriu are un miros cat mai natural. Ca de cand cu sarcina si bebe nu mai suport mirosurile chimice.

  232. Gelul de dus ideal este cel care curata bine, miroase proaspat si placut si nu necesita o tona de apa pentru clatire.
    Am ramas cu senzatia ca exista geluri de dus al caror ingredient principal e lipiciul. Oricata apa ai turna pe tine, parca ar trebui sa dai jos un strat de piele ca sa nu mai faci clabuci 😀

  233. Dusul ideal e acela in care stau cat am chef ( fara teama ca cineva se va trezi din somn si va urla dupa mine), ma dau cu scrub, apoi cu un gel de dus care sa aiba un parfum fresh, netipator, si daca si mai hidrateaza pe deasupra este perfect..sigur nu mai am timp si de un lapte corp.(din cauza greturilor nu mai accept altceva ).

  234. Gelul meu de dus trebuie sa miroasa neaparat a pin, sa fie si verde, altfel nu il consider de pin, sa nu cumva sa lase senzatia de piele data cu crema, alunecoasa si murdaritoare de haine (desi stiu ca nu e), dar sa hidrateze masiv.

  235. Pentru mine gelul de dus ideal are miros de ciocolata, vanilie sau flori (depinde de dispozitie), curata bine si nu usuca pielea.

  236. Gelul de dus ideal este gelul de dus cremos , fin , miroase dumnezeieste si lasa pielea catifelata 🙂

  237. Gelul de dus trebuie sa-mi iubeasca pielea, s-o faca catifelata, parfumata si hidratata, pentru ca imi place s-a aud pe Ioana cum imi zice dupa ce-si freaca nasul de gatul meu „mami ce piele fina ai si ce frumos miroase”

  238. Pentru mine gelul de dus ideal este gelul de dus hidratant, care curata pielea delicat, lasa o senzatie de prospetime si are o aroma placuta.

  239. Gelul de dus trebuie sa hidrateze, sa miroasa frumos, sa lase pielea placuta si catifelata la atingere.

  240. Gelul de dus ideal trebuie sa fie cremos, sa hidrateze bine pielea si sa o lase catifelata,. Si sa fie la un pret bun.

  241. Gelul de dus ideal trebuie sa ma faca sa ma simt rasfatata in maxim 10 minute, sa-mi lase pielea catifelata, curata si proaspata.

  242. Gelul ideal de dus trebuie sa imi hidtrateze si catifeleze pielea, sa imi ofere prospetime si sa dureze cat mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *