Connie Larkin, Landmark Forum și schimbarea definitivă pe care au produs-o în mine

De când am aflat că s-a stins Connie, sunt copleșită de amintirea ei. De vocea ei, de râsul ei.

Dacă m-ar citi acum, mi-ar spune că mă prefac, că nu sunt autentică, ar râde de mine, mi-ar spune să-mi scot capul din fundul meu osos.

A murit, dar n-a murit.

Connie Larkin. Connie. Zăpăcita de Connie. Vie! Era VIE! Când am văzut-o prima oară am rămas cu gura căscată, nu mai cunoscusem pe nimeni ca ea.

Connie nu moare niciodată.

Mă tot gândesc cum să-i onorez viața. Ce ar vrea Connie să fac acum cu toată durerea și tristețea mea?

De fiecare dată când m-a sunat în ultimii trei ani mi-a zis:

-Ioana, draga mea, ce facem să mai trezim din oameni? Atâția zombi, morți vii, care umblă pe străzi, cum ajungem la ei, cum aprindem lumina?

– Să facem video, i-am zis.
Am mers la ea acasă și am făcut șapte episoade.

Să facem evenimente, i-am zis. Ne-a ieșit unul mare și bun! Am stat acolo în spate și am ascultat ce știam deja, dar tot m-a ajutat.

Când venea din India, îmi aducea o rochie, cămăși, cercei.

Îmi dădea ceaiuri să duc acasă, să le beau când mi-e sete.

Apoi a venit pandemia și eu am vrut s-o protejez, nu m-am dus deloc pe la ea. Știam că nu e bine, știam de ce, aș fi luat-o pe sus s-o duc la medic, știam însă că nu vrea asta. Mi-a spus și m-a rugat să-i accept alegerea. Am acceptat-o, normal, Connie știa bine ce vrea.

-De ce nu vii, crezi în minciuna asta cu virusul? mi-a zis, și m-am enervat.

-Cred, Connie, am pierdut deja un om.

-Prostii.

Era greu să te cerți cu Connie, era atât de încăpățânată, atât de pasională!

Și, Doamne, cât mai râdea, râdea de ea însăși, de prostie, de încăpățânare, râdea de moarte, de boală, de aroganță, de prostie. Râdea Connie de trebuia să râzi și tu!

Când am știut că plecăm, am sunat-o.

-Foarte bine, draga mea, mi-a zis, ți se potrivește. Când vii pe la mine?

I-am spus c-o aștept la un eveniment în Amsterdam. Mi-a spus că vine.

Eu cred că ea știa că n-o să vină.

Connie știa atât de multe!

Sunt atât de norocoasă că mi-a ieșit în cale în 2008!

Mi-a schimbat viața în toate felurile esențiale.

Nu aș fi fost și nu aș fi avut mai nimic din ce sunt și am acum dacă nu ar fi fost ea o dată pe săptămână, zece săptămâni pentru trei ore, să mă pună la lucru.

A fost cel mai transformator proces al vieții mele, mai eficace ca orice terapie sau școală. Știu, pentru că am făcut școală destulă și terapie fac de mulți ani.

Dar ce mi-a dat Connie a rămas cu mine mereu. Ce mi-a arătat ea nu am uitat niciodată.

Când am terminat Landmark forum, cele patru zile, mi-am făcut o listă cu trei lucruri pe care le vreau pentru viața mea.

Peste un an, trăiam două dintre ele. Al treilea a venit și el curând. Nu ușor, dar firesc, frumos. Pentru că am început să FIU ce trebuia să fiu ca să aduc în viața mea ce-mi doream. Nu să aștept, nu să mă rog. Să FAC și SĂ FIU. Poate o să scriu cândva și despre asta.

Vorbiți la fel, mi-a zis prietena mea după ce am vorbit cu ea un ceas la telefon aseară. Zici că sunteți una și aceeași persoană!

M-a uns pe suflet asta, ți-ar fi plăcut să mă auzi, Connie! Eu sunt ce m-ai învățat tu! Iată, dau mai departe!

Știu că ai vrut să zic și asta: faceți Landmark Forum, faceți seminariile de după, faceți și cursul de avansați. Faceți ce puteți și fiți acolo, dispuși să primiți tot ce vi se oferă. Connie Larkin a adus în România Landmark forum și a fost leader de seminarii. Aici și așa ne-am cunoscut.

Cursuri landmark sunt în Noua Zeelandă, US, Canada, Turcia, România, UK, vedeți aici toată lista.

Acesta e site-ul din US.

Aici e cel din România.

Connie ar fi vrut și să-i citiți cartea. Am vrut și am discutat mult cu ea despre o nouă ediție, mi-ar fi plăcut să îi redactez textul, să o ajut s-o promoveze. Nu a mai fost timp. Dar cartea e bună așa cum e, v-o recomand. E vocea ei în fiecare pagină. Cartea e în română, există și în varianta audiobook și ebook. Aici.

Vă las cu conversațiile noastre. Merită să ajungă cât mai departe.

Connie.

Te iubesc și îți datorez enorm.

Trăiești prin mine, cu mine, în tot ce dau mai departe.

De la tine am învățat să las deoparte rolul dulce de drama queen și să fac schimbările pe care mi le doresc în viața mea. Să încep chiar de azi, de acum.

Să las orice loc mai curat decât l-am găsit.

Să-mi respect întotdeauna cuvântul.

Să nu întârzii.

Că nu există NU am timp, ci doar Nu consider suficient de important lucrul acesta, deci nu-l prioritizez.

Să ascult păsările când mă copleșesc grijile.

Să fiu autentică, adevărată cu mine. Să îmi apăr alegerile.

Să schimb mereu perspectiva, ca să văd lucrurile mai bine.

Să creez posibilități pentru ca ceea ce-mi doresc să înceapă să existe.

Ascult melodia asta pe repeat și mă gândesc la asta. Da, mă bălăcesc în dramă, Connie, ce te mai amuza asta, dar am nevoie de asta să-mi iau rămas bun, să accept că n-o să mă mai suni, că rochia neagră de la tine are de-acum alt sens, că n-o să te mai aud râzând decât pe video.

-Scoate-ți, dragă, capul ăla frumușel din fundul tău slăbănog și du-te să faci ceva util, mi-ar zice.

Mă duc, Connie, mă duc. Doar să mai ascult asta o dată, să mai plâng cinci minute, și apoi mă duc.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

40 comentarii

  1. Oh, Ioana … imbratisez durerea prin care treci sperand sa se topeasca. Stelele nu mor atata timp cat lumina lor traieste in noi.

  2. Inteleg ca sunt 7 episoade, insa aici sunt doar 5, celelalte 2 imi apar doar capturi de ecran. As fi recunoscatoare daca s-ar putea remedia treaba asta ?? Multumesc!

  3. Într adevăr, Connie este minunata și adorabila… Un izvor de care nu te ai satura niciodată… E de înțeles de ce ii simți lipsa fizica ??

  4. Tare aveam nevoie de articolul acesta. Ca de aer!!! Multumesc din suflet Ioana, datorita tie am cunoscut-o si eu pe Connie, doar din video,momentan …..

  5. Dna Ioana,
    Dupa cum stiti foarte bine , v-am descoperit recent si din acel moment nu este zi sa nu citesc postarile dvs. Nu stiu cum as putea sa va multumesc vreodata , dar o voi face cu siguranta si o voi face cu toata admiratia, respectul si dorinta de a absorbi tot ceea ce scrieti pentru noi.
    Apoi am descoperit stransa dvs. legatura cu Connie, ceea ce a fost ca cea mai pastelata lacrima ce mi-a curs pe un obraz oferindu-mi aceleasi emotii ce le tot traiesc de cateva saptamani. Conectia dvs. cu Connie, a devenit pentru mine un nou milestone in viata mea unde aceste lectii se transforma in practica si puterea de a fi bine. Ce poate fi mai real decat sa asculti oameni ce iti ofera o picatura de putere ce a ajuns sa fie o redescoperire clara de putere, dragoste, iertare, respect si umanitate profunda. Amprenta lasata de Connie asupra personalitatii, muncii dvs si transpunerea unor trairi, sentimente, episoade reale de viata ajung la noi in forme variate ce ne aduc in puncte de trezire reala, de puterea de a merge mai departe cu atitudini noi, de bine si doar in numele binelui. Va multumesc pentru tot ! Voi continua sa va citesc, sa aprofundez si sa pun in practica tot ce am invatat de la unica legatura dintre Connie si dvs.

  6. Deci… Daca nu erai tu, nu o stiam pe Connie, sau daca nu era Connie, nu te stiam pe tine ca sa aflu de Connie. Am facut forumul, cursul de avansati, fac assisting sa fac educația accesibila altora. Profund recunoscătoare va rămân amândurora.

  7. Drag Ioana,
    Iti sunt foarte recunoscatoare pentru acest text. Ai pus in cuvinte atat de frumos ceea ce simt si eu si probabil alte sute, mii de oameni. Fara educatia ontologia nu as fi avut viata pe care o am, relatia, copilul, casa, increderea ca totul este in puterile mele. Si totul a pornit de la evenimentul cu Connie pe care l-ai promovat aici pe blog in 2018. Din nou, multumesc! Simt ca ne-a lasat Connie o mare responsabilitate, sa ducem mai departe misiunea ei de-o viata, tutor celor care am primit de la ea smecheria cu scosul capului din fund :)) Altfel ar fi degeaba toata aceasta discutie despre recunostinta. Chiar daca nu suntem Connie, suntem fiinte umane marete si ne avem unii pe altii. E primul meu comentariu aici, desi te citesc de ani de zile. E important pentru mine sa iti spun ca prin faptul ca mi-ai facut-o cunoscuta pe Connie, si prin toata activitatea ta publica, mi-ai contribuit semnificativ. Te iubesc, fii binecuvantata!

  8. Este prima data când aud de Connie, am ascultat primul video. Ceea ce vreau sa spun de fapt este că m-a apucat o tristețe profundă cand mi-am dat seama că nu mai este printre noi, deși, cum spuneam, e prima data când am contact cu subiectul Connie (înafara de cărțile cu Connie citite copilului:) ). Îmi vine să plâng când realizez că un om minunat cu un suflet frumos nu mai este aici sa ne ajute cu îndrumările ei. Teoretic e inexplicabil faptul că mă simt așa afectat că am aflat că s-a dus, dar intuiția îmi spune că rezonez tare cu ceea ce prezinta ea, cu viziunea ei asupra vieții și existenței. Mulțumim Connie și Prințesa Urbana pentru că ne faceți viața mai clară.

    • Nici eu nu auzisem de dumneai si m-a dus cu gândul la seria de carti pt copii cu Connie, dar nu cred ca au legatura.. Poate ne lămurește Ioana ca din ce am cercetat eu rapid pe net erau diferiți autori

    • Conni e un personaj dintr-o serie de carti pentru copii scrisa de un autor german, Connie Larkin a fost un profesor de viata.

    • Am amânat să o întâlnesc chiar daca m am gândit să o fac din 2012. Cât de multă măreție a avut ?!

  9. Prima data am intalnit-o pe Connie intr-o conversatie pe care o avea cu tine. Era fascinanta, era vie, era ca un izvor de apa, vesela, plina de viata. Si de indata si pentru totdeauna am iubit-o. Si am ascultat-o peste tot pe internet, am mers apoi sa o ascult la cursul ei de relatii si am facut Landmark.
    Si am avansant mult in a aduce claritate mintii mele, in a pune in ordine lucrurile din viata mea, in curatirea relatiilor mele si, mai ales, in bucuria de a trai.
    Multumesc Ioana pentru ca ai impartasit cu restul lumii bucuria de a o fi cunoscut si iubit pe Connie.
    Multumesc Connie pentru ca esti. Pentru ca cine este o data, este pentru totdeauna si nu moare niciodata. Si cine iubeste asa cum a iubit Connie: viata, lumina, oamenii, traieste in veac de veac.
    Recunostinta pentru fiecare dintre voi, si dragoste. Multa, multa dragoste!

  10. Ador articolul tau, o ador pe Connie (nu am ascultat-o mult, dar de fiecare data imi starneste interesul si imi spun ca voi continua sa o ascult si mai mult si mai mult, pana cand ma iau cu altele si nu o mai fac asa cum mi-am propus, decat mult mai tarziu. Aveam dreptate cand spunea ce spunea despre prioritati…), ador melodia asta a Enyei (o ascult din facultate de la finalul unei iubiri frumoase…). Iti multumesc pentru cinstea pe care i-o faci, Ioana, da, pt ca-i faci aceasta cinste, te asigur! Connie e acolo privindu-te si o vad poate pt prima oara vadit emotionata, in tacere, dar zambitoare, asa cum o stim, si emotionata… Iti multumesc si iti multumeste si te roaga sa continui. O vei face, stii ca o vei face…
    Capul sus si inima curata, Ioana, asa cum ti-ar fi spus-o si Connie in propriul ei fel (cat mi-as fi dorit sa o pot cunoaste personal!). Connie e cu tine, de printre ingeri, cu tine, nu uita asta.

  11. „-Ioana, draga mea, ce facem să mai trezim din oameni? Atâția zombi, morți vii, care umblă pe străzi, cum ajungem la ei, cum aprindem lumina?” ?
    Te ? Ioana. Tu stii ce ai de facut…sa treci prin perioada de doliu apoi sa o lasi sa plece…imi place mult ce spune…si chiar daca sunt lucruri la care am ajuns deja ..imi face bine sa le reaud. Multumesc pt acest articolo si filmuletele postate.

  12. Va ascult foarte des si mereu faceti o diferenta
    Am discutat cu Connie la telefon, as fi vrut sa vina in Oradea anul acesta sa trezim oamenii.
    Poate continuam noi doua ! Ce zici ?
    Sigur ar fi incantata
    Te iubesc pentru ce transmiti si imbratisez !

  13. Connie Larkin un OM de VALOARE! Cursurile ei, „vorba” ei a adus multa bucurie in viata mea alungand tristetea pricinuita de singurul meu dusman, eu! Ma onoreaza ca am cunoscut-o personal….Si da, asa este, Connie nu moare niciodata!

  14. Aveam in plan să particip la un curs se Photorading,am ascultat aproape toate Materialele de pe yotube,O femeie,specială Un Model de exemplu.Este vie in inima mea,si cred că Dumnezeu a luato pentru viată vesnică?

  15. Am aflat de Connie pe 30 apr.2022 iar cand ma intrebam de ce nu am cunoscuto mai devreme,de ce eu nu stiam nimic despre ea…..a doua zi am descoperit ca ea nu mai era printre noi de cateva zile.Astept cu multa nerabdare cartea ei si am sa urmaresc toate postarile de pe youtube.Drum lin catre ingeri suflet frumos !❤❤❤???

  16. Pur și simplu nu îmi vine să cred că fizic nu mai e printre noi. Nu am participat la nici un curs sau seminar. Am ascultat și reascultat înregistrările de pe net. Sunt psihoterapeut și îmi folosesc mai mult decât zeci de cărți citite și învățate. M-au transformat mult ca om și ca terapeut. O persoană ca un izvor de apă vie, atât de autentică și dăruită. Sunt în concediu și azi voiam să ascult noi emisiuni cu Connie și așa am aflat că nu mai e printre noi. Mi se par și mai interesante toate materialele, așa de vii, povești pline de tâlc. Nimic inutil, totul extrem de clar și de bun simț. Profundă recunoștință și iubire Connie. Oriunde ai fi…

  17. Minune vie, Connie! M-a cucerit, fascinat, inspirat. Ii aud glasul, cand ma bosumflu dintr-un nimic o aud: buricul pamantului te crezi, lasa umflatul, iesi si bucura-te! Atata pofta de viata, atat de autentica, atat de motivata, atata forta! Ma bucur ca a existat, ca exista inca in sufletul si mintea mea. Multumesc pentru spatiul acesta in care imi pot si eu lua, cumva, ramas bun. ❤️ Ce frumos vorbesti de ea, princess! ?

  18. Ioana, ni știu cine ești dar pe Connie o urmăream. Cineva azi, 3 mai, posta un interviu În memoriam Connie Larkin. Am întrebat, pai ce, a murit de e un qsa titlu. Răspunsul a fost ca asa a înțeles. Cautand…dacă e adevarat am dat de postarea ta. Nu mi vine sa cred, dar totuși te întreb. De ce a murit Connie? Îți mulțumesc în speranța că voi capătă un răspuns.

    • Nu cred ca ea ar fi dorit sa discutam despre asta. de ce e important pentru tine sa stii exact cum a murit?

    • Intrebarea nu este ca sa stim „exact” cum a murit, ci, asa cum mentioneaza si Petronela (care a scris cu CAPS) mai jos, pentru ca pare de neinteles. Atunci cand in om aflat in floarea varstei si care are atatea de oferit pleaca dintre noi, este in firea umana sa pui aceasta intrebare.
      Mai mult, este in firea umana sa pui aceasta intrebare oricand afli de disparitia cuiva, fie ca e persoana apropiata sau nu. Pentru mintea umana e important sa isi explice lucruri, nu? Mai ales ca moartea si disparitia oamenilor oricum e greu spre imposibil de acceptat, asimilat si explicat. Dar macar sa existe un motiv…

      Cand m-a sunat familia (acum cativa ani) sa ma anunte ca a murit verisoara tatalui meu, in varsta de 48 de ani, o persoana extrem de draga si de apropiata mie, am pus intrebarea De Ce? Nimeni nu m-a luat atunci cu „dar de ce e important pentru tine sa afli exact de ce?” A avut cancer si nu a spus la nimeni, nici macar propriilor copii, deci nu a avut nimeni cum sa o ajute.
      Bunica a murit acum 3 saptamani. De ce a murit? de batranete, pe patul ei, la aproape 95 de ani.
      Zilele trecute m-a sunat mama sa imi zica de faptul ca a murit un vecin de pe scara, un om pe care il stiu de 30 de ani, aflat in floarea varstei, si care inca lucra si era activ. De ce a murit? Accident de masina…

    • Inteleg nevoia oamenilor de a sti de ce moare un om care nu e inca batran (cred ca vine din nevoia noastra de siguranta, noua nu ni se poate intampla etc), la fel de bine inteleg nevoia familiei de a-si proteja intimitatea.

      Cata vreme nu esti apropiata de un om, mi se pare egoist si nepoliticos sa intrebi familia sau pe cei apropiati de ce a murit, cata vreme ei nu comunica public despre asta. Daca voiau sa se stie, ar fi anuntat.

      Important e cum a trait, Connie sau oricare alt om care a fost important pentru unul, cinci sau un milion de oameni.

  19. O ființă umană unică și extraordinară pe care o urmăream în fiecare zi! ? Mă doare sufletul! Pe de altă parte știu că este în lumină! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

    • BUNA ZIUA. NU PT CA ESTE IMPORTANT SA STIM EXACT DE CE A MURIT, VREM SA STIM PT CA NI SE PARE DE NEINTELES CUM DE ASA UN „OM” , INCONJURATA DE ASA „OAMENI” S – A STINS ATAT DE REPEDE…ASTA ESTE CEVA….

  20. Ce mare pierdere! Am început sa o urmăresc pe Connie in urma cu 2 ani. Mi-a plăcut mult ce transmite, era fascinanta, puteai sa o urmărești ore in șir. Când o ascultam aveam senzația ca e de pe alta lume, o lume mai simpla, mai clară, o lume mai buna. După fiecare video ascultat și re-ascultat simțeam ca rămân cu ceva. Am început sa caut conferințele de Photo reading la care mi-ar fi plăcut sa particip însă nu m-am străduit suficient. Imi pare enorm de rău ca nu voi mai învăța atâtea lucruri noi și minunate de la ea ?.
    Drum lin Connie! ? Îți mulțumesc pentru tot ce am citit, ascultat si invatat de la tine.

  21. Offff Doamne! Am gasit azi pe YouTube un video care m-a intristat rau “In memoriam Connie Larkin “ ? nu îmi vine sa cred deși nu am avut răbdare sa îl vad, căutând pe google ceva ce să-mi spună ca e o glumă…dar nu am găsit!?
    sunt atât de tristă și în același timp bucuroasă ca acum 2 ani am aflat ca există și ca puteam să-i ascult toate video-urile și să citesc(și sa o am) cartea. Nu sunt decât 5 minute de când am aflat vestea și nu știu ce să spun!
    Connie îți mulțumesc că vei exista și după….
    R.I.P Connie Larkin ?

  22. Îmi pare foarte rău !
    In urmă cu 2 ani am aflat de draga noastră Connie Larkin ??? o ascultam cu atâta plăcere și interes ,mă ajută atât de mult sa va urmăresc dragă Ioana îți doresc putere să treci peste aceste clipe triste ! ,nu mi vine sa cred … Drum lin între îngeri suflet frumos!
    Condoleanțe!
    Mulțumesc ♥️??

  23. A spus o stea ! Și eu o iubesc pe Connie,am avut o conversație telefonică în urma cu aproximativ un an și ne vorbeam de parca ne cunoșteam de când lumea deși eram la prima conversație.Intentionam să urmez unul din cursurile pe care urma să le susțină atunci la Brașov,dar i m-am spus că poate ajunge mai aproape. Iar ea mi-a răspuns ca: distanța nu este o piedica și că dacă nu fac atunci cursul ,nu o sa-l mai fac niciodată. Ea stia multe ,foarte multe despre oameni și despre ea. Multumesc
    Connie !

  24. Connie m -a trezit și pe mine și inima mia plînge și ochii îmi pling, pling și eu 5minute pentru ca să i pot dori drum bun cu surisul pe buze ….

  25. Nu mi-a venit sa cred ca…Connie a ales sa fie in alta dimensiune….ii ascultam video-urile care m-au ajutat enorm sa fiu…simt ca ea este Acasa, in Lumina, vesela si fericita.

    In memoria ei, sa ne traim cat mai frumos darul primit: Viata noastra.

  26. Astazi cand am aflat trista disparitie fizica dintre noi m-am intristat, ii sunt recunoscatoare ca m-a ajutat , dupa o pierdere, sa trec mai usor, iti multumesc ca azi sunt un om viu datorita tie?, drum lin sufet frumos?

  27. Am cunoscut-o pe Connie prin tine, cand ai scris despre plecarea ei. Atunci am descoperit-o si de atunci o ascult continuu. Daca ar trebui sa pun egal intre doua persoane, as pune intre mama si Connie. Eu nu am auzit de ea ,decat cand a dispatut si tot ce imi reprosez este , cum de nu am aflat de ea cand traia, cum? Cat am pierdut… Pe aceasta femeie nu ai cum sa nu o iubesti, din ce o ascult mai mult, incep sa vorbesc ca ea. Draga mea Connie, ti/am comandat cartea, audio, ca sa mi-o citesti, sa te aud. ❤️❤️❤️

  28. Am cunoscut-o pe Connie in 2008, cand am facut Landmark-ul si apoi o dată pe săptămână, zece săptămâni pentru trei ore, seminariile ei, minunat de surprinzatoare !
    Fiica mea, adolescenta, era cam timida, neincrezatoare in fortele proprii-desi avea rezultate remarcabile la scoala si olimpiade-vesnic nemultumita de ea insasi’; o buna prietena mi a spus cate ceva despre Landmark si m am repezit sa o inscriu pe fiica-mea; minunea a facut ca , la inscriere, sa fiu intrebata de ce nu doresc si eu sa fac cursul? „Ce sa caut eu la un curs de dezvoltare , de cunoastere personala? Si apoi , sunt foarte ocupata, nici nu as avea timp pentru altceva decat ceea ce fac in prezent!!”Doamna, nu m a lasat si mi a spus ca, la orice varsta si in orice moment al vietii, daca chiar vrei, iti faci timp pentru „ceva extraordinar”cum este LF; pe scurt, m am inscris la curs si am trait o experienta extraordinara!
    Ce sunt astazi, nu doar eu dar si fiica mea, se datoareaza si Landmark-ului, prin reprezentanta lui sclipitoare, Connie
    Multumim, Connie

  29. Nu stiu prin ce intamplare o aveam pe Connie in lista de prieteni de pe facebook, dar in ignoranta mea, nu am intrat macar o data sa ii studiez profilul, nu am interactionat vreodata. De cand s-a dus, am cautat sa vad despre ce vorbea femeia asta si de atunci nu ma tot satur sa o ascult.
    Despre tine, la fel, nu am stiut nimic, pana cand mi-a aparut in fata un articol cum ca „printesa urbana’pleaca din tara. Am cautat sa vad cine esti, ce faci si de atunci te citesc mai mereu
    Te admit foarte mult, am ascultat conversatiile voastre si vreau sa cred ca ceea ce am ascultat de la voi mi-a impactat viata in asa mod, incat drumul meu spre „trezire” va fi mai usor decat credeam . Iti multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *