Idei de jocuri și cărți de cumpărat cadou de 1 iunie

M-am gândit să pun la un loc câteva sugestii de jocuri și cărți pe care le puteți oferi copiilor de 1 iunie, sunt și reduceri la ele în perioada asta, unele exclusiv pentru noi, vreau să precizez din capul locului că nu am niciun interes material, doar vreau să vă recomand lucruri de calitate, care vin de la magazine ale unor oameni care fac asta cu drag de copii, toți sunt părinți și au intrat în acest tip de afacere în primul rând pentru a oferi propriilor copii jocuri de calitate. Nu e un articol sponsorizat, e un articol care se vrea de ajutor pentru voi și pentru ei, furnizorii noștri principali de jocuri și cărți. M-aș bucura să-l dați mai departe, dacă aveți în jur părinți în căutare de soluții. Noi mereu apelăm la ei pentru cadouri sau pentru noi.

CĂRȚI DE 1 IUNIE

La Editura Univers avem multe noutăți (și reduceri de până la 60% la cărți weekendul acesta, dați un ochi aici, sunt cărți și la 10 lei, adevărate comori):

Am pregătit și un clip cu ele, să le vedeți în interior (noutățile).

La Editura DPH sunt reduceri până la 90%, vedeți pe site totul, am pregătit un clip cu noutățile, e mai jos.

La Reading Corner, librărie de cărți second hand în limba engleză, avem 50% la toate cărțile (care oricum au preț foarte bun) cu codul PRINTESA50 până pe 15 iunie. În fiecare seară postează pe pagina lor de FB toate noutățile, stați cu ochii pe ei.

JOCURI DE 1 IUNIE

Pe Juland.ro găsiți o mulțime de jocuri de cooperare, vi le reamintesc pe Sky Magic și Cauldron Quest, dar și Space Escape, au provocările cu bile, Cortex iar e genial. Aveți aici detalii despre jocuri, dar și aici. Avem reducere de 15% la Juland cu codul PRINTESA15 la tot ce nu e deja redus, până pe 30 mai.

La Educlass avem 15% reducere cu codul Copilarie la toate jocurile Chalk&Chuckles până pe 15 iunie. Vă reamintesc că de aici avem Pisicuțele amabile, joc colaborativ cu fapte bune, au și un puzzle foarte fain cu pisicuțele amabile, dar și jocuri Provocarea conexiunilor, Bingo pentru copii, Petrecere în pijamale, care e un joc pentru micuți (3-5 ani) de potrivire a culorilor în funcție de zar.

Alte sugestii de jocuri Chalk and Chuckles am pus aici.

De la Colorazon.ro vă recomand toate jocurile Smart Games, atâtea am găsit să pun în poză, dar pe site sunt mult mai multe. Avem 10% reducere cu codul JOACA la tot ce nu e redus deja pe site.

Recomand din suflet Woolfy, cu cei trei purceluși, joc de cooperare, dar și cutiile de creație de la Djeco. Alte recomandări:

Pentru copii micuți, 18 – 36 luni, Topanifarm de la Djeco, un set de cuburi colorate cu animăluțe de silicon incluse, bune si sigure pentru rontait. Se pot face jocuri de asociere, numărat, învățat culori, ordonat cuburile.

Pentru copii peste 3 ani, Magna Tiles Metropolis, la noi sunt încă folosite, cred că e cea mai folosită jucărie în casa noastră ever!

Pentru copii peste 4 ani, Where’s Mister Wolf? Blue Orange, un joc de cooperare si memorie tare simpatic, unde jucătorii trebuie să adune toate animăluțele în căsuțele lor înainte ca lupul să ajungă la curte sa le prindă. 

Pentru copii de 6-8 ani, Quizoo Blue Orange, un joc super antrenant în care trebuie să răspunzi primul la întrebări legate de viteza sau mărimea diverselor animăluțe de pe cardurile de joc

Nomad Naviplouf Djeco este clasicul “Avioane”, reinventat cu vapoare

La Kidstory.ro găsiți jocuri de programare, logică și electronică, dar și jucării pentru bebeluși și jucării de exterior. Avem 15% reducere cu codul PRINTESA până pe 30 mai, la orice comandă. Aici am pus detalii.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

2 comentarii

  1. Buna! Gasisem o postare pe internet cu recomandarea de a citi cartile tale, insa nu stiu unde le pot gasi si am pierdut pagina respectiva. Ma ajuti, te rog?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *