Dragă călătorule cu avionul, (p)

Dragă călător cu avionul,

Aceasta scrisoare este pentru tine și doar pentru tine.
Știu de ce iubești drumurile cu avionul, și eu le iubesc din aceleași motive.

Zborul cu avionul te face să te simți liber.
Economisești timp.
Îți place agitația din aeroport, atmosfera de nerăbdare și de vacanță pe care doar aici le regăsești.
Îți place senzația de gol în stomac de la decolare.
Îți place mâncarea din avion.
Îți place să privești norii de sus.
Îți plac oamenii care aplaudă la aterizare.
Îți place liniștea din timpul zborului. Nu sună telefoane, notificări, alerte. Poți fi doar tu cu gândurile tale.
Îți plac conversațiile scurte și dense cu vecinii de scaun, pe care nu-i vei mai vedea probabil niciodată după aterizare.
Îți place să privești pământul parcelat, ca o tablă ciudată de șah, cu verde și maro în loc de alb și negru.
Îți plac stewardesele și stewarzii eleganți, mereu politicoși chiar și cu cei mai nepoliticoși călători.
Îți plac procedurile pe care le cunoști atât de bine: check-in-ul, verificarea pașapoartelor, scanarea bagajelor, îmbarcarea, prezentarea regulilor de siguranță la bord.
Îți place duty-free-ul strălucitor, luminos, extravagant, atrăgător, cu iz de parfumuri fine amestecate, sticle elegante de șampanie, genți colorate de voiaj, jucării de pluș și cadouri din ciocolată.
Îți place să cumperi cadouri din duty-free, aici totul arată mai colorat, mai frumos, totul pare că merită cumpărat și oferit celor care te așteaptă acasă.
Îți place să vezi avionul mare, alb, puternic, care se va ridica în aer cu ușurința unei păsări agile, cu tine privind de la geamul lui.
Îți place să vezi cine te așteaptă cu nerăbdare și zâmbet după porțile care se deschid automat, la Sosiri.
Îți plac dorul, îmbrățișările, entuziasmul cu care cineva mic sau mare îți caută prin bagaje după cadouri din călătorie.

Pentru tine scriu azi, călătorule cu avionul, să-ți dau o veste bună. De azi, biletul tău de avion îți mai aduce ceva în afară de multele plăceri pe care le-am enumerat mai sus (și cărora sigur li se mai adaugă și altele care mi-au scăpat). Până acum, cumpărai biletul de avion și uitai de el până în ziua anterioară plecării. Acum însă, cu el ai acces într-o lume atrăgătoare. Se numește BestValue.eu și o poți accesa ușor și rapid. Aici vei găsi un duty-free online la fel de vast și de colorat ca toate duty-free-urile în care ai călcat vreodată. Există aici cosmetice, parfumuri, genți, portofele, băuturi alcoolice, dulciuri și o grămadă de alte minuni.

bestvalue.eu printesaurbana16

bestvalue.eu printesaurbana17

Există, desigur, ca în orice duty-free, oferte și promoții cu prețuri foarte bune. Poți comanda ce dorești, le vei primi la adresa indicată de tine, în trei zile lucrătoare, elegant ambalate într-o cutie neagră. Soția ta poate primi chiar în ziua plecării tale parfumul pe care ți-l pusese pe listă, în felul acesta nu-ți va simți dorul la fel de mult. Nu mai e nevoie să cari în avion sticlele de șampanie sau rom, ți le poți expedia direct acasă, ele pot ajunge odată cu tine, fără să le cari tu.

Mai mult, același bilet de avion te poate ajuta să câștigi invitații duble la cele mai nemaipomenite evenimente ale anului. De exemplu, acum poți aplica pentru a câștiga invitații la concerte Rihanna, Sia și Nigel Kennedy din București, dar și la alte evenimente din țară. Îți alegi evenimentul dorit, și, după ce-ți faci cont, apeși pe butonul Apply.

bestvalue.eu printesaurbana01

bestvalue.eu printesaurbana02

bestvalue.eu printesaurbana03

Nimic nu e complicat în experiența BestValue, dragă călătorule cu avionul. Îți faci rapid un cont cu ajutorul unei adrese valide de email, apoi, după ce îți cumperi biletul de avion (asta dacă nu cumva ai deja unul cumpărat pentru o dată viitoare), primești acces la cumpărături și-ti poți încerca șansa pentru invitațiile duble la evenimentele despre care scriam mai sus. Iar dacă nu ai un bilet de avion cumpărat, poți să-ți faci cont ca să fii la curent cu promoțiile si evenimentele de pe site. Vei putea să faci și cumpărături online imediat ce vei avea primul bilet de avion.

Dragă visător, călător, zburător, ia-ți timp. Timp pentru vacanță, pentru zbor, pentru cumpărături în tihnă. Online nu te grăbește nimeni, nu pierzi avionul, nu se aud anunțuri grăbite de îmbarcare. Ai tot timpul din lume să te bucuri de ce-ți dorești sau de ce vrei să oferi cadou, întru bucurie și surpriză, altui om drag. Ai pe blogul BestValue o mulțime de articole despre fashion, makeup, tendințe și dorințe. Explorează-le, folosește-le, totul e acolo pentru plăcerea și succesul tău.

Zbor lin să ai, online sau offline, călător visător!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

8 comentarii

  1. Vai steaua mea ce preturi infernal de mari au ! Mi-au iesit ochii ca la melc, cand am vazut ce preturi au, mai mari ca in magazinele alea care nu sunt scutite de taxe vamale…

  2. In EU nu exista taxe vamale, dar platesti TVA – asta se aplica si la magazinele Duty Free daca calatoresti in interiorul EU. Daca mergi in afara si cumperi de acolo, atunci intr-adevar nu platesti VAT si nici taxe vamale.
    Cat despre preturile de la magazinul online sunt la fel ca la orice Duty Free din aeroporturile din Germania – poate un pic mai mari la parfumuri.

  3. bine, dar n-ai zis nimic de preturile de pe site, sunt in concordanta precum cele din magazinele duty-free?

  4. Mi-a placut lista. Yeap, nu credeam c-am sa ajung intr-o zi sa spun ca iubesc sa calatoresc cu avionul. But i super-super-do! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *