Cartea cu fotografii și zâmbete (concurs)

Later edit: PRIMII CÂȘTIGĂTORI EXTRAȘI SUNT: ROXANA GAGIU, IOANA STRĂJERU, PAULA SEVERIN. Dacă nu primesc de la ele datele de contact în 48 de ore, voi extrage din nou. 🙂

Nimic n-o să-mi fie mai drag când o să fiu o bunicuță senilă decât să mă uit pe pozele de acum. Știu deja asta pentru că de-acum am  început să lacrimez când mă uit la pozele din telefon sau la albumele noastre din vacanțe, unde văd numai dințișori mici și albi râzând la soare și la obiectiv, brațe înlănțuite, teritorii noi cucerite, zâmbete, râs, mult râs în aproape toate pozele! Așa știu că facem bine, văd dovezi limpezi ale faptului că suntem fericiți împreună în mare parte din timp! Sigur că ne mai scoatem ochii, că ne mai împiedicăm unii de alții, dar dacă e să trag linie, Doamne, ce bine e cu casa plină! Și ce repede cresc și ce frumoși sunt copilașii ăștia doi, cum seamănă ei cu noi, cum cresc ca noi (și sper să fim modelele bune pentru ei), cât sunt de deștepți și de buni!

Din când în când mai strecor în cufărul lor cu amintiri câte-o hăinuță care le-a rămas mică. O jucărie anume. O pereche de papucei roși. Uneori, după ce ei adorm, mă uit la albumele noastre foto din fiecare an. De doi ani, în decembrie fac câte-o foto carte cu cele mai bune poze de peste an. Grupez pe pagini pozele din fiecare lună a anului, din excursii sau de la zilele aniversare, poze haioase sau înduioșătoare, poze în care fiecare copil seamănă izbitor cu vreunul dintre noi, poze cu noi, adulții, cu bunici și nași, poze de la munte și de la mare! Poze în pijamale, poze cu iaurt pe nas, cu haine asortate ciudat… astea-s amintirile cele mai grozave!

Cred că asta e cea mai bună cale de a ne organiza și păstra amintirile: foto-cărțile, pentru că poți pune în ele multe poze, le poți organiza cum vrei, una pe pagină sau colaj de trei sau de opt, dacă asta te ajută, totul se întâmplă într-un program foarte simplu de folosit, rapid, doar tragi de poze să le miști și de marginile lor, să le modifici dimensiunile, poți umbla și la culori și contrast, dacă vrei, îți poți alege formatul, numărul de pagini, calitatea hârtiei, tot tot.

cewe-fotocarte-printesaurbana-1

De doi ani, eu fac fotocartea noastră anuală cu Cewe. Îmi place mult programul lor de editare,  pe care mi l-am descărcat de acum doi ani. Poate fi folosit de pe calculator, telefon sau tabletă. Întâi îmi selectez pozele cele mai bune din tot anul ce se încheie (din telefon, din laptop și din camera foto), se adună cam o sută. Apoi le trag pe toate în program și încep să mă joc cu ele. Aleg coperta, astfel încât să nu vină vreo moacă pe cotor. Pun textul, modific fontul și mărimea scrisului până arată cum doresc. Apoi trag pe pagini pozele grupate, programul îmi arată ce poze am folosit deja în alte pagini, ca să nu le repet. Pot lăsa spații între poze sau pot face colaje lipite. Asta îmi place foarte mult, că totul e personalizabil. Programul merge foarte bine, nu se blochează, tot din el alegi și datele tehnice (format, număr de pagini) și dai comanda finală.

cewe-fotocarte-printesaurbana-2

cewe-fotocarte-printesaurbana-3

cewe-fotocarte-printesaurbana-4

cewe-fotocarte-printesaurbana-5

Aveți aici un clip despre cum se face o CEWE FOTOCARTE.

Costul CEWE FOTOCĂRȚII de anul acesta a fost de 149,9 de lei (cu transport gratuit), are 24 de pagini extralucioase, a ieșit grozav! Puteți face cadou astfel de cărți bunicilor, nașilor, colegilor de la birou, sau fotocartea unei super vacanțe!

Eu sunt foarte mulțumită de Cewe și plănuiesc să îl folosesc an de an, mulți ani de-acum încolo.

Vreau să vă fac și vouă cunoștință cu el (deși sigur multe dintre voi îl folosiți deja), așa că facem concuuuurs! CEWE ne oferă trei vouchere cu care vă veți putea realiza propria CEWE FOTOCARTE, dimensiune A4, copertă tare, hârtie extralucioasă, 26 pagini. Puteți folosi voucherul până la 30 ianuarie 2017. Transportul va fi gratuit. Pentru a vă înscrie la concurs, vă invit să ne spuneți; Cui aveți în plan să oferiți un cadou deosebit anul acesta? Concursul începe acum și se încheie peste fix trei zile, pe 17 decembrie la ora 11.00 dimineața, când voi alege câștigătorii cu Random.org.

Mult succes și, chiar dacă nu câștigați concursul, sper să vă păstrați amintirile în cea mai simplă și mai rezistentă în timp formulă, oricare ar fi ea!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

556 comentarii

  1. Planul ar fi sa pot oferi ceva deosebil tuturor apropiatilor, asa ca vom face ornamente din coca, decorate impreuna cu fetita mea, pe care le vom oferi de Craciun. 🙂

  2. super! nasilor vreau sa le facem un cadou. Anul acesta am petrecut primul concediu impreuna si ar fi un super cadou de craciun!

  3. Multumim pentru concus! Si eu imi fac carticele Cewe de 3 ani de zile, la sfarsit de an, si sunt foarte incantata in special de programul lor de editare. Anul trecut le-am daruit cate o copie si parintilor si s-au bucurat foarte mult.
    Anul acesta as vrea sa ii ofer un cadou deosebit bunicii, tot de la Cewe, dar un calendar de perete personalizat cu pozele noastre.

  4. As vrea sa fac o astfel de fotocarte pentru noi, ar fi ultima in varianta de 3, din februarie vom fi 4. Ar fi amintirea perfecta pentru baietelul nostru cand va creste.

  5. Vom face cadou (pe langa altele) niste pupici lipiciosi mamaitelor pentru ca ele, fiind departe, nu prea au parte de acest tratament special. 🙂

  6. As vrea sa fiu un pic egoista si sa mi-l fac mie cadou 🙂 Imi doresc un astfel de album, dar nu m-am mobilizat sa il fac pana acum.

    Chiar am vazut la o prietena exact pe datele de care vorbesti un in articol si e genial!

    il vreau, pentru mine! 😀

    • Inteleg sa vrei sa ti-o faci cadou tie si poate parintilor…dar altora? Adica intreb si eu…voua, cititorilor, v-ar placea sa primiti cadou de Craciun de la prieteni o carte cu pozele lor de anul asta? Mie mi s-ar parea un gest egocentric, chiar narcisic…

    • La părinţii care se topesc de dorul nepoţilor, eu zic că ar merge.
      Adică la bunicii copiilor.

  7. Eu i-as oferi sotului meu, pentru ca ne trezim uneori uitandu-ne la poze vechi, pe laptop, ne strangem toti, ne amintim unde eram si ce faceam, sunt momente tare frumoase si mi-ar placea sa le traim mai des, nu doar cand scotocim dupa ceva prin laptop.

  8. Si noi am folosit fotocartea CEWE, suntem foarte multumiti de rezultat! Un cadou deosebit mi-ar placea sa ii ofer sotului meu, intrucat e primul nostru Craciun „as a married couple” 🙂

  9. O idee minunata de cadou. Eu as darui albumul bunicilor, ptr ca lor e e mai greu sa se uite la pozele din tel sau de pe calculator, altfel intelegi,.simti cand vezi piticul si pe ei in poze….sarbatori cu bucurii si sanatate multa va doresc!

  10. Tinand cont ca anul acesta,in mai,am adus pe lume o Sofiuţă pe care o iubesc maxim,as face o fotocarte unde as pune imagini cu ea de cand s.A nascut si as dărui.o bunicilor!

  11. Hmmm…chiar ma gandeam sa ii ofer asa ceva sotului. Ca de cand avem copiii si toate cardurile sunt la el, nu mai am nici bani si nici timp pentru cadouri. O fotocarte e accesibila si ca timp si ca bani

  12. Buna! As vrea sa ofer un cadpu deosebit anul acesta sotului meu avand in vedere ca e primul an cand suntem parinti de Sarbatori.

  13. Mamei mele am sa ii dau un cadou minunat: vestea ca, in sfarsit, va deveni bunica! De-abia ma abtin, mai sunt cateva zile pana la Craciun!
    Si imi plac mult cartile CEWE, o sa imi fac si eu cu siguranta albumele asa.

  14. Imi doresc sa ii fac un cadou deosebit sotului meu, care de cand am nascut a devenit mai mult decat stalpul casei, este persoana care se ingrijeste de binele nostru, face cumparaturi, face curat, gateste, merge la job si printre toate astea isi gaseste timp si sa ne rasfete, pe mine si puiul nostru de 1 an si 2 luni (maine)!
    Ma gandeam sa selectez ceva poze si sa le fac un fel de tapet pt unul dintre peretii de pe hol… Dar si fotocartea e o idee minunata!
    Multumim, printesa!!!

  15. Cred ca toti membrii din familia merita sa primeasca un cadou de Craciun, cel puțin unul simbolic care sa le aminteasca ca suntem o familie.

  16. Cadoul va fi pentru familia noastra deoarece singurul album din casa e cel de nunta , din pacate 🙁 . Anul asta e in plan realizarea unui album si cu cei 2 nazdravani de indata ce primim pozele de la fotograf.

  17. Bunicilor le-am oferit deja calendare cu nepotii. Nasilor ar fi frumos sa le pot oferi o fotocarte cu pozele de la botez.

  18. Cadouri deosebite vom face familiei! Acum 3 ani făceam cadou un album Cewe unchilor mei plecați peste mări și țări cu pozele de la nunta, ar fi frumos un nou album cu cei doi prichindei actuali, deci ne-ar prinde la fix un voucher!

  19. O idee minunata pentru a reda cele mai frumoase si nastrusnice momente din primul an de viata al Anei, cu dedicatie, fanilor ei cei mai infocati, bunicii.?

  20. Anul acesta voi oferi tuturor prietenilor, si celor cu copii si fara, carti. Pentru femeile apropiate din viata mea am comandat deja: „Miercuri respiram” 🙂 (si pentru mine evident 🙂

  21. Persoana căreia îmi doresc să îi ofer un cadou deosebit este aceeaşi persoană ca acum un an: prietenul meu cel mai bun, confidentul şi iubitul meu…

  22. Hey! O sa ofer un cadou deosebit mamei si prietenului, lingurite gravate cu mesaje personalizate 🙂 Multumesc pt idee, anul viitor stiu cum sa păstrez amintirile 😀

  23. Foarte buna ideea! Mi-ar plăcea o astfel de carte pentru bunici, sa ne vadă tot anul, mai ales când nu suntem cu ei. Multumim pentru ideile de cadouri!

  24. As vrea sa ofer un cadou special parintilor mei, mai exact un album de fotografii cu toti nepotii lor, caci este ceea ce i-ar bucura cel mai mult.

  25. As dori sa ofer cadou parintilor.Nu am oferit cadou de Craciun asa ca mi as dori sa aiba amintiri frumoase cu nepotica.

  26. Am facut lista de cumparaturi, iar toti cei iubiti-sotul, copiii, parintii, bunicii si prietenii(nu avem multi, dar cei pe care ii avem ne sunt parte din familie) vor primi cate ceva din partea Mosului ☺ este primul Craciun al fetitei mele, asa ca pentru ea inca imi storc creierii sa pun ceva mai special sub brad ?

  27. Mie mi-ar placea sa le ofer buncilor cate o fotocarte care sa cuprinda poze cu cel mai iubit dintre nepotii lor ? – zic cel mai iubit, ptr ca una bucata bunici sunt plecati in afara tarii si il vad rar, iar cealalta bucata are un singur nepotel asa mititel.

  28. Anul acesta am inceput deja cu cadourile, pt finuta, nepotel si o sa urmeze copii si bunicii….si mi-as face si mie un cadou de ce nu 🙂

  29. As vrea sa îi ofer soțului meu un album cu cele mai reușite fotografii de la nunta noastă. Au trecut deja patru ani de la nunta și încă nu am reușit sa mă organizez în acest sens.

  30. Bunicii copiilor primesc de Craciun albume de fotografii cu nepotii sau cani imprimate, ei se bucura teribil de asta si cum spui tu, si noi la varsta lor ne vom bucura la fel de aceste amintiri!

  31. E foarte simplu, cadou bunicii mele care si-a lasat animalele si gradina ca sa stea cateva luni cu noi in alta tara si sa ne ajute cu bebe. Acum e inapoi acasa la ea si tare ii e dor de pitica!

  32. Pe langa cadourile pentru toata lumea, anul asta cele mai deosebite cadouri mi le-am facut mie: am reusit sa iau permisul de conducere(ieri) si sunt insarcinata cu primul meu copil. Ce poate fi mai frumos de atat? O fotocarte mi-ar placea sa ii fac cadou sotului si sa pun in ea poze din concediile noastre de pana acum.

  33. Zilele acestea furnicesc de zor pentru a aduna fotografiile pentru o fotocarte pe care vreau sa o daruiesc parintilor.
    Eu cred in coincidente, astfel ca voucher-ul de la CEWE va pica la tanc!

  34. Cadoul de anul acesta este foarte deosebit. Parintii si nasii au primit prima ecografie a viitorului nepotel(nepotica)/finut(finuta).

  35. Mamei mele am de gand sa-i ofer un cadou special, deoarece simt ca am neglijat-o in ultima vreme. Si imi doresc sa ma bucur de fiecare clipa alaturi de ea

  36. Cel mai important cadou de acest Craciun este pentru sotul meu. De doi ani, de cand am nascut simt ca l-am cam neglijat si vreau sa ii fac sarbatorile cat mai frumoase. Nu am gasit inca acel cadou, dar sunt in cautari. ?

  37. Cadouri deosebite le voi oferi celor mai minunate persoane din viata mea si anume baietelul de 6 ani, fetita de 1 an si sotului de cativa anisori:)

  38. De doi ani încoace, pentru părinții mei nu există cadou mai deosebit decât un calendar cu fotografiile noastre: ale mele și ale surorii mele, fiecare plecată în alt colț de țară. Și, vreme de un an, în fiecare primă zi din lună, părinții mei pun pe Facebook poză cu fila de calendar și câteva rânduri. În decembrie, mama a scris: „Hei, vine Craciunul! E la cateva zile de noi si eu abia astept : doua fetite vesele imi cer sa impodobim bradul. Caci altfel nu vine Mosu’! E sarbatoare in inima mea : copiii vin acasa… <3”
    Ideea unei fotocărți pentru ei, așadar, e minunată!

  39. Buna ziua! As dori sa fac acest cadou minunat sotiei si băiatului nostru, care în ianuarie va împlini vârsta de doi ani.Multumesc!

  40. As face foto cartea pentru fetitele mele, Sofiei i.am facut un album cu primele 365 zile din viata, acum urmeaza sa printez cele mai importante momente din ultimii 3 ani, Sarei vreau sa ii fac acelasi album, din pacate am ratat cateva poze cand mi.a crapat hard.ul( si nu putem recupera datele). Ma chinui sa le adun de la rude din conversatii. Vreau sa le ofer albumele la 18 ani 🙂

  41. O să-mi fac un cadou mie!!! L-am comandat deja!!! „Miercuri, respiram”!!!! O fotocarte as face cadou părinților mei!!! Le sunt recunoscătoare pentru tot.

  42. Este o idee minunata pentru un cadou iar avand in vedere ca anul acesta s-a nascut Leila, cred ca o astfel de carte ar fi perfecta pentru bunici. Asa ca, da, pentru bunicii piticoatei! 🙂

  43. Supeeer! Și eu am deja albumul pregătit în programul celor de la cewe cu pozele de la botezul fetiței noastre. Ce bine ar fi sa pot avea șansa să îl ofer cadou părinților!

  44. Cadoul ar merge la socri. Pentru ei a fost intotdeauna complicat de gasit ceva care sa le placa. Si de cand s-a nascut nepoata lor, nimic nu ii incanta mai mult decat sa o vada in poze.

  45. Suna minunat. Anul acesta eu intentionez sa fac mai multe cadouri speciale oamenilor din jurul meu care mi-au fost alaturi si pe care ii pretuiesc enorm. In primul rand, minunatului meu copil David, care luna aceasta împlineste un an si trei luni si care m-a facut un om mai bun si care ma face mai fericita decat oricand. Il iubesc cum nu am crezut ca voi putea iubi vreodata. Un alt cadou special il pregatesc sotului meu care ma ajuta si imi este alaturi, chiar si atunci cand sunt insuportabila. Un al treilea cadou il pregătesc mamei mele care este mereu alaturi de mine, indiferent de ce se intampla si pe care o inteleg tot mai bine de un an si trei luni, de cand am devenit si eu mama. Mi-a fost alaturi neconditionat, de cand ma stiu, iar acum, de cand am un copil a fost langa mine cel putin o saptamana pe luna pentru a ma ajuta. O alta persoana pentru care intentionez sa pregatesc un cadou special este tatăl meu care, m-a iubit intotdeauna neconditionat si m-a răsfătat mereu si care a acceptat in ultimul an sa stea saptamani si luni de zile singur pentru ca mama sa vina la noi sa ne ajute.Tot un cadou special ii pregatesc si bunicii mele care m-a crescut pana la cinci ani si care este mereu acolo pentru noi. Ii iubesc si pretuiesc pe toti si cred ca orice vor primi de la mine, merita de n ori mai mult. Sărbători Fericite!

  46. Sotului meu… am inceput o astfel de fotocarte dar nu am reusit inca sa o termin. As pune in ea poze cu momente speciale din ultimii 15 ani – atatia am implinit anul acesta 🙂

  47. O să sune egoist, dar ne-aș oferi nouă un astfel de cadou anul ăsta. Am reușit totuși să printăm fotografii simple pentru bunicii copilului, dar nu și pentru noi :))

  48. Buna, cu mare dragoste as vrea sa ii fac albumul cadou bietelului meu, Stefan care va implini 3 ani pe 20 decembrie. Va fi o amintire minunata pentru el!

  49. Fac albume cewe încă din 2011, un album anual pentru noi cu momentele importante din anul ce s-a încheiat. Dăruiesc prietenilor astfel de albume ocazional, un cadou perfect pentru vremurile acestea când avem mii de fotografii in format digital si prea puține printate. Aș dori să le dăruiesc finilor mei, ca și cadou de Crăciun, un album cu cele mai frumoase fotografii de la botezul primului lor copil.

  50. Mi-as face mie si sotului acest cadou, de-abia ne-am inceput viata impreuna si ar fi minunat sa incepem documentarea vietii noastre impreuna fix de pe-acum!

  51. Mulțumim pentru concursul special!?eu voi face cadou anul acesta o foto carte soțului meu pentru că este primul crăciun cu bebe, deci sarbatorim în 3!?chiar dacă voi câștiga sau nu tot voi face un astfel de cadou special si deosebit!

  52. Si eu folosesc Cewe pentru albume, calendare, programul este usor de folosit.
    Cadou oferim la strabunici, bunici x2 ,frati si nasi.

    Un concurs minunat.

  53. Buna, o super idee, o vom prelua si noi din acest an si a venit la fix..e primul Craciun in trei? cadoul va fi pt.minunea noastră mica.

  54. Carticica i-as da-o in dar sotului meu. Anul 2016 a fost un an greu pentru noi. Au fost momente dificile pentru familia noastra si doar pentru ca l-am avut langa mine lucrurile au fost mai usoare.

  55. As dori sa le fac câte un mic cadou tuturor apropiaților: băiețelului nostru, părinților, nașilor și poate chiar și mie și lui tati:)

  56. Suroriii mele ii voi face un cadou deosebit anul acesta! Cum ar fi o fotocarte pentru ca tocmai ce si-a inceput viata in doi alaturi de viitorul ei sot. :*. Te iubec pitic! (Stiu ca ai sa citesti asta:) )

  57. I-as face fiicei mele cadou o fotocarte. De altfel și anul trecut i-am făcut o fotocarte cu fotografiile ei din primul sau anișor…tot prin Cewe Fotocarte. Acum s-au mai adunat fotografii și din anul nr. 2. Cu siguranță peste ani și ani va aprecia foarte mult albumele acestea.

  58. Aș vrea sa-I fac un astfel de cadou prietenului meu. Este primul nostru Crăciun împreună și amândoi suntem înnebuniți după fotografiile de familie.

  59. O astfel de carte plină de amintiri la îndemână este un cadou ideal pentru bunici, ei nu se pricep la tehnologie și au nevoie de imagini maro, așa că pentru ei ar fi, cu siguranță.

  60. Cartea cu fotografii ar fi un cadou deosebit pentru mama mea care isi adoră nepotelul si care din păcate a rămas singură ( tata a decedat acum o lună).

  61. Buna Ioana. Iti mulțumim pentru acest cadou acum in prag de sărbătoare. Sper sa câștig aceasta foto carte pe care vreau sa o dăruiesc bunicilor mei, din inima, ca sa ne aiba in fata ochilor in orice moment. Ei sunt sufletele mele dragi si chiar imi doresc sa ii bucur cu acest cadou.

  62. Bunicilor, cu poze de la nunta – a avut loc anul acesta dar ei nu au putut fi prezenți locuind în alt oraș și având deja o vârstă mai dificilă

  63. Mie, desi suna, poate, egoist, mie mi as face un asemenea cadou.Imi dau seama cat de repede trece timpul, si uitam multe momente frumoase, iar albumul cu poze (amintiri)pe care il rasfoiesti iti poate aduce multe zambete pe buze, lacrimi de fericire sau de tristete, hohote de ras.

  64. Cadoul este pentru mine!De ce nu?Pentru mine peste cativa ani cand ma voi bucura sa revad amintiri din viata noastra,poze cu noi si bebe.

  65. Un cadou deosebit anul acesta (si in fiecare an) vom face parintilor si socrilor care ne sunt mereu alaturi si merita tot ce este mai bun si mai frumos. Sarbatori fericite tie si familiei tale, Ioana!

  66. Soțului i-as face cadoul asta. E absolut innebunit dupa pitica si s-ar bucura nespus.
    Ar trebui sa revizuiesc pozele de pe anul asta.

  67. Ah! De doi ani ne chinuim sa punem pozele la un loc. Nu avem un album toti patru si mi-l doresc enorm. Mama imi tot arata obrazul ca nu are si ea o poza printata cu cel mai mic nepot, asa ca o sa ajunga si la ea un album. 🙂

  68. Eu vreau o carte pentru mama mea! Sta ceva mai departe de noi, nu ne vedem prea des, desi tare mult ne-ar place asta, si cum in prezent are 2 nepotele, mi-ar face placere sa ii ofer de ziua ei (27 decembrie) o fotocarte in cadou. Auzisem de CEWE, chiar intrasem pe site, dar apoi am uitat complet de ei 🙂

  69. Anul acesta voi face un cadou frumos parintilor si soacrei (calendare facute prin cei de la Cewe).
    Este al doilea an cand facem calendare personalizate la ei, iar anul acesta au iesit chiar foarte bine. Cu programul lor de incarcat poze si personalizat calendarele m-am chinuit ceva (poate la fotocarte e mai usor), dar pana la urma au iesit ok.
    Recomand, sunt cadouri frumoase, apreciate de parinti.

  70. Sora mea este plecata din tara si sunt sigura ca ar fi foarte fericita sa primeasca o carticica cu amintiri de acasa! Felicitari si multumim pentru sansa!

  71. Am de gand sa-i fac un cadou deosebit sotului meu cu ocazia aniversarii a 5 ani de casatorie.
    Sarbatori fericite tuturor! 🙂

  72. Noi calendare facem in fiecare an la Cewe.Pentru buniciin primul rand,pentru sora mea,dar si pentru mine,sa am calendar pe birou.Iar o fotocarte ar fi cadoul ideal pentru bunici.

  73. 🙂 pai daca extragerea se va face pe 17.decembrie sa fie cu noroc, e ziua tatalui meu si lui as vrea sa ii ofer cartea cu pozele bebelinei mele de numai 1 luna.
    O zi frumoasa! Si un sfarsit de an pe masura! ,cu zambet Raluca si bebe Timeea

  74. Cartea aceasta frumoasa cu toate pozele noastre din ultimii 4 ani ar fi un superb cadou pentru familial noastră pentru că am reusi să înmagazinăm si sa avem si noi fizic pe hârtie si nu doar „stocate” pe un hard-disk toate amintirile prețioase ale primilor 3 ani si jumătate de cand ni s-a născut minunea si fericirea noastră, băiețelul nostru Victoraș! ❤️❤️❤️ De aceea sper să câștigam ca sa nu uitam niciodată acești ani frumoși ai tinereții noastre! ☺️ Multi pupici dulci Ioana!!! ???

  75. Piticilor mei,le_as face cadou o fotocarte 🙂 Amintiri de nepretuit peste ani si ani! Multumim printesa că ne faci diminețile așa frumoase,cu asa postari emotionante ?

  76. Voi face o prăjitură de casă pentru prietena mea dragă, cea care a fost şi este aici♡ no matter what:)
    Săbători frumoase, prințeso!

  77. Pentru mama mea vreau un astfel de album. Sunt pretioase aceste amintiri… Avem albume de cand am fost mici, insa acum a sosit momentul nepotilor 🙂

  78. Mamei mele care este plecata tot anul la munca in strainatate si ne vedem doar de sarbatori. Mama are sase copii si doi nepoti de care sigur ii este foarte dor. Asa o fotocarte sigur ar incanta-o.

  79. Am inceput si noi sa developam fotografiile din fiecare an iar in martie le centralizam pentru ca atunci sarbatorim inca un an de relatie frumoasa si sanatoasa! Deci pentru 2016, ar fi perfecta varianta cu fotocarte ! Merci pentru oportunitate, Ioana!

  80. Mi-as dori tare mult sa le pot darui o fotocarte de la Cewe parintilor mei, cu ocazia Craciunului. Mama s-ar bucura tare mult pentru ca mereu ii face placere sa vada poze cu noi, in format printat ca pe vremuri.
    Sper sa ma ajuti sa le fac o bucurie mare !

  81. Noi am avut botezul fetitei anul acesta si as vrea sa oferim nasilor si bunicilor o fotocarte cu fotografiile de la botez. Cred ca ar fi un cadou frumos.

  82. Câștigătorul cadoului Cewe de anul acesta este Balu (el) prietenul lui Mowgli (piticotul) care este prieten cu Pantera (eu) si care impreuna cu Sheerkan (buni Gheghe) si KA (buni Mana) se vor bucura si minuna de albumul de amintiri agățat de liana bradului din bucatarie. Ce idee minunata, de mult căutam un soft echivalent 🙂

  83. Nașilor, chiar ne gândeam la un cadou de Crăciun pentru ei. Se mută în casă nouă, în curând vor avea și un bebe despre care am aflat că va fi o fetiță sănătoasă, cred că e un cadou potrivit pentru noi începuturi!

  84. Fetelor mele. Sa ne uitam impreuna pe album, sa radem, sa plangem si sa ne amintim de timpul minunat pe care l-am petrecut impreuna.

  85. Super ideea. Nașilor nostri ( si nanii baietelului nostru) le-as oferi cadou o fotocarte, ea mereu imi ‘reproseaza’ ca nu-i trimit suficiente fotografii cu finutul. ?

  86. Minunata idee! Mi-as dori sa pot oferi acest minunat cadou sotului meu..anul acesta a fost unul incarcat de emotie pentru noi si as vrea sa il revedem impreuna, in imagini.

  87. Anul acesta am sa le fac cadouri unor copii, 2 copii care au mari sperante ca o sa treaca Mosul pe la ei insa din pacate familia nu si poate permite decat sa le ia strictul de mancare.

  88. Eu ma gandesc sa fac asa ceva ca un cadou pentru parintii mei si ai Mandrului, pe care sa le dam lor la nunta de anul viitor. As fi bine de stiut daca printre poze s-ar putea adauga si cateva cuvinte, tinand cont de faptul ca ar fi un cadou de multumire… 🙂

  89. Fetitei mele. Fotocartea este deja pregatita, urmeaza sa o trimit zilele urmatoare. Mi-ar placea ca pe urmatoarea sa o fac gratis;)

  90. Ne plac si noua foarte mult fotocartile de la Cewe, avem deja doua, cu primul an al fetelor noastre 🙂 Anul acesta am vrea sa facem in super cadou bunicilor!

  91. Anul acesta mama a descoperit ca are cancer, intr-o forma foarte grava. In ultii ani nu a fost aproape de noi, ea muncind in strainatate. Asa ca nu a stat prea mult in preajma fetitei mele, nu s-a bucurat prea mult de ea, cum nici fetita mea nu a avut sansa sa descopere ce inseamna dragostea de bunica. In momentele cand am fost toti impreuna, am incercat sa fac cat mai multe poze, sa aiba si copilul meu amintiri cu bunicii. Asadar, as face cadou o astfel de fotocarte fetitei mele. Un fel de cadou pentru viitor, caci sunt sigura ca se va bucura de ea cand va creste!

  92. imi doresc sa reusesc sa imi surprind sotul cu ceva extraordinar. De cativa ani, de cand ne-am lasat prada vietii de adulti in toata regula, cu rate la casa, cu copil etc parca cadourile noastre au inceput sa intre in categoria celor utile, sau pe principiul :”spune, tu ce iti doresti cadou”. De asemenea sa nu uit nici de bunici.
    O fotocarte cred ca ar fi un cadou fain pentru bebe, cand va creste si peste ani vom intoarce filele si ne vom aminti trasnaile sau experientele traite.

  93. As dori sa fac cadou o carte foto mamei sotului meu care este absolut minunata si-i sunt datoare demult cu un astfel de cadou.

  94. As oferi un astfel de album bunicilor, unchilor din 3 tari si 2 judete diferite de al nostru :p si clar ne-as face noua un cadou pentru ca peste ani, aceste amintiri sunt atat de pretioase!

  95. Cel mai deosebit cadou va fi pentru piticul nostru, dar pregătim câte i mică surpriza pentru toți cei dragi :). Anul trecut le-am făcut nașilor cadou o fotocarte cewe.

  96. Bunicilor si strabunicii!!! ? Le-am da si nasilor, dar avem 4 diferiti… ? Lor le-am putea da poze de la botez, inramate si numai bune de pus pe un raft, in biblioteca! ?

  97. Ce idee grozava! Chiar cautam o idee buna pentru cadoul nasilor. O fotocarte cu pozele de la botez, cu finutul lor si cu ceilalti fini 🙂

  98. Super ideea cu fotocartea. MAi ales ca peste 3 zile Tudor face un an și o sa avem ce poze alege. Va fi haios și „smash the cake”-ul. As darui-o nașilor lui TUDOR pentru ca îl iubesc mult (nașii pe Tudor – ca eu mega-extra-ultra-iubesc)

  99. As dori sa fac un astfel de cadou copilului meu minune in varsta de 8 luni si jumatate care a venit in viata noastra atunci cand noi ne asteptam mai putin. Vreau sa-I arat cand va fi putin mai mare si mai mare si mai mare 🙂 imagini din primele lui luni din viata sa frumoasa si fericita. Sunt cea mai norocoasa mamica din lume si ii multumesc ca m-a ales sa fiu mamica lui.

  100. Fetiţelor mele le place mult să se uite la poze mai vechi, le plac şi cărţile, deci cred că o astfel de carte cu fotografii ale familiei noastre ar fi o surpriză foarte plăcută 🙂

  101. As dori sa i-i ofer sotului meu si fetelor mele. Le place foarte mult sa se uite la poze si sunt incantate când se vad, cât erau de mici…ar fi un cadou deosebit!

  102. Super! Multumim de idee. Chiar am selectat niste poze si voiam sa le printez si sa le pun intr-un album, pentru noi si pentru mama (care e si buni de un an si 9 luni)! Acum ideea asta cu fotocartea e mult mai buna, mai frumoasa si pozele raman acolo, nu se pierd, sigur o sa facem la ei de acum incolo. Numai bine!

  103. De multi ani sunt fan cewe si in preajma sarbatorilor comand la ei felicitari pe care le trimit prietenilor si rudelor. Si anul acesta le voi trimite tot asa celor apropiati cate o felicitare

  104. Eu i-as oferi cadoul fotografic chair fetitei mele. Si as pune poze cu bunicii. Pentru ca sunt f batrani si din pacate bolnavi si cred ca e important pentru ea sa si-i aminteasca peste ani cum erau alaturi de ea.

  105. Anul acesta m-am casatorit si voi primi un singur album de nunta de la fotograf. Vreau totusi sa le daruiesc si parintilor o selectie cu cele mai frumoase amintiri din acea zi. 🙂

  106. Eu mi-as face mie acest frumos cadou si implicit familiei ca reminder of what and who we are :). Chiar imi place ideea ta cu un album anual. S-ar putea sa ti-o „fur”.

    Merci!

  107. Buna Ioana! Daca as castiga o asemenea carte, plina cu amintiri, as facea cadou bunicilor drept multumire pentru tot ajutorul acordat pana acum si de acum incolo.

  108. Anul acesta este unul special fiind primul anișor din viața copilului meu! Așadar, fotocartea Cewe ar fi un cadou pentru băiețelul meu cu cele mai surprinzătoare ipostaze de la naștere și pana în prezent!

  109. Eu as face acest cadou baietelului meu de doar 6 Luni , Luca , ca atunci cand va fi mare , cu ajutorul albumului sa poata vedea cat de fericiti ne- a facut, cat de frumos si zambaret era de cand s-a nascut, imi place foarte mult Sa Ii fac poze, am mii de poze cu el si tare mi ar placea peste ani Sa descopere cu ajutorul acestui album cum a evoluat, cum a crescut, sunt amintiri de nepretuit …

  110. Mie!!! In 3 ani si jumatate de cand am devenit mama am adunat amintiri de nepretuit!!! Ce poate fi mai frumos ca peste ani sa rasfoiesc un cadou asa minunat cu amintiri de neuitat?!

  111. In primul rand noua! Cea mai frumoasa amintire! Apoi parintilor, apoi finilor nostrii (am fost nasi de cununie anul acesta si am taiat motul baietelului botezat). Avem in plan macar calendare personalizate!

  112. Este exact cadoul pe care intentionam sa-l facem bunicului nostru – 91 ani impliniti- cu care am fost in vara in excursie la Roma! ? E o idee minunata si foarte potrivita, cred eu.

  113. Vreau sa fac cadou aceasta fotocarte copiilor mei minunati! Vreau sa aduc laolalta pozele cu cei 3 copii ai mei! Chiar daca nu se inteleg copiii prea grozav, este o idee extraordinara, ideea unui cadou comun, cu amintiri comune!

  114. Mamei as vrea sa ii daruiesc un astfel de album. Am fost in vacanta vara aceasta cu rulota si avem niste fotografii foarte dragute.

  115. Parintilor si socrilor le-as face cadou o fotocarte deoarece ne cearta mereu ca ei nu au fotografii cu micuta noastra de 8 luni. Imi place foarte tare ideea ta cu fotocartea ce contine imaginile dintr-un an.

  116. I-as oferi acest cadou mamei, deoarece luna decembrie este ultima luna in care vom mai locui in aceeasi casa 🙂 Din ianuarie, mutatul la casuta noua – iuhuhuhu 😀

  117. Baietilor mei de 1 an si respectiv celui de 7 ani as sa le ofer o fotocarte cadou cu poze de fratiori )) selectez pozele din ultimul an de cand sunt DOI ))) sa se vada crescand impreuna prin intermediul pozelor. Si in fiecare an sa aiba cate o fotocarte iar peste ani cand vin la parinti acasa de sarbatori sa rasfoiasca printre amintiri))))

  118. Mi-ar placea un astfel de cadou pentru sotul meu, insa am pregatit cadouri personalizate, handmade pentru fiecare membru drag al familiei.

  119. As face albumul acesta pentru mine si prietenul meu. Implinim un an pe 8 ianuarie 🙂 iar pe 17 este ziua lui de nastere, ce coincidenta!

  120. Si noi scoatem la fiecare sfarsit de an poze pe hartie tot cu cei de la CEWE si suntem foarte multumiti! Nu am incercat pana acum fotocartea dar mi se pare o idee foarte buna! As face cadou o astfel de fotocarte de la Cewe bunicilor pentru a avea mereu la indemana amintirile.

  121. Un astfel de cadou cred ca i s-ar potrivi oricarui membru din familia noastra. Mi-ar placea sa il ofer parintilor si socrilor mei, dar si bunicilor. E un cadou tare frumos si intim. O comoara de pus sub brad si pastrat pentru totdeauna.

  122. Eu m-am gandit ca un astfel de cadou il meritam in primul rand noi, eu si sotul meu. Sunt amintirile noastre cu copii nostrii, care cresc atat de repede…imi dau lacrimile cand ma gandesc….

  123. Ce idee minunata! Probabil facem zilnic zeci de poze, dar ajung toate uitate in laptop, pe dvd-uri sau hard-uri externe. Asa poti vedea oricand cum devenim, de la an la an, asemenea vinului bun :-). E greu de spus..ar fi un cadou perfect pentru parinti, pentru nasi, dar chiar si pentru noi, ca familie, mai ales ca de anul acesta suntem trei (in aproape 6 luni cred ca s-au adunat deja mii de fotografii). Sarbatori fericite in regat! 🙂

  124. Ar fi cadoul perfect pt parintii mei. Ce idee faina fotocartea, sigur voi face si eu una anual cu familia mea frumoasa, ador pozele!

  125. In fiecare an fac cate un album pentru fiecare pereche de bunici, in care pun pozele care s-au strans in anul respectiv. Dar pentru noi nu mai scot pozele, pentru ca le avem electronic si le ”rasfoim” pe calculator. Anul acesta, pitica m-a intrebat de ce nu ii fac si ei o carticica cu poze 🙂 Asadar, ei i-as face cadou fotocartea Cewe. 🙂

  126. Sotul ar fi super incant de un asa cadou, mai ales ca e pasionat de fotografie. De ziua mea, mi-a luat un aparat foto pe care-l foloseste mai mult decat mine☺

  127. O fotocarte cadou as face cadou fetitei mele. Primul ei an. Si sa continui asa an de an pana isi va putea face singura albumul.

  128. Acest cadou, de va fi sa fie al nostru 😉 il voi darui celui mai bun tatic din lume (aka sotul meu). El e pasionat de poze si ne face nenumarate insa daca le-am aduna intr-o fotocarte cred ca s-ar bucura nespus. Bafta tutror 😉

  129. As oferi acest cadou soțului,care este foarteee incantat de fotografiile din vacanta de vara,pe care nu am apucat inca sa le selectam 🙂

  130. Ar fi minunat sa îl fac cadou soțului meu, a cărui zi de naștere este în ianuarie, lla o săptămâna distanta de a mea, iar fotocartea sa cuprindă poze de la nunta noastră care a avut loc anul acesta și poze cu bebele nostru pe care îl așteptăm cu nerăbdare pe 22 decembrie.

  131. Mie si soțului că pe 17 decembrie facem 8 ani de relatie <3 ar fi un cadou minunat, iar acum filele fotocartii vor fi complete cu minunea noastră iubită.

  132. In ultimii ani am facut calendare personalizate cu poze ale copilului pentru bunicii lui. Anul asta ar fi minunat sa le facem o carte, mai ales ca acum avem doi nepotei de fotografiat.

  133. Bunicii mele sigur i-ar fi placut sa aiba o fotocarte cu amintirile noastre impreuna (familia), dar cum ea nu mai este….as face-o cadou parintilor mei!

  134. As face un astfel de cadou nașilor. In ianuarie avem botezul fetiței și sigur se vor bucura daca vor primi o carte foto.

  135. mie, copiilor mei de 1 si 3 ani, nepotilor mei pe care imi doresc sa apuc sa-i cunosc! mie imi fac acest cadou minunat si eu ma voi bucura de album multi ani de-acum incolo, pana ce va ajunge in mainile copiilor mei, iar apoi ei se vor minuna impreuna cu copii lor de traznaile bunicilor :)))

  136. Cred ca l-as surpinde foarte placut pe iubitul meu cu un astfel de cadou 😉 (Am scris adresa de email gresit in comentariul precedent)

  137. Pentru ca avem doua perechi de parinti/bunici minunati, si ne e foarte greu sa alegem intre ei..ne-am gandit ca aceasta fotocarte, daca suntem norocosi sa o castigam, sa o oferim nasilor fetitei, pt ca sunt niste oameni deosebiti si o iubesc pe micuta noastra (aproape) la fel de mult cat o iubim si noi.
    Multumim pt concurs, Printesa. 🙂 Succes tuturor.

  138. Bunicii mele :), are 90 de ani munciti si frumosi si as vrea sa aiba poze cu toti copii, cei 7 nepoti si cei 5 stranepoti, care nu locuiesc in Romania. Fiindca a luptat mereu pentru noi, pentru familie, as vrea sa ii vada pe cei mici si sa stie ca suntem toti, impreuna datorita ei 🙂

  139. I-as dărui mamei mele, bunica fețiței mele. E departe de tara, de noi și tare mult s-ar bucura sa aibă o fotocarte la indemana de câte ori I se face dor de noi. Cu siguranță luna august ar fi preferata ei…as pune acolo poze cu ea și cu noi, doar atunci putând fi împreună. Va pup

  140. Si noi facem fotocarti. Le-am daruit bunicilor. Anul acesta as vrea sa-l daruiesc sotului pentru ca ,asa cum spui si tu , sa ne asezam amandoi pe canapea si sa retraim emotiile amintirilor frumoase.

  141. Un cadou deosebit vreau sa-i ofer sotului. Am tot analizat, gandit, pregatit si desi cadouri am luat pentru toti cei din plan, cadoul pentru el este cu mai multa semnificatie 🙂
    Iar o fotocarte mi se pare potrivit tot ca si cadou pentru noi.

  142. Aaaasaa: noi anul trecut am ratat sa facem calendare cu Pernutul, dar anul asta facem. Adica fac. Si vreau sa le dau bunicilor, matusilor, verisorilor, strabunicilor 🙂 Pentru bunici ar super frumoasa si o Fotocarte. Deci vreeeeaaaauuuu! Sper sa castig voucherul!!

  143. As face cadou bunicilor mai ales ca le place foarte mult sa se uite des la poze si tot deschid calculatorul pentru acest lucru.

  144. Buna.Am de gand sa ii pun sub brad sotului in seara de Ajun un album cu poze…dar nu orice poze…ci poze cu el cand era copil.Sunt poze de care nu isi aminteste si pe unele nu cred ca le-a vazut vreodata.Le-am procurat de pe la rude.Dar cred ca ar fi un super cadou ca in loc de un simplu album sa ii pot darui o fotocarte, asa ca sper sa ma numar printre castigatori.O zi frumoasa!

  145. Albumul acesta ar fi un cadou frumos in primul rand pentru noi, caci nu prea apucam sa scoatem pozele din timpul anului ?

  146. I-as face o surpriza sotului, pentru ca nu s-ar astepta la un astfel de cadou.
    Sau bunicilor care ne cer in mod constant poze cu nepotii lor.

  147. Anul acesta ‘it was all about Victoria’, fetița noastră, care de o săptămână merge singurica in picioare. ? Are 1 an și 3 luni.
    Deci, noi am face o fotocarte cu minunatele momente din acest prim an (plus 3 luni).

  148. Mama mea adora fotografiile cu noi si periodic aduna in jurul ei toate albumele de pe vremea cand eram mici si încă se developau pozele. Acum tot timpul imi spune ca tehnologia ii răpește amintirile si nu mai are fotografii printate cu noi… Crăciunul este cea mai frumoasa sărbătoare a familiei pentru ca este si ziua mamei de naștere. Ii voi face cadou o fotocarte ca aceasta! Multumesc pentru idee! Te pup Ioana!

  149. Mi-ar plăcea sa fie cadoul nostru, al meu și al soțului și as pune fotografiile de la nunta. Da, am aniversat un an jumătate de căsnicie, un bebe de 1 an și nu avem încă albumul, decât digital. Priorități. 🙂 ar fi minunat sa le vad în sfârșit pe hârtie ;))

  150. De mult ma tot gandesc sa fac o fotocarte pentru mama mea. Ea are grija de nepotel in fiecare zi de cand a venit pe lume. Ar fi un cadou minunat si mult dorit de ea.

  151. Dap,cunoastem.Si noi am facut anul trecut un album pt bunic cu cei 3 nepoti,tot la Cewe. Acum planuiesc sa-i fac sotului cadou un album cu el si cei 3 baieti ai lui 🙂

  152. In primul rand copilului meu iubit, sotului si parintilor nostri! Apoi cate o mica atentie tuturor celor care ne sunt apropiati, pentru a le aduce un zambet pe buze! Toata lumea se bucura cand primeste un cadou,nu?

  153. Noi oferim cadou deosebit anul acesta celor 2 seturi de bunici si nasilor cu pozele fetitei de la nastere pana in prezent. Foarte buna ideea. Multumim.

  154. Am personalizat deja niste carti pt nepotei..cu date despre ei, vor fi incantati si va fi o super amintire pt ei! Daca voi castiga vor fi primele poze din familie in formula de 4!

  155. Ar fi un cadou pentru mine si toata familia mea. Mos Craciun ne va mai aduce un nou membru in familie asa ca o fotocarte ar prinde amintiri de neuitat!

  156. Bunicilor vrem sa le facem un cadou personalizat de Craciun 🙂 o parte e deja cumparata si acum lucram la cea de-a doua parte. Carticele as vrea sa fac pentru mai multe persoane 😉 imi place si pretul 🙂

  157. Noi incercam sa facem un cadou deosebit fiecarui membru al familiei in fiecare an. Anul acesta, unele lucrari din casa care erau necesare si urgente ne-au lasat cu gaura in buget asa ca Mosul va veni doar la cel mic. Daca ar fi sa castigam unul din vouchere atunci voi putea sa ii ofer sotului un cadou deosebit deoarece am avut un an foarte frumos in care am avut si prima noastra vacanta adevarata plus multe momente hazlii si emotionante cu cel mic.

  158. Bunica mea implineste in martie 80 de ani, cred ca ar fii cel mai frumos cadou pentru ea, si cel mai frumos „Multumesc” pentru atatia ani daruiti noua….o fotocarte cu copiii, nepotii si stranepotii, o carte cu amintiri si momente frumoase. Pun pariu ca o va rasfoi de cateva ori pe zi 🙂

  159. Buna Ioana.Si noi am folosit serviciile Cewe pentru calendare, tricouri si cani personalizate ce au fost oferite bunicilor.Carti nu am facut inca..dar poate vom castiga concursul si ne vom face un cadou frumos si deosebit pentru noi in formula de 4.Te pupam si o zi frumoasa 🙂

  160. Este genial, bunicilor le facem astfel de cadouri 🙂
    In afara de fotocarte, mai exista varianta (intens folosita de mine!) de calendar cu fotografii 🙂 Calendare am facut ani la rand, pentru noi, pentru bunici si cel mai recent pentru finii nostri, care ne-au daruit primul nostru copil spiritual 🙂 Succes tuturor si spor la pregatit cadourile, ca azi-maine ajunge Mosul!!

  161. As dori sa ofer cartea cewe celor doua bunicii ale celor trei baietei ai mei, pentru ca mereu se plang ca nu au destule poze cu noi. Multumim!

  162. As darui un astfel de album parintilor mei, care au devenit bunici in urma cu 6 saptamani. Avem foarte multe poze cu fetita noastra, care ar sta frumos aranjate intr-o fotocarte frumoasa!

  163. An de an am oferit bunicilor cate o fotocarte cadou, anul asta la fel vom face. Asadar, dorim sa dam cate o fotocarte buniclor cadou!

  164. Si noi folosim de cativa ani CEWE pentru calendare personalizate pe care le oferim cadou familiei! Cartea as oferi-o cadou părintilor, sunt departe de nepoata lor si un astfel de album le-ar mai alina dorul! Multumesc pentru idee!

  165. Bună! Anul acesta mi- am propus să nu mai fiu pe ultimul loc la cadouri, așadar mi -aş oferi o fotocarte. Succes!

  166. Ce idee grozavă! Dacă o să câștig, îi trimit mătușii mele această fotocarte. E bolnavă de cancer și singurele cadouri de preț sunt cele care îi aduc aminte de cei dragi. Momentan are doar un album foto și mai multe rame.

  167. Este o idee superba acesta fotocarte, foarte la indemana, si nu trebuie sa astepti dupa fotografi profesionisti sa le produca 🙂
    As vrea sa ofer un cadou deosebit chiar copilului meu de 3 ani, sa ne amintim peste ani de toate momentele frumoase cu mocuta lui minunata 🙂

  168. Un astfel de cadou ar fi perfect pentru toate persoanele dragi. Anul acesta, insa, pt ca e anul in care s-a nascut bebe, ni l-as face noua cadou, mie si sotului.

  169. Bună! Anul acesta mi- am propus să nu mai fiu pe ultimul loc la cadouri, așadar mi -aş oferi o fotocarte cu momentele frumoase din viata in 3 😀

  170. Noua adica familiei mele eu Nico, el Madalin , printesa Maria 7 ani si printul Sorin 5 ani . Am scos poze dar din pacate nu mi-am facut timp ptr o fotocarte . Poate de la anul.

  171. Mamei mele. Bunica copiiilor mei. Este de doi ani in Italia si nu poate veni acasa. E o situatie mai complicata. S-ar bucura enorm de mult. Vorbim la telefon dar nu are calculator sau laptop sa vada poze cu noi. Ar fi cadoul perfect!

  172. Ce idee grozava, de asemenea, ma incanta tapetarea cu amintiri a unui perete sau a unui blat de masa transparent!

    Mi-as oferi-o mie insami, fiindca am avut un an plin de oameni noi, teritorii necunoscute, experiente proaspete!
    Sau as grupa poze din toti cei 26 de ani ai mei de viata, ca sa-mi incalzeasca sufletul cand lucrurile merg prost.

    Multumim, Ioana!
    Sarbatori imbelsugate!

  173. Sotul meu isi doreste foarte mult o fotocarte cu aventurile de anul acesta. Pentru el ar fi acest cadou. De asemenea, este un cadou frumos si pentru bunici.

  174. Eu as vrea sa-l avem in casa si sa-l pastrez pana se asaza puiul la casa lui si are si el familie, copii. poate. Mi-ar placea sa I-l pot oferi atunci.

  175. Cartea as face-o cadou nasilor nostri dragi care ne-au fost alaturi in cele mai importante momente. Noi in fiecare an comandam de la cewe calendare pentru bunici.

  176. Cum Mosul meu e de obicei uituc sau foarte obosit…anul asta,clar, m-as rasfata pe mine..iar fotocartea ar cuprinde imagini cu micul meu viking si surioara lui…de numai 4 luni…asa cum spuneai si tu, Ioana…cresc ataaat de repede!

  177. Bunicii i-am dărui această cărticică. Mereu și-a dorit fotografiile nepoților imprimate și, ca un făcut, nu am reușit să i le dăruim în format fizic. Nepotul are 7 ani. Nepoata 3 și cred că am imprimat vreo 3 fotografii de când sunt ei. Sună straniu, dar așa ne-a ieșit. Chiar ar fi un vis împlinit pentru bunica o fotocarte. Mulțumim pentru idee, Ioana!

  178. Mi as oferi mie acest cadou minunat, pentru anii batranetii, asa cum spui si tu, caci acestea sunt intr-adevar cele mai frumoase amintiri 🙂

  179. De cand suntem nedespartiti, de aproape 5 ani punem mult pret pe amintirile cu noi, amprentate in poze. Parca retraim momentele minunate atunci cand ne uitam la ele. Mi-ar placea sa ii fac acest cadoul deosebit cu pozele noastre de anul acesta logodnicului meu. Astept cu nerabdare!

  180. Am in plan cadouri pentru toata lumea: copil (cele mai multe), sot, parinti, socri, matusi, unchi si cativa prieteni. pentru fiecare ceva daruit din suflet.

  181. Copiilor mei as face cadou o astfel de carte. Le face placere sa se uite pe poze cu noi de acum cativa ani si sa isi reaminteasca.

  182. Bunicii mei s-ar bucura foarte mult de un astfel de cadou. Ei mereu rasfoiesc albumele vechi cu poze de familie. Indiferent daca castig sau nu la acest concurs, o sa le daruiesc o astfel de fotocarte cat de curand. Multumesc mult de idee!

  183. Initial m-a gandit parintilor. Ulterior mi-am zis – De ce nu si pentru noi astfel de cadou! asa ca abia astept sa trec la actiune.

  184. Nouă! Ne-aș oferi un cadou de familie, pentru că de 1 an și 9 luni, de când suntem o familie mai numeroasă cu un membru minunat, îmi propun să scot câteva poze, din miile pe care le avem, pentru că numai așa se păstrează o amintire reală, să o poți răsfoi și mângâia, ca pe o carte.

  185. Anul trecut ne-am casatorit, nu avem album foto al acelui eveniment. Anul acesta avem deja un bebe . Ar fi primul album foto cu familia noastra. Da , as face asta pentru noi .

  186. Si noua ne plac albumele de la CEWE, pana acum am facut doar 2 si unul sta in asteptare de jumatate de an. Ni l-am oferi noua si l-am rasfoi cu mare placere, asa cum facem si cu celelalte.

  187. Buna Ioana. Cred ca mi-as oferi mie acest cadou (daca tot e ziua mea pe 31 decembrie 🙂 ). As vrea sa pun in fotocarte poze cu toate persoanele dragi, mai ales cu cele care sunt departe sau nu mai sunt deloc printre noi. Zilele trecute ma gandeam la bunicul meu care nu mai este si mi-am dat seama ca e din ce in ce mai greu sa-mi amintesc fata lui…si tot ce mai am este o poza ingalbenita de timp.

  188. Haaaaa:-))) Tocmai ce am primit calendarul de la Cewe si ma uitam la fotocarte 🙂 Gand la gand cu bucurie! 🙂 Este primul an ca sot si sotie, asa ca i-as face cadou sotului meu o fotocarte cu momentele speciale de anul acesta.

  189. Soțului meu. Pe 23 ianuarie facem 3 ani de la căsătorie, iar pe 7 ianuarie face 1 an fetița noastră. Nu am scos pozele de la nuntă şi nici pe cele de la botez. Ar fi un cadou minunat!

  190. Am făcut deja calendare și albume foto pentru bunici, ar fi grozav să facem o fotocarte pentru nași. Noroc că cel mic nu seamănă cu noi și iese foarte bine în poze?

  191. Fotocartea e o super idee de cadou. Probabil ca bunicii s-ar bucura deși si eu as vrea un asemenea cadou. Doar ca mie nu imi face nimeni daca nu imi fac eu un astfel de cadou.

  192. Parintilor mei as vrea sa ofer o carte cu poze, a trecut destul de multi ani de cand albumul lor cu poze nu a mai fost completat. Le spun mereu ca trebuie sa fie in pas cu tehnologia si sunt sigura ca s-ar bucura !

  193. L-as darui familiei noastre…unitatii si stabilitatii ei… am imortaliza zambete, momente de neuitat, le-am da acestora eternitate…
    de ce nu parintilor, bunicului, nasei…. multumim Printeso…

  194. Un cadou deosebit as dori sa fac tuturor membrilor familiei mele, și asta cred ca as putea realiza punând o.picatura de.suflet în tot ce voi dărui. Valoarea materiala contează mai.putin…

  195. De câțiva ani îmi tot propun să ofer cadou de Crăciun bunicilor câte o fotocarte, dar nu reușesc să mă mobilizez în timp.
    Între timp mi s-a stricat si hardul de la calculator, si laptopul si asta ar fi o bună ocazie sa merg sa recuperez toate pozele de când eram gravida si cu copiii mici.
    Foarte frumoasa tradiție!

  196. Mi ar placea sa le o ofer parintilor mei. Cred ca ar fi cel mai frumos cadou sa Si vada nepotul in cele mai nastrusnice fotografii adunate.

  197. Ioana, prima fotocarte as face-o cadou fetitei mele, Erica. Adora sa se uite in albumele noastre, de familie, doar ca dupa ce ea s-a nascut ne-am oprit in a le mai face. Si ea nu are un album doar al ei.

  198. O idee minunata pentru a pastra amintirile Primului Craciun in 3! I-as face cadou sotului aceasta foto carte, cu drag din partea mea si a puiutului nostru!

  199. Chiar pentru noi doi! Am mai facut o astfel de carte, dar nu e asa calitativa precum par a fi cele de la cewe. Deci da, imi doresc pentru el (sotul meu), caci prin bucuria lui, ma bucur si eu. Multumesc!

  200. De Craciun, incerc sa ofer cate un cadou special fiecarei persoane dragi din jur. Anul acesta, insa, in mod obligatoriu trebuie sa imi ofer ceva special si mie.

  201. Părinților mei, pentru ca fiecare din ei a pierdut anul acesta un părinte, dar nasterea nepotului a mângâiat cumva suferinta.
    Si soțului pentru ca 6 luni pe an este izolat pe mare si il vede pe Matei crescand „online”, atunci cand exista online.
    Mie, pentru ca nu pot opri timpul cand sunt cu ei, cu toti.

  202. Fiicei mele,Irina , care are are 2 ani si 4 luni.
    Isi doreste ca Mos Craciun sa ii aduca un laptop pentru copii , iar pe langa o sa adaug niste carti pentru ca sunt preferatele ei.
    Abia astept sa ii vad reactia , pentru ca de Mos Nicolae , desi erau doar 3 dulciuri in ghete, nu ii venea sa creada , a fost uimita si fericita!

  203. Eu as face o surpriza de craciun bunicii mele, o fotocarte cu toti cei 4 stranepoti : Vladut al meu cel nazdravan, cele 2 printesici Daria si Nadia ale uneia dintre verisoare, si un bebe mic inca in burtica celeilalte verisoare . Am facut niste poze tare faine cu piticii in ultima luna, si le-ar sta sigur taaaare bine in Fotocartea stranepotilor 😉

  204. Pentru ca eu am grija ca toți din familie sa primească cadouri și eu rămân fără tot timpul, mi-as face mie acest cadou. Imi place din când în când sa arunc un ochi în pozele adunate. Pana acum mi-am făcut singura albumele, cu notițe, date, emoticoane 🙂

  205. Cel mai pretios cadou ar fi – ca-n ultimii 3 ani si 7 luni – pentru Eva mea micuta, fetita mea care ma iubeste cat toti brazii de Craciun din lume 🙂 Am fost fotograf candva…pentru mine orice imagine este o alta piatra de temelie la castelul de amintiri frumoase pe care vreau sa-l construiesc pentru ea, sa nu uite iubirea niciodata!

  206. Eu l-as oferi nepotilor mei (a caror matusa sunt) pentru ca sa nu o uite pe bunica lor (mama ea) care s-a dus sa ne vegheze de departe acum o luna de zile…Vreau sa poata sa se uite oricand la imaginile cu ea, sa isi aduca aminte cat de mult i-a iubit si ce fericiti eram cu totii…

  207. Frumos concurs! I-as darui un astfel de album mamei mele, fetitei mele si noua ,ca familie, pentru a ne aminti toate clipele minunate de peste an. Irina

  208. As face un astfel de cadou parintilor mei care imi iubesc foarte mult copilul si ar fi un album minunat cu amintiri pentru ei, dar si pentru mine si copilul meu.

  209. Imi doresc sa ii fac un cadou special sitului, dar inca nu am dat peste ce am nevoie. Trebuie sa il ajut sa isi recapete încrederea in el, in fortele lui si sa inceapa sa gandeasca mai optimist. A avut un an greu cu proiect dificil la locul de munca amestecat cu amenajarea unei noi locuinte pentru confortul întregii familii.

  210. Bunicilor mei le-as face aceste cadou pe langa ceva ce le-sm pregatit deja. Sunt oameni minunati si din pacate distanta ii impiedica sa vada cat de mult, frumos cresc copiii, nepotii, acum stranepotii lor. Ar fi o forma minunata de a ne avea pe toti intr-un singur loc.

  211. Buna! As darui albumul bunicii mele.Bebelusa mea de 1an e o explozie de bucurie in fiecare zi, cu zambetul pe buze, si mi-as dori sa impartasesc si cu bunica mea pe care am vazut-o rar anul acesta clipe minunate cu cea mica.

  212. Am pregatit cadouri tuturor membrilor familiei dar si nasilor piticului si catorva prieteni apropiati. Si pe fiecare l-am ales sa fie util sau haios sau pur si simplu foarte calduros

  213. Vecinului meu, un domn aflat la o varsta respectabila, care, atunci cand ne-am mutat in noua casa a venit sa ne bata in usa si sa ne intrebe de ce avem nevoie. Mai tarziu pentru ca nu stiam ce sa-i raspundem a venit si ne-a adus o perdea si un suport pentru incaltaminte.

  214. Anul acesta cel mai drag cadou pe care il voi face este cel pentru fiul meu, iar o fotocarte ar fi minunata. as pune in ea toate pozele hazlii, ca peste ani sa vada cat ne-am distrat in primul sau an de viata si cat de fericiti ne-a facut . eu si tati nu mai avem nevoie de cadouri o viata. Cel mic este cadoul mult asteptat.

  215. E un cadou perfect pentru noi trei.
    E primul Crăciun în care băietelul meu cred ca o sa inteleaga ceva, are un an si cinci luni.

  216. Poate parea ciudat, dar vreau sa ii fac cadou o fotocarte baietelului mei de 3anisori cu primii sai ani din viata. Mereu o rasfoieste pe cea de la nunta noastra (tot Cewe, apropo) si e incantat de parca ar citi o poveste. De fapt e chiar startul povestii scrise de familia noastra.

  217. Bunicii si strabunicii sunt de moda veche. Pentru ei, a te uita la poze inseamna sa rasfoiesti cu degetul un album, sa iei fiecare poza in parte si sa te uiti pe spate sa vezi ce mesaj este acolo ? Lor le-as darui aceste fotocarti. Cred ca este o combinatie reusita intre vechi si nou ?

  218. I-as face-o cadou mamei mele. Ar aprecia un album cu toata familia, la care sa se uite cand ii este dor. A fost un an cu mari bucurii (nasterea celei de-a doua nepoate), dar si cu mari tristeti (tatal meu a decedat saptamana ).

  219. I-as face-o cadou mamei mele. Ar aprecia un album cu toata familia, la care sa se uite cand ii este dor. A fost un an cu mari bucurii (nasterea celei de-a doua nepoate), dar si cu mari tristeti (tatal meu a decedat saptamana trecuta).

  220. Ar fi cadoul perfect pentru noi, pentru familia mea:) avem un pusti de 5 lunite aproape si ar fi ideal sa ii facem un album 🙂

  221. Anul trecut i-am facut cadou prietenului meu o fotocarte CEWE cu ocazia implinirii primului nostru an impreuna si am publicat fotografiile si mesajele noastre de dragoste din tot timpul anului, pe luni si anotimpuri.

    Anul acesta as vrea sa-i daruiesc mamei mele o fotocarte, cu pozele pe care le-am facut impreuna atat in excursia din Barcelona – cadou pentru aniversarea ei de 60 de ani.

  222. As dori sa-i fac un cadou deosebit iubitului meu, cu ocazia Sarbatorilor de iarna.
    Multumesc si sarbatori fericite tuturor !

  223. Buna, Ioana!
    Eu recent am aflat de aceasta aplicatie si deja mi-am descarcat-o …. am o multime de idei si de persoane carora mi-ar placea sa le daruiesc o astfel de amintire …. insa, cred ca deja m-am hotarat, iar prima persoana va fi: mama mea , in amintirea bunicii mele de suflet, pe care Doamne Doamne a luat-o langa el, anul acesta, mult prea repede.
    Multumesc ca ne faci cunoscute cele mai frumoase si utile aplicatii!

  224. Ar fi cadoul nostru binemeritat! Cadoul de suflet pentru mami, tati si bebe Denis, in varsta de un an si sapte luni, in primul Craciun in care reuseste sa inteleaga, catusi de putin, emotia sarbatorilor de iarna…

  225. Mi-as face propria foto-carte. Am de recuperat doi ani, caci aveam de la nunta, de la cele doua botezuri, dar apoi ne lipsesc cativa ani.

  226. Anul acesta a fost plin de realizari pentru mine (nunta, doi nepotei nascuti in primavara, primul meu copil care e pe drum) asa ca as avea tone de amintiri cu care sa umplu o fotocarte. La anul sigur imi comand una dupa ce sa naste bebe, prin luna iunie 🙂

  227. As face o astfel de fotocarte plina cu poze de la botezul nepotelului, pe care as pastra-o sa i-o dau cand o sa creasca 🙂

  228. Chiar acum „lucrăm” la o fotocarte pe care dorim să le-o oferim nașilor de Crăciun. Va fi cu siguranță un cadou de suflet.

  229. Sotului meu doresc sa ii fac de ceva timp un astfel de album. Ar fi perfect acum, un album cu noi trei(si cu băiețelul nostru) înainte de a deveni patru 🙂

  230. Fetitelor mele, sotului si mamei le fac intotdeauna cadouri. Si prietenelor care ne viziteaza pentru ca noi ne urnim mai greu de acasa… Dar foarte rar am ocazia sa fac un cadou de Craciun fratelui meu care e plecat in Germania si care, in principiu, vine in tara doar o data de Paste si inca o data in vara, in concediu. E si nasul fetitelor mele si imi pare rau ca nu le poate vedea decat de doua ori pe an, timp in care ele cresc si el rateaza cele mai importante momente din viata lor. Anul trecut i-am facut un calendar CEWE de la botezul celei de-a doua fetite, dar am apucat sa i-l dau abia de Paste. Acum i-as face un album cu cele mai frumoase momente ale anului care a trecut (ce diferenta este intre fetita mea la 6 luni si acum, la aproape un an si jumatate!!!) si cred ca i l-as trimite prin posta. Este fratele meu, dar a fost, in copilaria noastra, dadaca mea foarte grijulie, cel mai bun prieten si sfatuitor pentru mine si pentru prietenele mele (fiind mai mare cu 6 ani), clovnul familiei (ar fi facut orice ca sa ma faca sa rad), cel mai talentat povestitor (si povestile erau inventate de el!), iar acum e cel mai bun cumnat pentru sotul meu si cel mai bun unchi pentru fetitele mele! In special pentru ca el nu are copii, e mandru nevoie mare de ele si in orice nazbatie pe care o fac descopera ca seamana din ce in ce mai mult cu el!!! Sunt convinsa ca, daca ar fi in tara, ar fi cel mai bun si mai haios Mos Craciun care a existat vreodata, pentru ele. Si da, asta ar fi o poza geniala de pastrat intr-un album Cewe, astept momentul cand voi putea sa o imortalizez…

  231. Fotocartea ar fi cadoul familiei!
    Cat despre daruri oferite persoanelor deosebite, in fiecare an, mosul isi amintește de toți membrii familiei, de la nepoți pana la bunici si ii bucura pe fiecare cu un mic/mare cadou.

  232. Bună Prințesă, o inițiativă foarte frumoasă ai și de data aceasta. Noi de doi ani de când o avem pe minunata noastră fetiță facem de sărbători pentru bunici calendare și colaje cu ea și acestea sunt cele mai frumoase cadouri pentru ei. Însă nu am făcut încă pentru noi, așa că această fotocarte ar fi cadoul nostru ideal.

  233. As vrea sa le dăruiesc fetițelor mele, bunicilor sau nașilor. Sunt clipe memorabile care cu siguranța ar reprezenta un cadou de suflet.

  234. Cartea i-as face-o cadou Evei, fiica mea…adora sa se uite la poze, mai ales la cele in care apare ea bebelus. As vrea ca peste ani sa poata rasfoi paginile cartii si sa rememoreze clipele minunate petrecute alaturi de mami si tati, ar fi o carte cu iubire, zambete si clipe minunate 🙂

  235. Eu as vrea o carte pentru ca asta e primul an al pișcoțicăi. I as dărui o ei, însă nu acum ci peste câțiva ani atunci când acesta vor avea o valoare mult mai mare în inimioara ei. As crea o acum și as păstra o bine ascunsă un timp. Sper sa mi dai ocazia asta.

    Multumesc pentru concurs, pentru ca în fiecare zi ma amuz la postările tale!

  236. Cartea as oferi-o in dar nepoatei mele cand va implini 18 ani (acum are 13) caruia ii pregatesc un „album” (deocamdata doar pe computer) cu toate etapele din viata ei de pana acum.

  237. Anul acesta, ca si anul trecut, rudele apropiate vor primi cate o felicitare cu noi 3 (pe stil american). Chiar astazi am plasat comanda la cewe si sper sa ajunga pana de Craciun. Tot la ei am facut si un album de nunta si ne gandeam la un altul pentru bebe dar nu reusesc sa imi fac curaj caci sunt prea multe poze :)))

  238. Ce idee buna! Eu as oferi cadou o fotocarte tatalui meu, care locuieste in alt oras si pe care il vedem mult mai rar decat ne-ar placea. As face un colaj cu cele mai frumoase momente ale anului care s-a scurs, cu poze cu noi, dar in special cu nepotul lui, pe care il iubeste ca pe ochii din cap, vorba ‘ceea. Tata nu prea are tangenta cu tehnologia, asa ca e dificil sa-i trimit poze sau inregistrari pe mail, FB sau whatsapp. Cred ca l-ar bucura nespus o astfel de fotocarte. 🙂 Multumim pentru concurs!

  239. Sotului meu i l as darui din toata inima..ar avea o amintire divina cu ingerasul nostru care acum esti in Gradina lui Dumnezeu cu miile de ingerasi

  240. Străbunicilor le-as face cadou asa o foto carte. Strabunica deja se uita la poze cu fetita noastră cu ajutorul ramei foto digitală, dar el, Străbunicul, nu mai are răbdarea și energia pentru asta…

  241. Buna ziua ! Nu reusesc sa vad unde sunt afisati castigatorii ( pe pagina de facebook spuneti ca ii gasim deja publicati aici ) . Ne puteti spune cine sunt ? Multumesc !

    • Salut, ii gasesti publicati in articol, in primul paragraf, le-am dat email, dupa ce imi confirma, ii si anunt, daca nu, voi extrage altii. 🙂

    • Multumesc frumos ! E clar, trebuie sa imi schimb ochelarii … daca ai sti cat i-am cautat in articol … Multumesc pentru raspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *