Și cadourile merg către…

Acum am aterizat de la medic, iertați întîrzierea. Nu mai prelungesc suspansul, pun direct pozele, numele încercuite sînt cele ale cîștigătorilor aleși de Random.org.

Vă rog să-mi scrieți la printesa@printesaurbana.ro să vedem cum ne organizăm să vi le dau. Felicitări, să le folosiți cu plăcere, eu cu siguranță vi le ofer cu tot dragul!

Dacă aveți de unde și vreți să ajutați, puteți face o donație pentru micul Rareș, nu e neapărat, nu trebuie s-o faceți, obiectul cîștigat e al vostru oricum, dar dacă vreți să vă exprimați cumva recunoștința, o puteți face trimițînd niște bănuți către el.

Eu mă duc să stau cuminte în pat, că așa a ordonat doctorul!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4218

23 comentarii

  • Felicitari! Facem si dedicatie, cum sa nu!
   Dap, dar tre sa te grabesti, ca cica nu mai e mult… 😀

  • Dap, totul in regula, trebuie doar sa stau cuminte sa implineasca burta 37 de saptamini. Dupa asta, se poate intimpla cam orice, ca nu prea mai e loc acolo…

 1. Felicitari castigatorilor!!
  Ce sa-ti urez printesa draga? Asteptare usoara, ca odihna placuta nu stiu daca merge. Sa stea delfina ta la cuptor pana implineste 37 de saptamani si sa auzim NUMAI de bine!
  Imbratisari calde de la mine 🙂

 2. Felicitari castigatoarelor! Iar pentru tine rabdare si spor la scris pe blog, ca cam asta ar trebui sa fie planul daca stai in varfu` patului, nu?! Deci yey pentru noi!

 3. Felicitări celor care au câştigat, să le folosească… plăcut (am încercat să evit cacofonia)!

  Iar ţie, Ioana, multă odihnă şi găsirea feluritelor modalităţi de entertainment 🙂

 4. Felicitari celor care se vor bucura de lucrusoare 🙂 …despre copilas, sper din suflet sa fie bine! eu nu cred ca daca nu exista comentarii la fel de multe la astfel de posturi e ca lumea nu se implica. in cazul unora o fi. dar mai mult e cred ca nu prea stii ce sa zici. si daca poti, ajuti. si gata. Hugs multi si plini de dragoste :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *