– Mami, dă-mi bățul ăla de selfistic, zice mândra mea, abia cocoțată în căruciorul luat cu împrumut de la verișorul mai mic.
– Pentru ce, divă?
– Să-mi fac o poză la dintele lipsă, că tare-s frumoasă când zâmbesc fără el!
– Poftim, frumoaso!
– Așa. E bine? Se vede gaura? Se vede cât de bine îmi stă?
– Nu știu, puico, îmi intră soarele în ochi. Tu fă acolo poza, sigur iese bine dacă zâmbești!

Pac!

Știrboșenia ei nu se vede, însă măcar mă văd eu. 🙂 E o poză dubioasă, am un cap cât un televizor cu tub, dar mă recunosc în ea. Sunt toată eu. Sunt toți 39 de ani ai mei acolo, în riduri, în păr și-n degete, sunt ochii mei plini de bucurie că suntem sănătoși și împreună.

Am avut un an ca o furtună. Am cunoscut mii de oameni noi care mi-au îmbogățit viața măcar cu un cuvânt bun, am făcut și am crescut mult.

Sunt foarte obosită. Vreau să stau. Trebuie să stau. Am anulat deja toate evenimentele pentru anul viitor, nu voi mai face conferințe, lansări, întâlniri. Nu mai pot.

Am nevoie să stau cu mine un timp. Cu mine și cu familia și cu scrisul. Vreau să respir, să citesc, să mă limpezesc de tot iureșul, să scriu la cartea pe care o port cu mine de multe luni și pentru care nu am avut nici măcar cinci minute tot anul.

Vă mulțumesc că sunteți aici, că vă pasă de noi, că ne citiți și ne trimiteți mesaje de apreciere. Ne bucurăm de fiecare!

Vă doresc să vă bucurați de tot ce aveți, să căutați ce vă lipsește și să-l puneți acolo unde îi e locul, apoi să vă iubiți pentru ce-ați înfăptuit.

38 a fost pentru mine o vârstă grozavă, abia aștept ce urmează! Sper să fie cu mult somn, liniște în cap și mult mult scris, joacă și timp cu ai mei, vindecare, că mai e nevoie de multă… 🙂

Vă îmbrățișez, să aveți zile senine și să ne vedem cu bine pe stradă, la un ceai, la o plajă. 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

57 comentarii

  1. La multi ani, printesa!
    Si ieri si azi am intrat fix dupa ce ai publicat. O telepatie care nu ni s-a mai intamplat de o vreme.
    Urmeaza multe lucruri bune. Voiam doar sa ramane undeva notat.
    ❤️

  2. La mulți ani! Sa fii sănătoasă și bine cu tine! Să fiți împreună și să aveți parte de multe bucurii! O să rămâi aici în continuare în anul ce vine, da?

  3. O decizie curajoasa! Bravo! La Multi Ani! Sa-ti gasesti linistea mult cautata, sa ai parte de odihna ca sa poti petrece timp de calitate cu familia si cu tine. Va fi un an grozav! Imbratisari.

  4. La multi ani Printeso si energie multa pentru anul 39! Stiu ca stii dar vreau sa-ti reamintesc ca aduci multa bucurie cititorilor tai! Odihna placuta si sarbatori frumoase!

  5. La multi ani cu sanatate!!! Trimit o imbratisare calda de la Sibiu. Si da o pauza e buna. Poate mai iese o carte gen Miercuri respiram? Numa zic ?

  6. La mulți ani frumoși Ioana, felicitări pentru tor ce ai creat din inima ta mai mare decât tine și mai cu seamă pentru decizia de a sta cu tine și gandurile tale. Te îmbrățișez și abia aștept cartea nescrisă.

  7. La Multi Ani, Ioana! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si multa, multa inspiratie. Te imbratisez din Alba Iulia si abia astept sa ne reintalnim undeva candva!

  8. La multi ani sanatosi! Te felicit pentru decizie, este lucru mare sa poti face asta! Si apreciez munca ta, ma si gandeam, cum te descuri cu toate? Vreau sa iti spun ca te citesc mult in online, cred ca daca vei continua cu asta este foarte bine, caci devorez articolele tale! Te imbratisez!

  9. La multi ani, Ioana! Iti Multumim pentru tot ce ai impartasit cu Noi , pentru comunitatea frumoasa pe care ai creat-o si pentru cartile minunate pe care le-ai scris pentru noi si copiii nostrii. Iti doresc sa ai parte de tot ceea ce te face fericita!

  10. La multi ani, Ioana! Sunt o impatimita a cititului, de cand ma stiu cu ochi si memorie, eu citesc. Tu esti preferata mea, sunt mandra de romanca mea scriitoare(apropo de 1 Decembrie). Sa fii sanatoasa tu si familia ta draga! Sa scrii carti fiindca eu le voi face loc intotdeauna in biblioteca mea!

  11. La multi ani sanatosi si frumosi alaturi de cei dragi!
    Esti mereu o inspiratie pentru cei care te citesc si asculta ☺️

  12. La mulți ani senini și minunați, cu sănătate și timp pentru tine, pentru voi!
    Îmbrățișari cu drag!
    Mă bucur mult că te-am întâlnit și am înțeles cât de minunată ești!
    Zile senine!

  13. La mulți ani, sănătate și tot binele din lume,ptr tine și familia ta! Te urmaresc,de mult timp,nu comentez,la articole,am trecut de vârsta mămicilor,care te urmaresc,dar îmi place să citesc tot ceea ce scrii. Felicitări și sărbători fericite!

  14. La multi ani, Ioana! Sa ai un an in care sa traiesti cu curaj – curaj sa iei decizii, curaj sa nu iti pese de gura lumii si curaj sa iti croiesti viata exact asa cum vrei. Sa ai mereu incredere in tine – exact cum suna acum in mesajul tau.

  15. La multi ani, Ioana! Sa fii tu, sa fii fericita, sa ai parte si de liniste si sa te bucuri de familia ta frumoasa! Multumim pentru ceea ce esti si ceea ce daruiesti! ❤

  16. Draga Ioana, anii de pana acum sa pastreze ceea ce te-a facut pe tine omul care esti acum. Un om bun, darnic, responsabil, serios, perseverent. Anul acesta, sau cat o fi, sa te bucuri de tine si de cei din jurul tau, sa te descoperi si sa fii creativa. La multi ani!

  17. La multi ani Printesa! Iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai grija de tine!
    Te admir foarte mult si te citesc ,chiar daca nu prea scriu.

  18. La multi ani, om cu suflet frumos! Ti-a lasat Dumnezeu un dar minunat, darul scrisului si iti multumim ca il imparti cu noi. Si te mai pricepi si la vorbit. Ai grija de tine si sa-ti fie de la foarte bine in sus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *