Pantofi noi pentru viață nouă

Vreme de trei ani și mai bine, drumul meu de scriitoare pe internet a fost unul cu iarbă verde și margarete albe. Am dansat pe el cu pantofii ăștia roșii de copilă printre atîtea povești, sarcini, joburi, nașteri, gri-uri și rozuri… Frumoși pantofi, foarte potriviți atîta amar de vreme, doar că acum simt că mi-au rămas mici… Am pornit la drum frumos cu ei, am pus aici atît de multe texte pe atît de multe teme, s-au adunat atîtea zeci de mii de comentarii valoroase că simt nevoia de structură. Cred că și voi, nu-i așa?

Așa că lansez și aici provocarea asta. Am nevoie de un logo și un design noi, care să fie tot despre prințesa urbană, numai că despre una care acum nu mai merge pe tocuri la evenimente, ci crește doi pui de om perfecți, care încă își face unghiile cu roșu, chiar dacă nu prea mai are timp să le arate și alcuiva în afară de părinții din parc. Vreau un logo desenat, nu adaptat, creat special pentru mine, pentru noi, pentru voi. Am în plan o structură nouă, clară, cu secțiuni și sublinieri, widgeturi și loc de bannere pentru parteneri și cauze nobile. Am în gînd și o secțiune specială pentru recenzii de tot felul, una specială pentru campanii, alta pentru concursuri. Și tot așa. Pregătesc un brief complet, bugetul e și el setat. Nu vreau adaptări banale după teme free de wordpress, vreau ceva care să ni se potrivească, să fie unic, practic, memorabil și în general, cam perfect așa. 🙂

Aștept și ideile și gîndurile voastre despre ce ați dori să găsiți în noua față a blogului. Secțiuni, butoane, imagini, orice. Nu promit să le implementez pe toate, dar promit să le iau în calcul.

Ah, și dacă tot veni vorba, în stînga aveți un banner verde care vă invită la sondaj. Dacă aveți două minute libere, intrați vă rog și răspundeți la cîteva întrebări despre voi și despre obiceiurile voastre pe internet, să vă pot cunoaște și eu mai bine (că voi pe mine, Slavă Domnului, cred că v-ați săturat de cît de bine mă cunoașteți). Dacă nu vedeți bannerul, click aici pt sondaj.

Revenind la nevoia de schimbare: dacă știți oameni talentați la design și webdesign, aștept adresa lor de email și cîteva lucrări reprezentative ale lor. Ar fi grozav dacă oamenii ăștia ar fi dintre cei care mă citesc deja și deci știu una alta despre noi. Dacă nu, barem să fie iuți la minte, să priceapă repejor ce-mi doresc și să-mi trimită o idee pe baza briefului de la mine. Apoi votăm împreună ideile cele mai faine și trecem la next level, designul complet al paginilor. Și poate pînă de Crăciun mă plimb în pantofi noi. Pot fi tot roșii, nu mă supăr…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

68 comentarii

  1. Dacă afli oameni pricepuți, dă și mie unul, nu cel mai bun, cel mai profi, unul puțin mai priceput ca mine e suficient, căci și eu plănuiesc de multă vreme un feislift și nu mă pricepez. :)))

    • cum spunea printesa, in stinga sus e un microfon retro care misuna stanga dreapta si te invita sa dai click, sa raspunzi la intrebari;)

  2. Ar trebui sa se deschida in pdf? Singurul lucru pe care nu cred ca l-am mai vazut pana acum pe pagina este o imagine cu Adobe deasupra imaginii cu Fire de dragoste.

  3. Eu sincer o sa plang dupa logo-ul cu printesa pe iarba, cu picioarele in sus si cu ochii la cerul instelat…este foarte reprezentativa pentru tot ce cunosc eu despre blog-ul tau, este foarte reala si potrivita

  4. Dezinstalati AdBlock (sau alte smecherii de blocat reclame si alte prostii) pentru pagina asta si o sa se vada. 🙂 Eu asa am reusit.

  5. Merge, merge. Tocmai ce am completat chestionarul.
    Cat despre ce urmeaza sa fie…desi e interesant blogul si in formatul actual, un next level e intotdeauna bine-venit. Nu cunosc pe nimeni care ar putea sa te ajute, dar am o parere: plimba-te in continuare in pantofi rosii 🙂 .
    O zi pumoasa!

  6. Eu primesc cu bucurie aceasta veste. Eu sunt webdesigner si mi se pare putintel greu de plimbat prin site momentan. Pe langa o structura care sa inlesneasca accesul la alte postari si articole, ce as vrea eu cel mai mult e ca site-ul sa fie responsive, sa se adapteze pentru toate device-urile pietii: desktop, tableta, smartphone etc. Ca mamicile intra des de pe telefon sau tableta. De ex. noul hiphip e responsive (se vede cand micsorezi fereastra) iar unde lucrez eu doar asa facem site-urile. Ca design, mie imi place foarte mult Crazy Designs, in spatele careia e o super mamica AP: https://www.facebook.com/CrazyDesigns.ro

  7. Am completat chestionarul acum cateva zile (il vazusem la altcineva pe blog si am cautat sa vad daca e si aici).

    „Aștept și ideile și gîndurile voastre despre ce ați dori să găsiți în noua față a blogului. Secțiuni, butoane, imagini, orice.”
    Cred ca ar fi folositor un buton de like la comentarii.

    • Si eu tot de Dojo vroiam sa iti spun!!! Eu de pe site-ul lui dojo am ajuns aici, sa te citesc, altfel cred ca niciodata nu te descopeream!:)

  8. Buna Printesa,
    Ti-am scris si pe FB dar cred ca am eu probleme cu aplicatia pe telefon, ca nu resusesc sa vad commentul. Iti scriu si aici, cu scuze pentru repetitie. Il recomand pe Cristian Iosub, blogger si el si webdesigner (cristianiosub.ro). Daca esti interesanta de portofoliul lui, transmite-mi o adresa de mail sau altceva prin care puteti sa luati legatura.
    Si pantofii…tot rosii sunt cei mai frumosi ! 🙂

  9. Salut!

    Particip si castig concursuri de logo design de 3 ani jumatate si mi-ar placea mult sa lucram impreuna. Mai ales ca sunt si eu una dintre mamicile care cresc doi pui de om perfecți si care încă își face unghiile cu roșu. 😉

    Aici gasesti o parte din creatiile mele:
    http://www.hatchwise.com/designers-win.php?designer=Lifedrops
    http://logotournament.com/logodesigners/lifedrops
    http://www.logoarena.com/logo-designers/Lifedrops
    http://99designs.com/users/552771/wins

    Daca iti place ceea ce vezi si vrei sa colaboram, adresa mea de email este: mirescuandra@gmail.com

    Cu drag!

    Andra

    • eu sunt de aceeasi parere cu tine….pantofiorii aia rosii inca te reprezinta.mereu ne arati unghiile tale rosii…palariile rosii…iar margaretele sunt superbe…e cel mai dragut design vazut de mine pe un blog:(((((

  10. Completat-am chestionarul, dupa care mi-am dat seama ca la bloguri preferate le-am trecut doar pe cele romanesti! Uf…
    La webdesign nu ma pricep, dar o sa intreb niscai cunostinte.
    Pup Printesa si Delfinii!
    Laura

  11. Am completat si eu chestionarul.

    Imi plac si pantofii actuali, dar abia astept sa ii vad pe cei noi. Neaparat sa pastrezi butonul „Opinii asumate despre..”, l-am folosit adesea.

  12. Si o data cu schimbarea mai sus anuntata, poate avem si un link catre postarile mai vechi, respectiv mai noi? Ca nu ar fi rau deloc.

  13. Buna,
    I-am trimis link-ul unui prieten care asta face printre altele.
    Probabil vei primi un e-mail de la el ( andrei_sandu84@yahoo.com), Andrei Sandu.
    Ti-l recomand cu incredere, cativa ani am mers pe acelasi drum, deci imi place sa cred ca il cunosc bine.
    E tanar, corect, serios, face ceea ce spune si in timpul promis, e un om in care am incredere sa apelez cu orice, oricand …
    Nu sunt subiectiva.
    Spor!

  14. Mie mi-a placut mereu imaginea.
    Ma identific cu ea. Sunt sigura ca stii ca asa se vede Londra cand stai la un pic-nic pe Primrose Hill.
    Superb.

  15. Sper sa imbunatatesti cum iti doresti aspectul blogului dar sa pastrezi cumva ceva din cum arata acum … Mie imi place teribil pantofii si margaretele tale! Ma duc la sondaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *