Pantofi noi pentru viață nouă

Vreme de trei ani și mai bine, drumul meu de scriitoare pe internet a fost unul cu iarbă verde și margarete albe. Am dansat pe el cu pantofii ăștia roșii de copilă printre atîtea povești, sarcini, joburi, nașteri, gri-uri și rozuri… Frumoși pantofi, foarte potriviți atîta amar de vreme, doar că acum simt că mi-au rămas mici… Am pornit la drum frumos cu ei, am pus aici atît de multe texte pe atît de multe teme, s-au adunat atîtea zeci de mii de comentarii valoroase că simt nevoia de structură. Cred că și voi, nu-i așa?

Așa că lansez și aici provocarea asta. Am nevoie de un logo și un design noi, care să fie tot despre prințesa urbană, numai că despre una care acum nu mai merge pe tocuri la evenimente, ci crește doi pui de om perfecți, care încă își face unghiile cu roșu, chiar dacă nu prea mai are timp să le arate și alcuiva în afară de părinții din parc. Vreau un logo desenat, nu adaptat, creat special pentru mine, pentru noi, pentru voi. Am în plan o structură nouă, clară, cu secțiuni și sublinieri, widgeturi și loc de bannere pentru parteneri și cauze nobile. Am în gînd și o secțiune specială pentru recenzii de tot felul, una specială pentru campanii, alta pentru concursuri. Și tot așa. Pregătesc un brief complet, bugetul e și el setat. Nu vreau adaptări banale după teme free de wordpress, vreau ceva care să ni se potrivească, să fie unic, practic, memorabil și în general, cam perfect așa. 🙂

Aștept și ideile și gîndurile voastre despre ce ați dori să găsiți în noua față a blogului. Secțiuni, butoane, imagini, orice. Nu promit să le implementez pe toate, dar promit să le iau în calcul.

Ah, și dacă tot veni vorba, în stînga aveți un banner verde care vă invită la sondaj. Dacă aveți două minute libere, intrați vă rog și răspundeți la cîteva întrebări despre voi și despre obiceiurile voastre pe internet, să vă pot cunoaște și eu mai bine (că voi pe mine, Slavă Domnului, cred că v-ați săturat de cît de bine mă cunoașteți). Dacă nu vedeți bannerul, click aici pt sondaj.

Revenind la nevoia de schimbare: dacă știți oameni talentați la design și webdesign, aștept adresa lor de email și cîteva lucrări reprezentative ale lor. Ar fi grozav dacă oamenii ăștia ar fi dintre cei care mă citesc deja și deci știu una alta despre noi. Dacă nu, barem să fie iuți la minte, să priceapă repejor ce-mi doresc și să-mi trimită o idee pe baza briefului de la mine. Apoi votăm împreună ideile cele mai faine și trecem la next level, designul complet al paginilor. Și poate pînă de Crăciun mă plimb în pantofi noi. Pot fi tot roșii, nu mă supăr…

Tags

68 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *