Micile voci mari (P)

Ohooo, cel puțin o voce mare am şi eu acasă. Are cel puțin 100 de decibeli putere şi iese dintr-un corp micuț de un metru și-un pic. Dac-o vezi pe asta mică a mea, cum își flutură părul blond și bate din genele lungi, zici: ia uite, ce floricicā delicată, ce păpuşa fină, ce domniță minunată. Apoi, dacă ai ghinion, o deranjează o cută la ciorap. Şi deschide laaarg gura, şi din trupul ăsta micuț de păpuşică iese cu viteză un răcnet de-ți zornăie-n cap făcute țăndări toate gîndurile alea amabile despre perfecta mea. Problema nu e doar că poate să urle, problema e mai ales că poate să urle MULT. Mult după ce creierul tău depăşeşte cota de avarie. O altă problemă e că nu prea are buton de Off. Răcneşte aşa pînă consideră cā psihicul tãu e suficient de pilaf şi trece la urmãtoarea activitate preferată.

Cînd o mai creşte, o duc la canto. Sau la teatru. Să strige acolo cît doreşte, eu cred că poate face carieră, Doamne-ajută să cîştige şi nişte bani cu asta. Așa o voce puternică, specială, cu mult caracter și amprentă, voce pe care o aud și-n somn, păcat să se irosească.

Dacă aveți și voi o voce puternică și specială la voi acasă, dar nu neapărat una strigătoare, cît una specială și curajoasă, s-ar putea să vă intereseze concursul despre care vă povestesc mai jos: pe scurt, copilul vostru poate dubla vocea unuia dintre personajele celei mai populare animații din toamna asta, Crăiasa Zăpezii 3D.

Ia să vedem, mîna sus dacă:

Puiul tău (sau măcar unul dintre ei) știe pe de rost replicile din toată seria Cars și Planes.

Copilul tău îți dă replici din desene cînd îl pui în situații complicate.

Cel mai bun prieten al copilului tău e un papuc cu Spiderman.

Ai un copil super talentat la actorie, în sensul că reușește să plîngă la comandă (proprie) și să rîdă din motive complet neamuzante.

Copilui tău îi place viața de vedetă, adică aia cu nopți nedormite și trăit doar cu dulciuri și suc.

Ai un copil căruia îi place să fie popular, să aibă fani, să fie mereu în centrul atenției.

Ție, dar mai ales lui, vă plac mult filmele dublate.

Ai vrea să vezi numele copilului tău pe un afiș de cinema.

Ți-ar plăcea ca cel mic, care insistă că vrea să se facă actor, să afle din vreme cîteva detalii despre meserie.

Copilul de mai sus are între 8 și 16 ani.

Atunci go for it! Înscrie-l la concursul Micile voci mari, organizat de Cinema City! Pînă pe 30 septembrie se desfășoară prima etapă de concurs: înscrierea participanților. Iată cum: intri pe Micilevocimari.cinema-city.ro, înscrii copilul, alegi împreună cu el unul dintre cele patru roluri dintre cele tot atîtea filme disponibile pe site („Pene Galbene 3D”, „Mune: Gardianul Lunii 3D”, „Blinky Bill: Koala cel poznaș 3D” și „Albinuța Maya 3D”. ), descarci de acolo textul, inviți copilul să repete, îl înregistrezi, încarci înregistrearea pe site, apoi aștepți. Dacă vocea puștiului tău e potrivită, va fi ales pe lista scurtă. Cinci băieți și cinci fete vor da apoi o probă în studio, alături de profesioniști. Dintre ei vor fi aleși un băiat și o fată, care vor împrumuta vocea lor către două personaje din filmul de animație Crăiasa Zăpezii, care va fi lansat în luna noiembrie.

Cinema City Micile Voci Mari 1

Eu zic să îndrăzniți, puneți copilul la treabă, e păcat să se irosească așa voci bune…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4197

2 comentarii

  1. Frumoasa idee..eu am acasa un baiat de 11 ani care poate imita mai multe voci…merita sa incercam..nu se stie de unde sare norocul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *