Noua carte cu Ema și Eric: Iubim să călătorim! Pofticioșii descoperă România

O puteți comanda deja de AICI, e redusă deja 30% și avem și o extrareducere de 10% cu codul IOANA (o veți comanda cu 25 de lei, redusă de la 39,9 lei). Primele 200 de exemplare vor veni cu autograf! Uraaaaaa! Ah, și transport gratuit de la 150 de lei în sus!

Aici o vedeți răsfoită pe Youtube.

De ceva ani mă tot gândesc la acest volum, iar ca să iasă cât mai bine, am încercat să vedem cu ochii noștri cât mai multe locuri frumoase din țara noastră, am închiriat o autorulotă și ne-am plimbat cu ea, am dus copiii în multe destinații cu mașina, cu bicicleta și pe jos, i-am lăsat să exploreze, apoi am povestit cu ei despre istoria locurilor, despre legende și tradiții, am gustat mâncăruri tradiționale, iar mintea mea a înregistrat totul pentru ca astă vară, când am simțit că a venit momentul pentru această carte, să pot scrie cât mai la obiect și din suflet despre aceste locuri pe care le-am ales pentru a le prezenta în poveste.

Cartea nu e doar despre călătorii, e și despre grija față de natură, despre cum vizitezi fără să deranjezi, despre salvarea animalelor sălbatice, despre istorie și spiritualitate, despre familie și împreună, cu multe faze duioase, dar și amuzante, cu referințe culturale și culinare, cum v-am obișnuit! Ne și distrăm, dar și învățăm, păi cum altfel!

Iubim să călătorim: Ema și Eric descoperă România. Iat-o! Am inclus în ea și poze adevărate cu noi patru, cei adevărați! Asta așa, surpriză bonus pentru micii fani ai seriei!

Abia a sosit de la tipar acum câteva minute, e caldă, colorată și minunată (mi se pare mie:)). Se poate comanda deja de aici, se găsește doar la editură! E redusă cu 30%, avem un cod extra de reducere 10% cu codul IOANA, iar primele 200 de exemplare comandate vor primi și autograful meu! Uraaaa!

Lavinia Trifan, ilustratoarea seriei, spune că e cea mai frumoasă carte din serie!

Eu le iubesc pe toate, dar drept e că asta e superbă! Ilustrațiile sunt grozave, felul în care Lavinia a încoporat elemente de fotografie, texturi multe, atât de multe expresii, alături de locurile în sine, de întâmplările haioase ale personajelor pe care le știți deja, hm, eu cred că există motive serioase ca cei mici să iubească și volumul acesta, primul din an, atât de așteptat de noi, echipa editurii.

Acum vă las cu lista destinațiilor pe care le explorează Pofticioșii în această carte, ca să știți la ce să vă așteptați.

Începem cu Muzeul Satului din București, continuăm cu Cetatea Râșnov și Bran, Dino Park, Sanctuarul de urși de la Zărnești, Sighișoara, Sibiu, Transaplina, Salina Turda, pădurea Hoia Baciu, cetatea Alba Carolina, Castelul Corvinilor, Cazanele Dunării, Mocănița, Cheile Bicazului, Piatra Neamț, Cetatea Neamțului, Rezervația de zimbri, Castelul de la Miclăușeni, Vulcanii noroioși, Munții Măcinului, Delta Dunării și Pădurea Letea, apoi înapoi acasă.

Și câteva imagini din carte, care are 80 de pagini.

Mulțumesc întregii echipe, a fost ceva de muncă, felicitări tuturor!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

17 comentarii

    • Așteptăm de mult încă o carte cu Ema și Eric. Băiatul meu, când a primit cadoul de la Mos Craciun, a zis: „A, nu este nici o carte cu Ema și Eric”. (avem toată colectia)
      Mulțumim. Așteptăm cu nerabdare sa o citit.

  1. Am comandat si noi cartea 🙂 Avem toata seria cu Ema si Eric. Pacat ca nu ati pus-o si pe Buni de la Suceava pe harta de vacanta…..

  2. Super!! Ne bucuram de veste! Eu si copiii citim cu drag cartile tale…defapt mai corect eu le citesc si ei le asculta, dar ne plac mult!
    Keep ‘em coming!

  3. Am citit prima dată articolul cu mutarea (e uau! Nu aș putea să comentez, e o alegere strict personală, nu e de analizat, de judecat, de dat cu părerea, să fiți voi bine!) și acum, prin volumul acesta, mi se pare că ai lăsat în urmă o comoară, un tribut pentru toți cei care suntem în România sau vor veni prin țară, pentru toate familiile care vor urma pașii făcuți de voi, pentru că știu că vom fi destui să călătorim prin locuri descrise de tine. Fetița mea e mai mică decât Ema și a crescut cu volumele voastre, ne-am și întâlnit la Oradea, când ai venit. Te respect și apreciez ca scriitoare, mamă și femeie! Mult succes!

  4. Buna Ioana,
    Am comandat cartea, astazi a sosit.
    De abia aștept sa o citim la culcare și ne vom lua toată seria cu Ema si Eric recomandate peste 4 ani (acum Victor are 4 ani jumate)
    Cartea cu echipa masimtbinescu inca e in top și sapt trecută înainte sa facem aerosoli a cerut cartea ca sa imi arate ce are in carte.
    Legat de decizia ta și a familiei de a pleca din Ro: ma bucur ca ai împărtășit cu noi acest lucru dar pe partea cealaltă nu e treaba nimănui legat de deciziile unei familii.Cine iti citește blogul și cărțile sigur te vor urmări și de acum în colo.
    Toate cele bune!

  5. Buna Ioana,
    Ne plac foarte mult cartile tale..avem aproape toata colectia si am asteptat-o cu nerabdare si pe aceasta…dar din pacate a sosit la noi cu un defect din tipar. In loc de paginile 14 -20, avem 46-52…respectiv povestile cu Cazanele Dunarii, mocanita si Barsana de doua ori …
    Oare se mai poate face ceva deoarece fetita, citind cuprinsul, era foarte nerabdatoare sa citeasca despre Rasnov si Dino Park dar a ramas foarte dezamagita…multumim frumos! Diana

  6. Buna Ioana!
    E grozava cartea! Si noi avem toate cartile cu Ema si Eric, plus cartonase, puzzle…abia astept sa citesc fiecare carte nou aparuta ( mai mult chiar decat astia 2 mici ai mei) …iar unele titluri le-am comandat a 2-a sau chiar a 3-a oara! ( au fost intens studiate)!!! Oriunde ai fi, te citesc cu drag!

  7. Bună ziua,

    De unde ați avut inspirația cu aceste nume de copii?

    Sunt nume internaționale și deloc tipic romanesc.

    Mulțumesc pentru răspuns ?

    • Salut,

      Am cautat nume simple, sa poata fi retinute si rostite de copii micuti, nume comune si cat mai internationale. M-a ajutat muza si iaca, avem acum o serie cu Ema si Eric bine cunoscuta si foarte iubita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *