39

– Mami, dă-mi bățul ăla de selfistic, zice mândra mea, abia cocoțată în căruciorul luat cu împrumut de la verișorul mai mic.
– Pentru ce, divă?
– Să-mi fac o poză la dintele lipsă, că tare-s frumoasă când zâmbesc fără el!
– Poftim, frumoaso!
– Așa. E bine? Se vede gaura? Se vede cât de bine îmi stă?
– Nu știu, puico, îmi intră soarele în ochi. Tu fă acolo poza, sigur iese bine dacă zâmbești!

Pac!

Știrboșenia ei nu se vede, însă măcar mă văd eu. 🙂 E o poză dubioasă, am un cap cât un televizor cu tub, dar mă recunosc în ea. Sunt toată eu. Sunt toți 39 de ani ai mei acolo, în riduri, în păr și-n degete, sunt ochii mei plini de bucurie că suntem sănătoși și împreună.

Am avut un an ca o furtună. Am cunoscut mii de oameni noi care mi-au îmbogățit viața măcar cu un cuvânt bun, am făcut și am crescut mult.

Sunt foarte obosită. Vreau să stau. Trebuie să stau. Am anulat deja toate evenimentele pentru anul viitor, nu voi mai face conferințe, lansări, întâlniri. Nu mai pot.

Am nevoie să stau cu mine un timp. Cu mine și cu familia și cu scrisul. Vreau să respir, să citesc, să mă limpezesc de tot iureșul, să scriu la cartea pe care o port cu mine de multe luni și pentru care nu am avut nici măcar cinci minute tot anul.

Vă mulțumesc că sunteți aici, că vă pasă de noi, că ne citiți și ne trimiteți mesaje de apreciere. Ne bucurăm de fiecare!

Vă doresc să vă bucurați de tot ce aveți, să căutați ce vă lipsește și să-l puneți acolo unde îi e locul, apoi să vă iubiți pentru ce-ați înfăptuit.

38 a fost pentru mine o vârstă grozavă, abia aștept ce urmează! Sper să fie cu mult somn, liniște în cap și mult mult scris, joacă și timp cu ai mei, vindecare, că mai e nevoie de multă… 🙂

Vă îmbrățișez, să aveți zile senine și să ne vedem cu bine pe stradă, la un ceai, la o plajă. 🙂

57 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *