Cartea pentru copii și părinți „Mami, e gata?”

E gata cartea de aventuri în bucătărie Mami, e gata?

Este atât, ATÂT de frumoasă! Dar mai bine vă las să vedeți cum o răsfoiesc!

E o carte cu întâmplări și replici amuzante, isprăvi haioase în bucătărie, multă emoție și iubire, și câteva rețete presărate printre ele, rețete pe care probabil le știți de pe blog deja.

Ce mi-am propus cu această carte este să inspir cât mai multe familii să petreacă timp împreună și în bucătărie, în speranța că astfel copiii vor mânca mai bine și mai voioși, părinții se vor conecta mai ușor cu puii lor, glumind pe seama Emei și a lui Eric. Pe Ema o știți deja din Te iubesc orice-ai face, de data aceasta ea face minuni alături de Eric, fratele ei ceva mai mic, de mami și de tati. Îmi doresc mult să vă distrați cititind-o!

resize-of-mami-e-gata-coperta-buna

Cartea este ilustrată de Lavinia Trifan, care este o minune de om și de artist. Mulțumesc editurii DPH că ne-a adus împreună, dar și pentru alegerea tipografiei, cartea a ieșit un obiect deosebit, numai bun de colecționat și de oferit cadou!

Prețul de copertă al cărții este de 45 de lei.

Așa, acum cum puteți face rost de ea:
1. La lansare, sâmbătă, 19 noiembrie, Gaudeamus, Romexpo București, Sala Cupola, de la 10.30, cartea va avea un preț de 30 de lei
2. Comandă pe oricare dintre site-urile Editurii DPH, Libris, eMAG, Elefant, Cărturești (dacă dați click pe numele fiecărei librării, vi se va deschide pagina de comandă a cărții), la prețuri care variază în funcție de fiecare librărie
3. De la finele săptămânii viitoare, cartea va intra și în librăriile fizice din toată țara.
4. Dacă doriți cartea cu dedicație și autograf, vă puteți înscrie pe listele comune pe orașe. Asta presupune ca o persoană din orașul vostru să se ocupe de centralizarea comenzilor de la voi, să îmi transmită mie lista, eu semnez cărțile și pregătesc coletele, persoana desemnată le primește și le distribuie către voi, încasează banii și mi-i trimite. Prețul cărții pe listele comune este de 32 de lei.

Avantajul comenzii pe listele comune este că primiți cărțile cu dedicație și autograf, la preț redus, iar costul transportului prin curier se împarte, devenind astfel foarte mic (1-2 lei). Responsabilii pe zone sunt mai jos.
Anda Zait pentru Constanța

Renata Pavel pentru Botoșani

Alexandra Corduneanu pentru Suceava
Anamaria Budai pentru Baia Mare
Nitu Bianca pentru Zalău
Andra Abrudan pentru Târgoviste
Maria Sill pentru Brasov
Diana Bolojan-Roman pentru Oradea (dar va roaga sa mergeti sa ridicati cartile de la ea de acasa)
Roxana Avram pentru Timișoara
Antoanela Iftode pentru Piatra Neamt
Doina Cernavca pentru Chișinău
Alina Mi pentru Sibiu

Adina Chiriliuc pentru Cluj

Dacă orașul vostru nu e pe listă, vă puteți organiza, iar persoana desemnată de voi adună comenzile și mi le transmite. Puteți comanda prin listele comune și celelalte cărți ale mele, romanul Miercuri, respirăm (32 lei), cartea pentru copii Te iubesc orice-ai face (23 lei) și prima mea carte, O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă (23 de lei). Toate vor primi dedicații și autograf.

raftul-printesei-urbane

Pe 24 noiembrie vin la Cluj cu ambele cărți noi, în cadrul conferinței MAMA, detalii aici.

Sper din tot sufletul să vă distrați alături de copiii voștri cu Mami, e gata?Le-am citit-o și copiilor mei în seara asta și Sofia s-a prăpădit de râs! M-a crescut inima, vă jur! 🙂 Sunt foarte bucuroasă!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

20 comentarii

    • Buna ziua. As vrea si eu „Te iubesc orice ai face” si „O sa te tin in brate..”.Cum procedez? Pentru „Mami, e gata?” se face prin comanda la librariile mentionate in articol? Mi-ar placea o vizita la Romexpo dar nu reusesc sa „pacalesc” 2 pitici (6 ani, respestiv 10 luni) si un Fat-Frumos 🙂 Multumesc

  1. Pe formularul de participare la evenimentul de la Cluj scrie ca plata se face pana in 8 noiembrie. Pot participa daca nu achit taxa?

  2. Buna. Te-ar interesa sa-ti vezi cele 2 carti pentru copii si sub forma de aplicatii/carti digitale pentru tablete, cu mici animatii si interactivitate ? Daca vrei, pot sa-ti arat ce s-ar putea face pe cateva ilustratii.

  3. Astăzi am făcut pizza după rețeta din această carte împreună cu băiețelul meu de 1 an și 9 luni. Pizza a ieșit perfect, nici nu-mi vine să cred că am putut eu să fac așa ceva, cu ingrediente pe care le aveam deja pe acasă și într-un timp atât de scurt. Dar, cel mai important, copilul s-a „implicat” în realizarea pizzei. A amestecat făina cu celelalte ingrediente, apoi a pus apă și a gustat din fiecare ingredient pentru topping! Mulțumesc, Ioana, pentru ocazia pe care ai creat-o prin această carte: să fim împreună cu copiii noștri într-un mod atât de plăcut!

  4. Am comandat cartea pentru copiii mei de 8 si 4,5 ani. Succes major!! Primele trei aventuri au fost citite in masina, pana acasa (ridicate de la emag). Acasa, pana la culcare, a fost citita si răscitită. Nu ma asteptam sa le placa atât de mult copiilor. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *