Ziua porților deschise în regatul Brașov Heroes

Am primit acest mesaj de la o prietenă din Brașov care de niște ani își dă sufletul pentru comunitatea din orașul ei. Cu mare drag aș fi alergat în acest maraton al faptelor bune, dar din păcate fix atunci revenim din tabăra de familie în care mergem în fiecare an și nu avem timp sa ajungem. Dar sper că acest articol o să vă convingă pe voi să mergeți să alergați în locul meu sau să donați pentru cauzele înscrise. Anca, ai microfonul!

Salutări, Regat!

Venim în regatul Prințesei Urbane, pe care l-a construit cu atâta atenție, empatie, răbdare și iubire, cu gânduri bune și cu emoții calde.

Vrem să ne facem cunoscută dorința măreață ce o avem pentru comunitatea brașoveană.

Avem și noi micul nostru regat, construit după aceleași valori. Regatul nostru și-a început existența la Brașov în 2014 cu 2 evenimente de strângere de fonduri : Brașov Heroes și Cercul de Donatori. Atunci am fost 14 oameni, printre care și eu, care și-au dorit foarte mult și au reușit într-un an să fondeze Fundația Comunitară Brașov.

De atunci, adunăm în jurul nostru oameni plini de iubire, cărora le pasă și care doresc să îi ajute pe cei de lângă ei să preschimbe lumea într-una mai unită, mai solidară și mai generoasă, fără a primi ceva material în schimb.

În cei 7 ani de existență, acest regat al sufletelor noastre, denumit modern „program de fundraising al comunității” a reușit să aducă lumină pe chipurile și în sufletele a mii de oameni.

Prezentăm Brașov Heroes ca fiind un program de atragere de fonduri pentru 10-12 cauze selectate din comunitate, dar este mai mult de atât, este un activator al energiei, empatiei, filantropiei și generozității oamenilor din comunitatea noastră.

Programul constă în 2 luni de fundraising și cursa cu obstacole a comunității, ajunsă la ediția #8 unde brașovenii și nu numai, se întâlnesc, aleargă, donează şi, prin implicarea fiecărui #eroudebrasov, strângem fonduri pentru cauzele participante.

Brașov Heroes reprezintă o parte din lumea noastră de 7 ani încoace și ne dorim să ajungă la inimile cat mai multor oameni care doresc să facă lucruri frumoase și să devină, fiecare în parte, #eroudeBrașov.

Anul acesta, luptăm pentru a împlini visurile a 11 cauze din comunitatea noastră. Fiecare asociație în parte își dorește ca prin cauza înscrisă la Brașov Heroes să schimbe în bine viața unor suflete greu încercate de soartă, fie că sunt copii din centrele de plasament sau din medii defavorizate, fie că sunt tineri adulți cu autism sau câini în vârstă care au nevoie de iubire și de un adăpost călduros.

Ediția de anul acesta, ca și celelalte ediții, cuprinde 3 tipuri de curse: cursa scurtă de 6 km individual  sau echipă, cursa lungă de 8 km  individual sau echipă și cursa de familie (3 km necronometrată, toți participanții sunt câștigători).

Considerăm că este important ca valorile și modelele cele bune să se perpetueze, să dezvoltăm empatia și filantropia în semenii noștri, încă din copilărie, așa că, prin cursa familiei, vă îndemnăm pe voi, dragi părinți să alergați împreună cu copiii voștri, să vă distrați alături de noi făcând bine comunității.

Regulile „jocului” sunt simple – cine vrea sa devină #eroudeBrașov are de ales între:

– a dona pentru cauza de care se simte atras, lucru care se poate face de oriunde din lume,

– de a alerga în ziua evenimentului la una dintre curse tot pentru o cauză apropiată de sufletul său,

– sau, dacă se simte super generos, de a le face pe amândouă. 🙂

Regatul Brașov Heroes se află pe întinderea parcului Noua din Brașov și poate fi văzut într-o singură zi din an, anul acesta ziua magică este 12 septembrie. Cine nu ajunge în această zi la Lacul Noua, nu va mai putea vedea magia regatului nostru decât anul următor, dar trebuie să se știe că magia se schimbă de la an la an și amintirile fiecărui an sunt neprețuite, așa că vă încurajăm să le trăiți pe rând, pe fiecare la timpul ei.

Vă invităm, dragi oameni faini din regat să ne vizitați și să facem o alianță între regatele noastre pentru a răspândi cât mai multă iubire și bunătate. #împreună pentru a face bine în comunitate.

Te așteptăm să devii #eroudeBrașov alaturi de noi!

Cu recunoștință,

Anca & Echipa Fundației Comunitare Brașov

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *