Locul din care ne luăm majoritatea lucrurilor necesare pentru sport, excursii și vacanțe (p)

Acest articol ar putea fi despre când, Doamne, iartă-mă, a ajuns fie-mea să poarte cât mine la papuci, dar mai bine să nu ne deprimăm cu toții acum la gândul că nu mai suntem la prima tinerețe și mai avem doar câțiva ani până când o să alergăm cu pușca după flăcăi înamorați de fetele noastre, mai bine despre cumpărături să vorbim, despre cumpărături inteligente, produse de calitate la preț bun, despre sport, mișcare și voie bună (da, fir-ar-să fie, Sofia poartă 36 deja, iar frate-său o urmează la distanță foarte mică).

Încep prin a vă arăta această poză.

Cu excepția hainelor de pe fecior, care nu poartă lucruri înainte ca ele să stea în dulap la maturat măcar o jumătate de an, tot ce se vede în poză e luat ieri de la Decathlon. Suma cheltuită pe tot ce se vede în poză: 241,9 lei. Vorbim despre două perechi de încălțări pentru alergare (59.99 lei perechea, îi vedeți aici, două rucsacuri, unul mediu (al Sofiei, cel portocaliu, cu două intrări separate, unul pentru echipamentul de sport, altul pentru cărți și apă, 29,99 lei, îl găsiți aici, altul măricel, al meu, cel negru, acesta, 39,99 lei), minge, pantalon scurt dublat (19,99 lei, aici), tricoul de pe Sofi (11,99 lei, acesta). Am pus la stories câteva clipuri cu produsele.

În rucsac mai avem:

  • două treninguri subțiri pentru orele de sport (34,99 de lei cel negru pentru băieți, acesta, 79,99 cel pentru Sofi, un pic mai gros, de toamnă, e aici)
  • încă o pereche de teniși pentru sport, ai Sofiei (44,99 lei perechea, aceștia)
  • tricou pentru Ivan
  • rucsacul mic al lui Ivan (îl vedeți mai jos în poze), cu care merge la școală când nu are de cărat decât apă, spirt, măști și haine de schimb (acesta, 12,99 lei).

La finalul articolului am pus mai multe poze în care puteți vedea bine toate articolele, am și povestit despre ele puțin.

Cred că în afară de supermarket, Decathlon a fost magazinul cel mai des vizitat de noi în perioada asta. Bine, tot de la ei ne luam și înainte tricourile de plajă, costumele de înot, paletele, arcul, mingile, trotinetele și bicicletele, hanoracele, echipamentele de schi, dar de când cu pandemia, am luat și mai multe de la ei. Am luat mănuși de box și sac mic de box, să nu ne ucidem între noi, tot felul de mingi și accesorii, elastice, gantere, apoi am început să alergăm și am luat de aici borsete pentru alergare, pantaloni, tricouri, bustiere, geci reflectorizante, nu e vizită la Decathlon să nu plecăm cu coșul plin.

Și dacă în alte magazine mă simt vinovată când cheltuiesc mai mult decât mi-am propus, aici nu se întâmplă la fel, pentru că:

  • folosim des 90% din ce luăm
  • produsele sunt foarte rezistente, își fac treaba excelent
  • prețurile sunt super mega prietenoase

Când vine vorba despre încălțările copiilor, care rămân mici după maximum două sezoane, chiar dacă le iau din start cu un număr mai mare, de tot ce ține de zona de sport, de la Decathlon le cumpărăm. Investigăm pe site, apoi mergem să probăm, ne mișcăm rapid în magazin, într-o oră suntem acasă.

Încălțări de alergare, 59,99 lei, Decathlon

Mi-am verificat acum contul Decathlon, am 40 de vizite la ei în ultimii 5 ani, asta înseamnă în medie 8 vizite pe an. OMG, e ceva! Dar suntem activi!

Și noi, și copiii facem multă mișcare, e unul dintre lucrurile importante în viața noastră. Nicio zi fără sport!

Ce practicăm?

  • Eu și soțul alergăm, am scris despre asta (eu aici, soțul aici)
  • Eu mai fac și sport la salteluță, cu gantere și elastice
  • Toți patru mergem pe biciclete și trotinete. Ieșim cu ele cel puțin o dată pe săptămână, eu cu copiii mai des
  • Sofia are și role și mai nou, penny board (Doamne ajută!)
  • Avem tot ce ne trebuie pentru tenis și badminton, jucăm când apucăm
  • Box acasă
  • Înot când avem unde (Ivan încă mai învață, și eu sunt începătoare, dar ne bălăcim cât putem)
  • Avem arc cu săgeți (ventuze), mingi de volei, de fotbal, de baschet
  • Copiii au făcut tenis și baschet, urmează să reia sportul la școală, încă nu știm ce
  • Urcăm pe munte cu ei de când erau bebeluși, mergem frecvent în drumeții și excursii (cea mai lungă a fost pe Ceahlău acum doi ani, 10 ore, au urcat și coborât amândoi pe picioare, Ivan avea 5 ani).

Cu alte cuvinte, se justifică investiția în produse care ne ajută să facem mișcare!

Alegem atât de des Decathlon pentru că nu ne doare buzunarul, pentru că au branduri foarte bune și garanție de doi ani (deși nu ni s-a întâmplat să ni se strice până acum ceva luat de la ei, doar uzura obișnuită), iar varietatea de produse e mare, mare de tot. Au produse pentru mai mult de 80 de sporturi! Eu nici măcar nu cunosc 80 de sporturi!

Trening sport, rucsac și încălțări din Decathlon

Acum au produse bune pentru copiii care încep școala, puteți vedea parte dintre ele la noi, în pozele din articol. AICI găsiți toate produsele din gama Back to school, disponibile în toate magazinele din țară și pe Decathlon.ro.

Vă arăt mai jos ce am luat noi pentru începutul școlii, dar deja le folosim, pentru că e păcat să stea degeaba.

Foarte mult îmi place acest rucsac special pentru zilele în care copiii au ore de sport. Are două compartimente complet separate, accesibile unul prin partea de sus, altul prin partea de jos, în care pot sta la un loc fără să se atingă încălțările de sport și cărți, caiete, apă, pachet, e mărișor, are capacitate de 17 l. Are și alte buzunare pentru mărunțișuri, e foarte ușor, are bretele buretate și e reglabil și impermeabil. Costă online 29,99 lei, îl vedeți aici.

Foarte mult îmi place și treningul Sofiei, bluză și pantalon, e un pic grosuț, numai bun pentru la toamnă. Bluza are buzunare, fermoarul merge foarte ușor. Costă 79,99 lei, e aici.

Rucsacul acesta albastru a fost companionul lui Ivan tot anul trecut la școală și este ca nou. E mic și ușor ca un fulg, dar încape în el tot ce are nevoie în zilele ușoare, când nu cară echipament de sport sau cărți. Online costă 12,99 lei, îl găsiți aici (și în magazine, ca toate celelalte produse, de altfel). E disponibil în multe culori. E genial și pentru că nu se murdărește, nu a fost nevoie să-l spălăm niciodată, și a venit cu noi și la munte, și în Grecia, și în parc de zeci de ori.

Rucsacul acesta e fratele mai mic al celui pe care-l port de doi ani, tot de la Decathlon (e bun și cel vechi, nu s-a deteriorat deloc, dar am vrut ceva un pic mai mic). E 39,99 lei, are o grămadă de buzunare și de reglaje, e perfect pentru ieșirile noastre în parc, când car apă, sprayuri, schimburi, ronțăieli, cărți, uneori și laptop, măști, șervețele, bakugani și alte minuni. E foarte comod, spatele respiră, nu transpir, nu mă doare spatele. Online este aici.

Tenișii aceștia pentru sport sunt foarte ușori, copiii se încalță și se descalță în mare viteză, sunt frumoși foc, nu transpiră deloc piciorul în ei și au preț tare bun, 59,99 lei. Mă bucur mult că i-am găsit! Sunt aceștia.

Sunt curioasă ce relație aveți voi cu Decathlon. Tot clienți fideli, ca noi? 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

8 comentarii

  1. Decathlon rules. FOARTE OK chestiile de acolo, la preturi incredibile. Si brandurile lor „no name”, cum or fi, sunt beton. Am cumparat mult in Europa de la ei, aici au magazin doar in California, dar, vorba romanului, they deliver. Momentan am luat chestii multe de la Target, un fel de market din asta la preturi normale, plus ca vanez tot ce apare la Lidl (americanii inca nu stiu de el). Dar Decathlon bate la fundul gol multe magazine. Am luat si eu chestii si pentru mine si pentru restul familiei, nu au moarte multe produse, desi nu sunt de „nume”.

  2. Și noi la fel. Decathlon rulz! Costume de baie de mămică însărcinată, apoi doar grăsuță, rucsac, trotinete (x 2), bicicleta de copii (deocamdată doar una, second, in stare f buna), mingiute, ceasuri de copii, incaltari sport pentru 2 pitici, cort 2 seconds, umbrar 2 seconds, echipamente de iarna pt toată familia (x 4), colac, hăinuțe de plaja cu protecție UV…. Acum, că scriu astea, îmi dau seama cat de multe sunt.
    Sunt foarte interesată de ce ai scris referitor la echipamentul de box. Ce anume aveți și daca e vreun sac de box care merge pus oriunde și nu trebuie fixat în tavan? Sună bine un pic de terapie de genul ăsta :))

  3. Decathlon este REGELE!

    De ani de zile suntem super fericiti ca exista.

    Articolul tau e din ciclul „gand la gand”, azi intentionam sa comand diverse pentru ca incepe scoala (si la noi incepe acum, la inceputul lui Septembrie) asa ca aveam nevoie de foarte multe din obiectele pe care le-ati pozat!

    Ce sa spun…de-a lungul anilor am cumparat foarte multe de la ei si cele mai multe dintre ele (marcile lor) au rezistat atat de bine incat au ajuns de la fratele cel mare la cel mic.

  4. Super util articolul, nu am cumpărat niciodată din Decathlon dar cu siguranță acum sunt curioasa ? te pot intreba ce model de trotineta ai tu? Sunt mica de înălțime si nu foarte experimentata cu trotineta, dar am nevoie de una ca sa tin pasul cu nazdravanii mei? m-ar ajuta o recomandare, vad ca au multe modele aici. Mulțumesc frumos!

    • Toate sunt bune, modelele mai scumpe au amortizor si frana de mana. Pentru parc insa pe langa copii zic ca nu e neaparat necesar, deci depinde cati bani vrei sa dai.

      Singura chestie e ca trotinetele de la Decathlon sunt o idee mai grele decat altele (mai ales cele cu amortizor) dar iarasi: daca nu o cari in mana la metrou ci doar o scoti/ bagi in portbagaj, nu este important.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *