Jocuri cu experimente efervescente și monstruleți de colecționat (p)

În prima zi în care am deschis aceste jocuri, Sofi și Iv au avut treabă cu ele până după-amiaza, adică vreo șase ore. Mi-au consumat tot oțetul și tot bicarbonatul din casă, a doua zi am mai cumpărat și am luat-o de la capăt. Iar când s-au terminat și astea, s-au jucat cu apă cu detergent de vase și gel de duș, au folosit pistoanele, vulcanul, au pus monstruleții să facă baie în apă de toate culorile, au fost aruncați și salvați din borcane de zeci de ori.

Aceste activități din gama Monstruleții din laborator sunt de la Learning resources, un brand de jucării pe care-l știm de mult și care ne place pentru că sunt foarte bine făcute, amuzante, educative și au preț foarte bun. Creat în USA, Learning Resources are peste 1.000 de jocuri care au ajuns deja la copii din peste 80 de țări. Au jocuri matematice, lingvistice, dar și programare și STEM, sunt ideale pentru o mai bună înțelegere a noțiunilor la școală, dar mai ales pentru ca cei mici să prindă dragostea de învățat.

Seturile cu activități Monstruleții din laborator merg pentru copii de peste 5 ani și combină experimentele efervescente cu elemente și instrumente de chimie, plus elementul surpriză dat de capsulele cu monștri simpatici care pot fi colecționați, categorisiți, unii au și puteri speciale, cum ar fi că strălucesc pe întuneric sau își schimbă culorile la temperaturi scăzute sau ridicate. Sunt foarte ușor de folosit și pot fi adaptate la tot felul de jocuri cu ce aveți prin casă.

Vi le arătăm întâi în clipul de mai jos, pentru că sunt spectaculoase și pozele nu le fac dreptate. Mai jos am pus descrieri, poze și linkuri, plus prețuri și o reducere valabilă până pe 15 mai la toate produsele Learning Resources și Educational Insights de pe Educlass.ro (15% la toate produsele din gamă cu codul SPRING15).

Acum vă rog, click mai jos, să le vedeți în acțiune.

Produsul de bază este Capsula efervescentă cu monstruleț ascuns în ea, pe care copilul o scufundă în apă, ea bolborosește și se dizolvă într-o spumă colorată, iar la final din ea rămâne o capsulă mică în care e ascuns un monstruleț simpatic. Capsulele efervescente costă 25 de lei bucata, reduse sunt 21.25 lei, le găsiți aici.

Vă mai recomandăm și Vulcanul cu lavă, pe care-l puteți activa cu apă în care se va dizolva capsula efervescentă, creând un efect spectaculos, sau îl puteți folosi pentru alte experimente cu oțet, bicarbonat de sodiu, ulei, coloranți alimentari și joc cu monstruleții pe care îi aveți deja (sau cu alte jucării mici care pot pluti în vulcan).
Este spectaculos pentru copii, deși au făcut asta de multe ori la rând, s-au entuziasmat de fiecare dată. Îl găsiți aici, este 87 de lei, redus va fi 74 de lei.

Preferatul nostru e Superlaboratorul de experimente, care a fost hit absolut la noi. Cutia conține o bază cu tuburi, un borcan de experiment, două pistoane mari, fixate în două coloane, două vase separate pentru a prepara amestecuri, un clește pentru a scoate din vas monstruleții, un bețișor pentru amestecare, un catalog cu toată colecția de monstruleți și un set de instrucțiuni.

Atenție, setul nu include coloranți alimentari, trebuie să îi luați voi!

Laboratorul costă 154 de lei, îl găsiți aici. Redus va fi 130 lei.

Mai sunt câteva seturi în colecție, ca de exemplu Camera de observare, care include trei lentile de mărire, ca cei mici să poată observa mai bine procesul de dizolvare a capsulelor, costă 89 lei, o găsiți aici, și Experimente cu extratereștri, care vă oferă ustensile și instrucțiuni ca să creați propriile capsule efervescente. Găsiți acest set aici.

Sperăm să vă placă, noi zicem că aceste seturi pot fi cadouri simpatice de Iepuraș!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *