Faci curat, donezi jucării și primești reducere la abonament lunar pentru împrumutat jocuri (p)

Prieteni părinți, am pentru voi o idee care-mi place mult! Când faceți curat de Paști (sau cu orice altă ocazie), adunați și o cutie sau două de jocuri, jucării și cărți în stare bună de care copiii voștri nu mai au nevoie. Le donați către Evertoys și primiți reducere 44% pentru patru luni la abonamentul care vă permite să închiriați lunar jucării, jocuri și alte cărți (pentru 39 de lei). Faceți o faptă bună pentru copii care trăiesc în case de carton, fără curent electric și apă curentă, eliberați spațiu, economisiți bani și aveți acces la mii de jocuri lunar, pe care le returnați când se plictisesc copiii de ele și luați altele! Asta e povestea pe scurt. Pe lung, mai jos.

Am avut perioade în care nu ne mai vedeam casa de jocuri și jucării. Apoi au venit perioadele în care, sufocați, am donat marea lor majoritate. Apoi, văzând tot spațiul acela gol și frumos, am simțit nevoia să-l umplem iar. După care din nou le-am sortat și donat și tot așa. De când copiii au crescut, nu prea mai avem jucării. Dar avem în schimb jocuri și tone de LEGO, sunt cam singurele lucruri cu care copiii își mai fac de lucru în casă în afară de cărți și desenat. Mai avem o ladă în care ținem mașinuțe, plastilină, seturi de construit, roboți cu telecomandă și câteva păpuși cu haine de schimb, pentru cazurile (rare) în care avem oaspeți din familie cu copii mai mici. În rest, jocuri de podea la care participăm toți, puzzle-uri tot mai mari, LEGO, cărți și cam atât.

Ce am observat e că în perioadele în care casa mustea de jucării de tot felul, copiii stăteau foarte puțin cu fiecare jucărie în parte. Nu se concentrau cine știe ce la nimic, săreau de la o activitate la alta, părea că în mintea lor era același haos ca în camerele apartamentului nostru. Să facem ordine era imposibil, iar asta ne făcea pe toți mai irascibili.

Și cheltuiam mult… cred că e ceva foarte obișnuit pentru părinții de copii mici, care mereu speră că o jucărie anume îi va salva de copilul lipit de picior, așa că dragii de ei cumpără în neștire de toate. Am fost și eu acolo (de două ori, chiar), acum e ușor să fac pe isteața, când copiii sunt mari și aleg de bună voie să își facă de lucru singuri, cel mai adesea cu un obiect improvizat de ei, folosind 95% imaginația și 5% ceva cumpărat din magazin.

Când avem mai puține jucării, copiii le văd mai bine, le pot organiza, putem face ordine mai ușor, ei se concentrează mai mult timp pe ce au ales să facă. Au și mai multă grijă de ele. Interacționează mai mult între ei. Au învățat (natural, fără să îi grăbesc) să împartă.

Avem mai mult loc în casă.

Cheltuim mai puțin.

Soluția pare evidentă, nu? Cumpărăm mai puține jocuri și jucării. Dar ce facem cu nevoia noastră de a fi părinți buni și de a le oferi copiilor cât mai multe experiențe educative și distractive?

O variantă este să împrumutăm jocuri și jucării, pe care le returnăm după câteva săptămâni, în felul acesta rezolvăm problema spațiului, economisim bani, rulăm activitățile, învățăm copiii să aibă grijă mare de ele (trebuie să le returnăm în bună stare).

Noi apelăm la acest tip de serviciu de la Ever Toys, care acum are un bonus care mi se pare extraordinar! Dacă donăm cărțile, jocurile și jucăriile care nu ne mai trebuie, avem 44% reducere la abonamentul lunar pentru următoarele patru luni, ceea ce înseamnă că putem împrumuta pentru o lună două jucării și o carte la prețul de 39 lei.

Nu există cantitate impusă pentru donații, poate fi și doar o carte sau un joc, important e să fie în stare bună, așa cum v-ar plăcea și vouă să le primiți de la verișorul din Germania, să zicem. 🙂
Eu sper că veți pregăti cutii generoase! Ele vor fi preluate de curierul care vă aduce jucăriile din prima comandă la Evertoys, fără costuri pentru voi.

Toate cărțile și jocurile donate vor fi sortate, igienizate și trimise către Pirita Children, o asociație care are grijă de copiii din zeci de familii cu situații dificile de la marginea orașului Baia Mare. Ei trăiesc în colibe din carton sau placaj, fără nici un fel de utilităţi, fără apă curentă sau electricitate, pe o colină minieră din pirită. Din 2016, Claudia Costea a început să-i ajute voluntar și a reuşit o adevărată minune: copiii din comunitatea Pirita au început să meargă la şcoală, în loc să fie trimiși la muncă pe rampa de gunoi! Asociația Pirita children va primi cărțile și jocurile de la noi și le va oferi copiilor în ateliere educative și distractive.

Dacă v-am convins să faceți fapta bună, curat și abonament la închiriat jucării, toate deodată, iată ce aveți de făcut:

  • Intri pe ever.toys și îți faci cont
  • Alegi abonamentul lunar (69 lei, include două jucării și o carte) și, dacă e cazul, o extraopțiune (Megatoy 50 de lei, două cărți extra 10 lei, o jucărie în plus 30 de lei)
  • Adaugi codul de voucher faptabuna și primești reducere 44% la abonament pe următoarele 4 luni (abonamentul de bază devine 39 de lei)
  • Pregătești cutia cu jucăriile și/sau cărțile pe care vrei sa le donezi. Ele trebuie să fie în stare bună (funcționale), neapărat să evitați plușurile și jucăriile din materiale textile, sunt foarte greu de igienizat
  • Comanzi jucării si cărți conform abonamentului și extraopțiunilor alese
  • Curierul îți aduce ce ai comandat și preia ce ai pregătit. Nu ai nimic de achitat pentru transport
  • Când se împlinește luna, alegi alte jucării și cărți și dai comanda, cuierul ți le aduce și le preia pe cele din comanda anterioară. Poți din nou preda donații, doar să anunți dinainte.

Obiectele care nu se pretează donației vor fi sortate și reciclate.

Dacă aveți deja abonament, puteți dona prin Evertoys, dar dacă doriți schimbarea abonamentului conform acestei campanii, trebuie să le scrieți pe chatul de pe site sau pe  play@evertoys.ro, ori sunați la 021 796 38 52 de luni până vineri între orele 10.00 și 16.00.

Despre acest serviciu de împrumut am mai scris și anul trecut, între timp au dezvoltat o bibliotecă de jocuri mult mai mare, mai multe opțiuni de la Lego, Playmobil, EduBox, roboți, jocuri de construcție și experimente, jucării de exterior, trasee cu bile, jucării pentru bebeluși, multe titluri de cărți!

Sursa foto: Ever Toys

Reiau câteva idei de bază despre acest abonament Evertoys.

CE POT ALEGE SĂ ÎMPRUMUT?

Sunt în biblioteca Evertoys peste 1.400 de jucării și 500 de cărți, însă nu toate sunt disponibile mereu, unele sunt deja împrumutate, acestea sunt marcate ca indisponibile pe site.

Când alegi ce să pui în pachet, poți filtra după vârstă, stoc, categorii (construcții, personaje, creație, puzzle, știință, trenulețe, robotică).

Sunt cărți pentru bebeluși, copii mici, copii mari, noi am luat primul volum din Narnia, de exemplu, să vedem dacă ne prinde.

POȚI ȘI CUMPĂRA CE AI ÎMPRUMUTAT

Partea faină e că poți cumpăra orice jucărie sau carte vă place mult și nu vrei să o mai returnezi. Vei plăti pe ea un procent din prețul la care o poți lua din magazine, în funcție de cât a stat la tine. Adică dacă ai ținut o lună o jucărie de 100 de lei, după o lună o poți cumpăra cu 80 de lei, după 2 luni o iei cu 60 de lei, după trei luni o iei cu 40 de lei.

CUM SUNT IGIENIZATE OBIECTELE ÎNTRE ÎMPRUMUTURI?

Toate jucăriile și cărțile sunt dezinfectate individual cu bactericide ecologice aprobate de UE.

POT COMANDA ȘI DIN PROVINCIE?

Daaa, Evertoys trimite cărți și jucării în toată țara.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ PIERD O PIESĂ DE LEGO SAU ÎNDOI O PAGINĂ DE CARTE?

Evertoys își asumă semnele de uzură, ei știu că copiii se joacă relaxați și e important să nu punem presiune pe asta. Dar asta nu înseamnă că putem returna jucăriile rupte sau distruse. Detalii aici.

Asta e. Sper să profitați de ocazia asta de a face un lucru bun, de a elibera spațiu și de a împrumuta jucării în loc de a le cumpăra. Mulțumesc, Ever Toys, pentru campania comună atât de frumoasă!
PS: Campania cu donații și reducere la abonament este valabilă doar până la 1 mai!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4235

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *