O carte cu surpriză pentru toți frații care se ciondănesc mereu

Știți cum se ciondănesc frații între ei mereu? Se fac în toate feluri, se împung, se tachinează… Am scris zeci de articole despre asta. Despre cât de tare îmi apasă toate butoanele un copil de-al meu când e rău cu fratele lui. Despre cum am încetat să mă mai bag între ei. Despre postul de radio Conflict FM, care emite non-stop în capul meu. Despre cum mă joc uneori cu nervii lor de scandalagii am scris chiar zilele trecute. Dar și despre felul în care fac echipă, se susțin și sper eu că se iubesc, măcar din când în când.

Ei, cartea asta, Frați, e pentru ei. Pentru toate cuplurile de frați care sunt ca taurii în arenă.

Textele și desenele sunt realizate de Rocio Bonilla, sunt haioase, cu multe glumițe strecurate peste tot. Îmi plac tare mult ilustrațiile, iar copiii se regăsesc ușor în ele.

Poanta cărții e că se citește din ambele sensuri. Fiecare sens e versiunea unuia dintre frați. Ea zice despre el că e un maimuțoi. Și el chiar e maimuțoi. Iar el zice despre ea că e un rinocer neprietenos. Și ea chiar așa și e. Se ceartă des, își fac farse, dar până la urmă se împacă și recunosc că-și iubesc fratele. Iar la mijloc… o să aflați voi.


Cartea ajunge zilele astea și în librării, online și offline. Costă 39 de lei, dar o găsiți redusă cu 30% aici  https://edituraunivers.ro/produs/frati/, iar dacă mai așteptați până vineri, atunci o să puteți lua împreună cu ea și alte cărți, reduse cu 45%. Revin mâine cu detalii.

Cartea a avut un cost de producție mare, pentru că are multe pagini și are un format mai neobișnuit. Este realizată cu ajutorul SECOM România, furnizorul nostru preferat de suplimente naturale pentru sănătate.

Frații Sofia și Ivan au primit de-a lungul timpului nu doar probiotice de la Secom, Jarro Dophilus și Colostrum cu probiotice de la ChildlifeEssentials, dar și Vitamina C și D picături, iar eu sunt o mare fană a gelului de duș cu mandarine de la Andalou. Îmi place mult când lucrurile se leagă frumos, când pot dezvolta proiecte educative cu sens alături de parteneri pe termen lung!

Alte două cărți frumoase abia apărute: Cele șapte paturi ale hârciogului, povestea unui mic hârciog care nu poate dormi singur, așa că se tot mută în paturile prietenilor, până când… vedeți voi din carte. Sau din acest video. Ilustrațiile sunt deosebite! Redusă este 27,3 lei. Așteptați până mâine cu comanda, vă rog. 🙂

Și povestea ciocolatei, cine și cum a inventat-o, Cel mai minunat lucru din tot Universul, interesant aici e și că toate desenele sunt făcute cu ciocolată adevărată. Yeap, no kidding.

Vă reamintesc și de Trolul furios.

Hector nu se teme de nimic, poveste despre anturaj și curaj.

Dragoaia, carte despre cum să fii bucuros că nu ești perfect

Și lupul căruia îi plăceau mult bomboanele.

Toate vor fi la reducere de mâine, dimpreună cu toate cărțile de parenting editate de mine, alte zeci de cărți pentru copii și… ceva nou de tot. Detalii mâine. 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

2 comentarii

  1. Buna, tocmai ce comandasem 7-8 carti cu promotia de pe facebook si le asteptam cu nerabdare luni. 🙂 Echipa tare buna faceti tu si echipa Univers!
    Felicitari ca oferi si adultilor un roman nou, vazusem un indiciu tot pe grup dar nu am avut timp sa ma gandesc prea bine.

    Weekend frumos sa aveti! Esti foarte productiva de cand sunt copiii plecati de acasa cateva ore pe zi si poti lucra in liniste! 🙂 Se pare ca echilibrul a fost atins!

  2. Am comandat 4 si acum, voi face copiii fericiti minim 3-4 saptamani ca nu vom fi nevoiti sa recitim a nu stiu cata oara din cartile din colectia de acasa. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *