Au apărut două cărți noi Răspundel Istețel: Mijloace de transport și Dicționar englez(p)

Avem creionul vorbitor și cărțile Răspundel Istețel de un an și jumătate, chiar de când s-au lansat în România. Știu că mulți dintre voi le-ați comandat și copiii sunt încântați de ele, așa că sigur o să vă bucure veștile acestea două!

  1. Au apărut două cărți noi! Mijloace de transport și Dicționar interactiv englez-român!
  2. Avem reducere de 20% la pachetele carte creion și la cărțile anterioare, de acum până pe 31 octombrie, pe Elefant.ro (codul este PRINTESA20, le găsiți aici pe toate)

Mai jos veți găsi un clip cu cele două cărți noi, un clip cu cele cinci cărți lansate anul trecut (aici aveți articolul din aprilie anul trecut), urmat de poze și descrieri ale conceptului și fiecărei cărți, pentru că le considerăm un instrument amuzant și educativ, Sofi și Iv le scot din când în când din bibliotecă, le explorează, fac teste, ascultă dialoguri și sunete, mereu mai găsesc ceva nou, deși le folosesc de atâta vreme. Au rezistat foarte bine în timp, deși au fost folosite și de musafiri, au mers cu noi în mașină la drum lung și în vreo trei vacanțe.

Celelalte cinci cărți din colecția Răspundel Istețel:

Creionul se încarcă prin fir USB și poate fi folosit și ca player, puteți încărca pe el muzică sau povești, iar copilul poate da play, pauză, poate umbla la volum. E ușor de ținut în mână, luminează, e rezistent (nu și la apă :P).

Răspundel Istețel este un creion optic, ce face el este să citească niște coduri de pe paginile cărților, coduri care nu sunt vizibile ochiului uman. Copilul plimbă pe pagină creionul, iar acesta îi vorbește. Fie oferă informații, fie emite sunete (de animale, mașini), dă replici, fie pune întrebări și validează răspunsurile copilului (care trebuie să pună creionul pe anumite lucruri indicate de Răspundel).

Când cumpărați pachetul format din creion și carte, creionul are deja pe el fișierul cărții respective. Pentru cărțile pe care le cumpărați ulterior, trebuie să descărcați codul cărții noi de pe site-ul RaspundelIstetel.ro, doar dați download și alegeți să salvați pe Albi, conectat prin USB la laptop. Fișierele sunt gratuite.

Cartea Mijloace de transport conține peste 2000 de sunete de pe străzile orașului, din munca salvatorilor, aeroport, șantier, fermă, gară și port. Am pus mai jos imagini cu fiecare capitol.

Dicționarul este împărțit în 11 capitole tematice și conține peste 1 000 de cuvinte în limba engleză cu poze și traducerea acestora în limba română.

De ce ne plac cărțile interactive Răspundel Istețel?

  • Pentru că încurajează joaca independentă, copiii nu au nevoie de mine pentru a folosi cartea și creionul optic
  • Copiii învață lucruri în joacă și le rețin mai ușor
  • Nu e nevoie ca ei să știe să citească pentru a învăța lucruri din aceste cărți (între timp au învățat, dar acum un am nu știau să citească)
  • Ritmul de lectură și de învățare e stabilit de copil
  • Creionul e simpatic și ușor de folosit
  • Informațiile sunt corecte, sunetele sunt înregistrate din realitate, nu sunt sintetizate
  • Cele în engleză sunt înregistrate cu vorbitori nativi, accentul este curat
  • Cărțile sunt pe teme variate, acoperă interesele în mișcare ale copiilor (există carte despre animale, despre țări, despre anatomie, despre viața de familie și natură, acum și transport și dicționar de engleză)
  • Au foarte multe detalii și feluri de explorare, copiii nu s-au plictisit de ele încă

Aceasta e toată colecția noastră:

Pentru cine sunt potrivite aceste șapte cărți?

  • Pentru copii de 3-6 ani care  încă nu știu să citească, recomandăm cărțile Mijloace de transport, Lumea animalelor, Corpul uman și Intru în joc, învăț pe loc, copiii pot învăța lucruri utile în joacă: anotimpuri, culori, cifre, litere, animale, meserii
  • Pentru copiii care au început deja școala, dar cărora le e dificil să rețină sau să își facă temele (Lumea animalelor, Atlasul lumii, Corpul uman, Engleză și joc în același loc, Dicționarul englez-român)
  • Pentru adulții pasionați de animale, biologie sau geografie
  • Pentru grădinițe, biblioteci, afterschooluri și locuri de joacă sau ateliere care vor să ofere copiilor o experiență educativă diferită

Care sunt cărțile din colecția Răspundel Istețel?

  1. Mijloace de transport – peste 2000 de sunete de pe străzile orașului, din munca salvatorilor, aeroport, șantier, fermă, gară și port
  2. Intru în joc, învăț pe loc – peste 2.200 de sunete și texte explicative
  3. Lumea animalelor – peste 900 de sunete și texte explicative
  4. Corpul uman – peste 2.000 de sunete și texte explicative
  5. Atlasul lumii – peste 900 de sunete și texte explicative
  6. Engleză și joc, în același loc – peste 2.200 de sunete și texte explicative
  7. Dicționar interactiv englez-român – peste 1000 de cuvinte cu imagini explicative, peste 5000 de sunete și texte

Cât costă aceste cărți?

Dacă veți lua doar creionul, acesta costă 229 de lei.

Pachetul carte plus creion este cel mai avantajos, costă 299 de lei.

Cărțile costă între 99 și 129 de lei.

Noi avem reducere suplimentară de 20% la cărțile noi până pe 31 octombrie pe Elefant.ro, care văd că are acum reducere de 10% la cărțile și pachetele creion-carte vechi, deci vom avea 30% reducere cu totul . Sunt toate aici.

Dacă le aveți deja, m-aș bucura să știu ce părere au copiii despre ele!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

8 comentarii

  1. Buna, cred ca am mai întrebat și la un alt articol: cum ati procedat cu greselile ( nu putine) din unele cărți? Cel puțin cea pt copii mai mici “ intru in joc…” are peste 20greseli/ erori, lucru care ii enervează pe cei mici sau crează confuzie. Am descărcat tot ce era de descărcat pe site, am luat legătura și cu ei direct, au cerut un nr de telefon și au promis ca suna ei pentru îndrumare – nu au făcut-o. Imi e ciuda fiindcă in primăvara a fost reducere și am luat chiar și cadou pt alți copii (3-5 ani), dar e foarte neplăcut. Mai ales la partea cu poveștile și personajele…dezastru.

  2. Buna ziua! Mai se prelungeste perioada de reducere cu utilizarea codului Printesa20 ?
    Luna trecuta am comandat 2 carti cu reducere, acum am vrut sa le iau si pe acestea si nu merge codul 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *