E septembrie. Se poartă deja carourile și confortul (p)

Dimineața e răcoare. La prânz e ceva mai cald. După-amiaza posibil să plouă. Seara se face răcoare din nou, iar noaptea, dacă dormi cu geamul deschis, tragi fără să vrei pe tine cuvertura cea groasă. A venit toamna!

Sunt pline piețele de porumb și roșii dulci, prune cu miez roșu, fasole păstăi aurii și struguri-mărgeluțe. Buchetele de flori de câmp, cele care țin și-o lună în vază, costă un leu bucata. Mustul pișcă la limbă. Calci pe frunze portocalii, culegi castane pentru copii, îți tragi mai jos pe degete mânecile moi ale puloverului.

Pui deoparte tricourile colorate, bluzele decoltate, bretelele căzute și rochiile diafane. Toamna cere alte ținute. Mai moi, mai călduroase, în culori mai naturale. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la confort, la culoare, la ținutele deosebite, care întorc capete și stârnesc admirație. Nu-i mereu ușor să alegi un outfit care să se potrivească și la serviciu, și după-amiaza în parc cu copiii, și la piață, de unde pleci încărcată, și la o ciocolată caldă cu prietena ta seara, cât tati se ocupă de baia de seară a copiilor. Iar faptul că temperatura variază mult în timpul zilei complică totul, ba uneori te mai prinde și ploaia sau vreo super caniculă la mijloc de octombrie…

Soluția mea la asta este multistratificarea de haine, sigur știți și voi acest mic secret.

Zilele trecute am scos la plimbare prin oraș o colecție nou nouță. Haideți cu mine prin toamnă!

tex-carrefour-printesa-urbana_01

tex-carrefour-printesa-urbana_02

tex-carrefour-printesa-urbana_03

tex-carrefour-printesa-urbana_04

tex-carrefour-printesa-urbana_05

tex-carrefour-printesa-urbana_06

tex-carrefour-printesa-urbana_07

tex-carrefour-printesa-urbana_08

Bluză în carouri: 80 de lei
Boyfriend jeans: 110 lei
Vestă matlasată: 85 de lei
Fundă păr: 8 lei
Fes roșu: 25 lei
Ghete: 130 lei
(toate se găsesc în hypermarketurile Carrefour)

tex-carrefour-printesa-urbana_09

tex-carrefour-printesa-urbana_10

tex-carrefour-printesa-urbana_11

Jeans army: 70 lei
Bluză dungi: 35 lei
(toate se găsesc în hypermarketurile Carrefour)

tex-carrefour-printesa-urbana_12

tex-carrefour-printesa-urbana_13

tex-carrefour-printesa-urbana_14

tex-carrefour-printesa-urbana_15

tex-carrefour-printesa-urbana_16

tex-carrefour-printesa-urbana_17

tex-carrefour-printesa-urbana_18

Pulover moale alb: 85 lei
Pantofi de cauciuc: 50 lei
(toate se găsesc în hypermarketurile Carrefour)

tex-carrefour-printesa-urbana_19

tex-carrefour-printesa-urbana_20

tex-carrefour-printesa-urbana_21

tex-carrefour-printesa-urbana_22

Rochie grena: 60 lei
Balerini grena: 25 de lei
(toate se găsesc în hypermarketurile Carrefour)

Toate ținutele de mai sus sunt 100% Tex Carrefour, colecția de toamnă. Sunt foarte comode, din bumbac sau tricot, ușor de asortat și combinat, indiferent că mergi la muncă, la joacă, la cafea sau la facultate. Modelele sunt realizate de designerii francezi ai brandului Tex, ca de fiecare dată. La raionul de textile din orice hypermarket Carrefour (cu excepția următoarelor: Unirea, Vitantis, Oradea Lotus și Buzău) veți găsi cămăși în carouri (acestea sunt preferatele mele) în mai multe variante de culoare, multe modele de jeanși (cei boyfriend îmi plac mult), dar și sarafane, rochii, veste și geci de toate culorile, pălării, pijamale și lenjerii de corp.

Aș vrea să menționez îndeosebi pantofii din cauciuc, o variantă foarte comodă și elegantă pentru o ținută office într-o zi cu ploaie (cizmele de cauciuc nu-s prea oficiale, așa că pantofii aceștia pot fi un compromis bun).

Așa cum probabil știți deja, prețurile acestor produse sunt suuuper convenabile, având în vedete calitatea lor. Mereu am spus și am scris că TEX este unul dintre brandurile noastre preferate și din acest considerent: ne place să facem cumpărături inteligent, iar aceste produse au prețuri corecte, după cum ați putut citi în detaliile de preț de sub poze. Ah, și nu uitați că TEX este un brand pe care-l găsiți exclusiv în hypermarketurile Carrefour.

Mai mult, din 22 septembrie va fi implementat în toate hypermarketurile Carrefour un cadou: toți cei care au cont My Carrefour vor primi de ziua lor un voucher de 30% la cumpărături mai mari de 100 lei, valabil la raionul Textile. Cont My Carrefour vă puteți face foarte rapid, pe site, aici. Avantajele contului sunt că puteți participa mai ușor la tombolele Carrefour, aflați mai repede de promoțiile din magazine, vă puteți crea liste de cumpărături și ținute pe site, pentru a vă face mai rapid și mai ușor cumpărăturile în magazin.

Pozele sunt realizate de echipa Tiny Smiles, cărora le mulțumesc pentru răbdare și idei, abia aștept să fie gata studioul lor de iarnă (ne facem acolo pozele de Crăciun în fiecare an, vi-i recomand, sunt foarte plăcuți de copii). Mulțumesc și echipei Hairstage pentru bucle, ca de fiecare dată, I love you, guys! Pozele de interior sunt realizate în ceainăria Therapy din zona Moxa din București, pe care v-o recomand pentru decorurile bune, pentru mâncarea demențială și pentru faptul că în ea lucrează doar persoane reabilitate social.

Cum vă place noua colecție?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4174

32 comentarii

  1. Vezi ca balerinii grena nu se vad deloc. puloverul ala alb care zici ca-i din casmir imi plac ela nebunie si ma duce cu gandul la zapada, iar rochia grena este super si asta pare culoarea anului c-o vad peste tot.
    Arati super bine in tot ceea ce prezinti si pari ca un manechin desi nu cred ca esti inalta. Eu am primit niste body-uri TEX pentru bebe si sunt super calitative, am fost foarte multumita 🙂

  2. Misto poze, ca de obicei. A mai interesanta, filozofica chiar este cea in care stai pe scaun, imbracata in alb si negru.

    Si primele, cele din Amzei sunt ok.

    • Haha, Mira 2,pai caciulita aceea e asa cum se zice in Ardeal de” nyelkoshag”, adica asa, de fancy, de kiki, de fitza, nu e pusa in ideea pe care o sugerai!:))

    • Pai cum sa ramana? Vara in general nu se pune copilului caciula pe cap. Iarna in general se pune. Primavara si toamna depinde de cum e vremea, respectiv daca e cald nu, daca e frig da.

      Sper ca acum e un pic mai clar. Tu ai inteles ca Ioana sustine sa nu pui niciodata caciula copilului?

      Nu, ea sustine sa nu ii pui caciula cand e cald. Adica vara sau indiferent de anotimp, daca e cald. Adica daca in decembrie sunt 25 de grade, nu ii pui caciula. Daca in august sunt 2 grade, ii pui.

      Nu ii pui caciula din oficiu, doar pentru ca e mic si „il trage curentul”.

    • Copilul meu a purtat căciula si mănuși in luna Iunie, la 30 gr, pentru ca așa si-a dorit si nu am reușit sa il conving sa renunțe la ele. In concluzie, căciula se poarta cand e frig afara sau cand dorește copilul, părinții pot purta oricând. 🙂

  3. Foarte frumoase tinutele alese! Ioana, esti foarte frumoasa iar parul tau este superb! Ar fi foarte fain daca s-ar gasi aceste produse si in online, nu doar in magazin.

  4. Iti faci treaba ca model foarte bine, Ioana :P! sa faci asta cat mai des! Hainele sunt tare dragute, si pantofii de cauciuc dementiali! Si noi suntem fan TEX, vara asta i-am alternat piciului maieurile si pantalonii scurti cumparati si si-au mentinut aspectul foarte bine dupa sutele de ore de joaca si tavaleala prin locuri nu tocmai curate :))

  5. papucii aia de cauciuc mi-ar fi folosit grozav chiar luni, cand am inotat prin ploaie, pe tocuri de 10, doar fiindca aceia erau singurii mei pantofi negri, potriviti la tinuta si ocazie.

  6. Esti foarte frumoasa in toate pozele, parca ai fi manechin profesionist! Si tinutele par foarte misto cand sunt purtate de tine, in magazin nu mi se par asa faine 🙂

  7. Imi place mult mult cum promovezi tu produsele! Ai un stil de iti vine sa cumperi de toate, zau! Ai promovat mai demult un ulei de masline, jur ca mi-a fost pofta de salata o saptamana! Am descoperit ca imi place si mi se potriveste mult Dove datorita tie! Si reclamele la Tex sunt minunate! Recunosc ca ma debusoleaza uneori preturile: gen posetele alea de sute de lei pe care le-ai promovat in rochie de mireasa dar tu faci o treaba excelenta! Bravo bravo!

  8. De foarte mult timp caut ceva pantofi draguti de cauciuc. Sotul meu uraste asemenea incaltari, insa chiar sunt de folos pe timp de ploaie. Mai e si pretul foarte mic, asa ca merg sa imi iau si eu cu riscul ca al meu sa rada de mine.

    Si stii ce imi mai place mult, mult? acel colier cu urechi. De unde este?:)

  9. Voucherul e valabil pentru cumpărăturile făcute în Carrefour sau doar online? Am întrebat acum în magazin și oamenii de aici spun că nu știu nimic…

    • Voucherul il primesti la cumparaturi de textile in magazin, pentru cumparaturi ulterioare in magazin, tot la textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *