Procedura “Cadouri de Crăciun” la noi acasă și 20 de idei de cadouri de la 40 la 180 de lei pentru copii (p)

La noi de Crăciun e așa: copiii au un buget de 500 de lei fiecare (100 de euro) în care trebuie să se încadreze cu cadourile pe care le vom primi. Și eu, și soțul avem bugete similare. Se întâmplă adesea să cheltuim mai puțin.

Copiii pot cumpăra din banii lor surprize pentru un părinte cu ajutorul celuilalt, dar pentru că tehnic e complicat și vor să ne surprindă pe amândoi, plus că vor să își păstreze banii, preferă să ne bricoleze tot felul de cadouri, felicitări, obiecte care mai de care mai simpatice (și mai greu de depozitat pe măsură ce se adună).

Din noiembrie începem să fim atenți la lucrurile pe care ni le dorim. Facem liste. Mergem în magazine sau ne uităm pe internet să vedem ce mai recomandă oamenii pentru vârstele noastre.

Ei încep să ne trimită poze sau linkuri cu ce și-ar dori. Adună sumele, calculează cât le rămâne. Cam 20 de euro din cei 100 sunt rezervați pentru surprize, Vreau și ceva de la tine, mami, ceva ce eu nu am pus pe listă!

Ca în fiecare an, pe lista magazinelor unde ne uităm după idei se află și SMYK, care e una dintre sursele noastre principale de haine, accesorii, jocuri și jucării este SMYK, știți deja.

Am cercetat catalogul cu mare atenție, îl găsiți AICI.

Am făcut o listă cu lucruri de cumpărat pentru verișorul mic (un an și un pic), verișorul de 6 ani, pentru Sofi (10 ani și jumătate) și Ivan (8 ani). La raionul pentru adolescente am găsit și câteva haine festive pentru mine! (port mărimea 158)

Vă arătăm mai jos, poate vă dăm idei pentru cadouri de Crăciun pe ultima sută de metri, mai ales că prețurile la SMYK sunt foarte bune și sunt și reduceri!

În plus, avem și un giveaway rapid: două vouchere de 150 de lei de cheltuit în Smyk până pe 15 ianuarie, concursul e în comentarii la postarea SMYK, aici.

Șase idei de cadouri sub 140 de lei pentru copii sub 3 ani

  1. Lampă veche cu Paw Patrol sau Peppa Pig, 99,99 de lei, cât sunt de drăguțe!
  2. Set șotron de la Chicco, 129,99 lei
  3. Pian interactiv Baby Einsten, 139,99 lei
  4. Vtech, carte interactivă, 106,99 lei
  5. Orgă electronică, cu multe butoane, setări, tonuri și melodii preînregistrate, 63,99 lei
  6. Set de joacă Peppa Pig, conține personaje și accesorii cu care micuții se pot juca și la baie, și pe covor, jocuri de rol, costă 89,99 lei.

Șapte idei de cadouri sub 150 de lei pentru copii de 4-6 ani

  1. Artik, robot cu telecomandă, 129,99 lei
  2. Lego Duplo, diferite seturi, între 70 și 219 lei, tare frumos e setul cu trenuleț
  3. Smiki, mașină de cascadorii, 49,99 lei
  4. Lego Friends, diferite modele
  5. Smiki, Elicopterul de salvare, 79,99 lei
  6. Tren electric cu telecomandă Artyk, 139,99 lei. Avem un model similar, dar fără telecomandă, foarte mult s-a jucat Ivan cu el!
  7. Artyk, set de vehicule pompieri, cu turn de apă, 149,99 lei

Șase idei de cadouri sub 180 de lei pentru copii de 7-10 ani

  1. Set 101 boardgames, 79,99 lei
  2. Lego Friends, Furgoneta prieteniei, redus la 179,99 lei.
  3. Lego Tehnic Monster Jam Megalodon, redus la 69,99 lei.
  4. Boargame Dedbanz, cu mimă și ghicit, e super amuzant! 69,99 lei
  5. Boardgame Catan, versiuna de bază, 99,99 lei, un joc foarte popular și potrivit pentru pre-adolescenți
  6. Microscop, 64,99 lei

De asemenea, vă invit să nu ignorați colecția fashion de iarnă, haine și încălțări, geci, căciuli, sunt foarte colorate, vesele, bine croite, rezistente, și au prețuri excelente!

Dați un ochi și la echipamentele de schi, gecile și pantalonii sunt de bună calitate!

Aici găsiți catalogul de Crăciun, unde vedeți toate ofertele, dar cel mai bine e să mergeți direct în magazine, acolo vedeți tot ce e disponibil!

Magazine SMYK se găsesc în orașele București, Constanța, Iași, Galați, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Craiova, Deva, Oradea, Piatra Neamț, Ploiești, Satu Mare și Sibiu, Timișoara, Târgu Jiu, Brăila, Roman, Târgu Mureș, Târgoviște.

Sper să vă fie de folos! Gata, spor la crăciunit, mai e doar o săptămână!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *