40 idei de cadouri de Crăciun de la antreprenori români

Am făcut o listă de idei de cadouri de Crăciun, pentru că știu că zilele astea multă lume (inclusiv eu) caută lucruri frumoase, utile, speciale, la prețuri bune, cu care să-și bucure oamenii dragi. Mulți dintre creatorii și antreprenorii de mai jos îmi sunt apropiați, sunt oameni onești, muncitori, care fac mult bine. Multe dintre lucrurile acestea sunt deja la noi acasă, sunt de calitate, frumoase, rezistente, le recomandăm din suflet. Am pus pe lista aceasta și obiecte pentru casă, electrocasnice, decorațiuni, dar și haine, bijuterii, jucării, cărți, chestii de mâncat și tot așa. Le-am organizat pe categorii, pentru prieteni și colegi, pentru doamne, pentru domni, pentru copii, pentru casă. La majoritatea avem și reduceri timp de câteva zile, cu un cod special pentru noi. Precizez și că nu am niciun fel de interes financiar cu acest articol, doar vreau să ajut niște oameni muncitori să fie mai cunoscuți și pe voi să faceți cadouri apreciate! 🙂

Sper să vă fie de folos!

Pentru prieteni și colegi

Jocuri amuzante și sensibile de cărți despre emoții, amintiri pentru cupluri, familii cu copii, grupuri de prieteni de la FunnyBrand

Sunt foarte simpatice, noi avem patru dintre ele, am jucat cu cumnații și cu soacra, am jucat cu copiii, am râs și ne-am înduioșat. Sunt cadouri foarte faine pentru colegi, șefi, frați, pentru Secret Santa, nu aveți cum să dați greș cu ele. Fiecare carte are o întrebare. Unele sunt amuzante, altele sunt intense.

Avem și o reducere de 10% cu codul CPU10 până pe 20 decembrie.

 

Delicatese dulci din toată lumea de la Delicatessen

Vai, nu am cuvinte să vă descriu biscuiții și pralinele Delicatessen, sunt divine, moartea siluetei, paradisul papilelor gustativeeee! Biscuiții Cartwright nu sunt degeaba celebri în toată lumea. Iar ciocolata, ou mai gad! Mai au tot felul de prăjituri, migdale în ciocolată, dar și condimente de vin și alte bunătăți, dacă vreți să dați pe spate pe cineva, go for Delicatessen! Vă recomand lampionul cu turtă dulce (o cutie foarte frumoasă plină cu turtă dulce învelită în ciocolată neagră) și trufele de ciocolată.

Avem 10% reducere la orice comandă până pe 12 decembrie inclusiv cu codul DELIPRINCESS.

 

Decorațiuni originale de Crăciun de la Gallantique Boutique

M-au cucerit cu un brad de Crăciun plin de minunății, au și alte lucruri deosebite, coronițe și alte decorațiuni.

 

Pătura ponderată Hug Me Blanket

În poza de mai sus sunt eu la mine-n pat, îmbrățișată de pătura ponderată.

Din aprilie dorm cu ea, cu excepția câtorva săptămâni de vară în care a fost prea cald.

Îmi place pentru că mă cuprinde și mă ajută să mă simt în siguranță. Mă așez sub ea, iar ea mă înconjoară, mă calmează, dorm în ea ca într-un cocon. Pătura ponderată este grea, e creată astfel încât să aibă cam 8-12% din greutatea celui care se învelește cu ea. A mea are 6 kilograme. E formată din mulți săculeți din bumbac umpluți cu vatelină hipoalergenică și biluțe de plastic virgin, non-toxice, hipoalergenice, greutatea ei e distribuită uniform. O iubesc!

Păturica ponderată a fost creată pentru a ajuta persoane care suferă de insomnii, tulburări de anxietate, eu pot să vă spun sigur că dorm mai bine cu ea ca înainte. Mă încălzesc fix cât trebuie, nu mă mai trezesc peste noapte, este extrem de liniștitoare și de comodă.

Avem 10% reducere la orice comandă până pe 12 decembrie inclusiv cu codul printesa10.

Delicatese din Italia de la Feelolio

Despre Feelolio, site-ul cu ulei de măsline din Italia și Gourmeteria Sappori din Iași (e aceeași firmă) am mai scris, suntem clienții lor de mulți ani, de la ei luăm cel mai bun ulei de măsline, cele mai bune paste din Italia, făină pentru pizza, sos pesto gata preparat, acum au și produse grecești și românești. Au două magazine în Iași și magazin online, acesta, musai să le încercați produsele, au și coșuri cadou cu ulei, dulciuri, vin.

Avem 10% reducere la orice comandă până pe 12 decembrie inclusiv cu codul noiembrie.

Prăjituri de casă de la Lulu’s Cake

Dacă nu aveți chef să gătiți prăjituri în perioada asta, vă recomand Lulus Cake, fac prăjiturile tradiționale ale copilăriei mele, de la albă ca zăpada la rulouri cu vanilie, napolitană de casă, tăvălite, prăjitură cu bezea, plăcintă cu măr, coșulețe cu nucă, cornulețe cu nucă, ciocolată de casă, salivez, pluuuus torturi de măr, vanilie, kranț, de biscuiți, toate absolut delicioase, cu puțin zahăr și ingrediente curate. Luăm de la ei de vreo doi ani la toate ocaziile și mereu e excelent! Ah, și prețurile, foarte foarte bune!

 

Farfurii deosebite de la Chicineta

Căni cu mesaje haioase, farfurii la fel, eu apreciez cel mai mult farfuriile cu forme imperfecte, mi se par extraordinare! Am trei pe care le păstrez pentru poze și musafiri! 🙂

Suport de telefon cu natură pe el de la Wellnesshighs

Atât de bine-mi face acest suport de telefon, aduce o bucată de pădure lângă laptop, îmi dă o stare de bine, mă ajută să nu-mi mai pierd și scap pe jos telefonul, arată și bine în poze când mai am ceva de prezentat pentru voi. Cred că poate fi un cadou fain pentru cineva care lucrează mult la birou.

 

Coronițe de Crăciun cu brad natural de la Atelier Interesart

Valentina face lucruri super mega speciale, e inimoasă și foarte iubită!

 

Globuri creative personalizate din fetru de la Wool Treasure

Găbița Predilă face și tablouri și alte decorațiuni din fetru, sunt tare drăguțe!

Pentru doamne

Brâuri, cămăși cusute cu motive tradiționale Într-un sat de poveste

Am de la aceste doamne un brâu cusut cu motive florale și fețe de pernă absolut extraordinare, le recomand din tot sufletul, nu sunt scumpe, doamnele din satul Borleasa cos cu mare îndemânare. Le-ați face o mare bucurie să comandați de la ele ii, brâuri, fețe de pernă și ce mai fac ele.

Cămașă de noapte delicată de la Solluna Sleepwear

Am și eu modelul acesta alb, este atât de fină și de delicată, o iubesc! E din cupro și vâscoză, nu se încinge deloc, e fluidă și îmi dă o senzație foarte faină pe piele.

Avem 20% reducere la orice produs Solluna de pe site cu codul PRINTESAURBANA, până pe 31 decembrie.

 

 

Agende și jurnale personalizate Light Brush

Sunt foarte frumos lucrate, vi le recomand, puteți ține jurnalul copilului sau le puteți folosi ca planner.

Lumânări parfumate de la Flair Scent

Flair Scent sunt lumânări parfumate – concept din ceară naturală din soia, turnate manual în vase delicate, cu povești de dat mai departe.
Mirosurile dețin amintiri (la fel și unele recipiente ale lumânărilor). Când simți un miros, s-ar putea nici să nu îl identifici dar îți deblochează o amintire cu un loc, o persoană sau un moment în timp. (Eu țin minte un miros din copilărie, a camerei unde ținea bunica dulciurile. Nu știu să-l descriu, însă dacă îl simt îmi revin multe amintiri plăcute de atunci.)

 

Rochii, salopete, fuste, bluze cu design special, foarte comode și practice de la Happy Friday

Am vreo zece lucruri create de Irina, rochii, salopete, bluze, fuste, le port pe toate de șase ani încoace, mă simt foarte bine în ele, nu se șifonează, merg la evenimente și-n parc, materialele sunt speciale, toate (în afară de bluze) au buzunare și croieli super comode. Recomand călduros.

Celebra mea salopetă lungă albastră e de la Happy Friday!

 

Pături tricotate – Corinne Atelier

Sunt foarte moi și frumoase, dacă aveți în viața voastră vreo friguroasă, cred că o să aprecieze un pled de la Corina! Are și pulovere, fulare, perne și covorașe simpatice!

Toate produsele de pe site sunt reduse acum cu până la 50%, dați un ochi!

 

Decorațiuni din fimo, de la căni la lingurițe, borcane, figurine pentru tăierea moțului, genți pictate și bijuterii din fimo: Bebelușii Meseriași. Mi-a făcut coliere din piele cu Ema și Eric, geantă plic și papuci pictate cu David și aripa de fluture, e foarte talentată!

 

Bijuterii frumoase din argint –  Ioana Preda

Foarte rar găsesc inele de argint subțiri și finuțe care să nu se îndoaie după câteva săptămâni. De fapt, până la Ioana nu am găsit așa ceva! Prețurile sunt foarte bune, modelele sunt deosebite, am și lănțișoare, și cercei de la ea, am cumpărat frecvent și cadouri, nimeni nu a fost dezamăgit!

 

Coliere din rotocoale de bumbac Nia’s Craft Boutique

Cristina e foarte talentată, face coliere ca hobby.

Am multeee, nici nu mai știu câte am, am colorate, sobre, de toamnă, am roz, am galbene, merg la rochii, cămașă, pulovere, sunt de efect și au preț bun!

 

Agende cu optimism de la Prăvălie de bucurie

Loredana, care organizează și festivalul de baloane cu aer cald din Maramureș, s-a reprofilat de când cu criza pe agenda care aduc bucurie. Sunt tare frumoase!

 

Haine în serie mică, cu mesaj personal, de la Sonjaline

Bluzele, rochiile și fustele, dar și eșarfele Sonjaline sunt create de prietena mea, care e psiholog și psihoterapeut, Carmen Ene. Ea e pictează imagini care surprind feminitatea, misterul, puterea, apoi le imprimă pe materiale naturale și le include în ținute foarte speciale, care poartă mesaje subtile și importante.

Găsiți creațiile ei la Dacia 24 în București, și pe pagina de fb. Aveți 10% reducere la colecția nouă dacă îi scrieți lui Carmen că veniți din partea mea.

Rochii de ocazie de la Zaza Boutique

Pijamale de mătase, rochii de mireasă și pentru alte ocazii, fuste și cămăși elegante pentru birou. Toate rochiile de lansare le-am făcut la ei și mereu au făcut treaba grozavă!

 

Ceai special și accesorii de la ceainăria Teaz Teashop

Găsiți la ei cutii frumoase cu multe sortimente de ceai aromat, cană de porțelan și alte minuni. Beau ceai de la Teaz de mulți ani, nu m-a dezamăgit!

Pachet de cărți mamă-fiică de la Editura Univers

Poate și cărți? Îndrăznesc să strecor aici acest pachet de cărți mamă fiică (ambele scrise de mine), redus cu 40%. Poate aduce multă apropiere, discuții deschise, căi de vindecare.

 

Pentru copii

Pat-căsuță din carton rezistent de la Foldo

Cei de la Foldo fac lucruri super faine din carton, sunt rezistente, ușor de montat, frumoase. Au paturi pentru bebeluși, ușor de împachetat și luat în vacanțe, rafturi, căsuțe pentru pisici, căsuțe pentru copii, îi recomand cu mare entuziasm, sunt foarte creativi și serioși!

Ei au acum reduceri maaaari pe site, avem extra 8% reducere la orice comandă până pe 24 decembrie inclusiv cu codul PrintesaUrbana. Patul-căsuță de exemplu e 293 de lei, casa pentru pisici e 50,6 lei.

 

Lămpi de veghe personalizate realizate de Crafts Factory

Pot fi personalizate cu numele copiilor și cu siluetele lor, plus alte elemente simpatice. Noi o avem așa, e foarte drăguță. Au și cu Moș Crăciun, au și decorațiuni, vedeți pe site.

 

Încălțări produse în România de la De-ale copiilor

Au și jucării din lemn, foarte drăguțe, noi avem încălțările de iarnă ale copiilor de la ei, sunt frumoase, rezistente, călduroase, din piele. Mai au și haine aduse din UK și Spania, sunt modele care nu se demodează niciodată, deosebite și de calitate. Recomandăm!

Avem 10% reducere la orice cu codul IOANA10.

Jocuri de cooperare și competitive speciale de la Juland by Oti

Au foarte multe jocuri deosebite, pentru toată familia. Am scris în detaliu despre câteva dintre ele aici.

Avem 12% reducere la orice cu codul PRINTESA12, valabil până pe 24 decembrie.

 

Puzzle-uri și jocuri de la Deajoaca.ro

Au multe jocuri speciale, puzzle-uri, jocuri de cărți, am scris mult despre ei aici. Tot la ei găsiți și revistele și figurinele cu animale marine.

Avem 25% reducere la orice jucărie din brandul Ludattica cu codul printesa25.

 

Jucării educative și roboți de la Educlass.ro

Jocurile de la Learning Resources, pentru a învăța matematică, fizică, logică sunt foarte bine făcute, la fel și roboții. Avem foarte multe lucruri de la ei, mereu am fost mulțumiți! Au jocuri cu experimente, au tot felul de jucării pentru toate vârstele și hobbyurile!

 

Cărți în engleză de la Reading Corner

Reading corner aduce cărți noi și second hand din biblioteci din UK, sunt în stare foarte bună, dezinfectate, și au prețuri începând de la 1 leu. În fiecare zi la ora 22.00 publică titlurile noi, multe sunt într-un singur exemplar. Au pentru toate vârstele, inclusiv licențe Disney, dar și autori cunoscuți, Roald Dahl, Julia Donaldson. Noi ne-am construit biblioteca în limba engleză cu ajutorul lor. Recomandăm! Ah, și în decembrie au reduceri de 35% la tot!

Pentru domni

Obiecte personalizate de la Kadoly

Portofele de piele personalizate, curele, fac și sticle, globuri, vedeți la ei pe site.

 

Puzzle-uri 3d din lemn cu motoare, motociclete, mașini de la Mindblower

Sunt multe cadouri simpatice aici, sigur găsiți ceva să vă placă! Avem reducere 10% cu codul PRINTESA10 până la finele anului!

Șosete simpatice de la Dedoles.ro

În fiecare an comand de aici ciorapi amuzanți pentru rude. Am și eu câteva perechi, rezistă foarte bine în timp!

Pentru casă (extra, majoritatea nu sunt românești)

Oale din email de Sighișoara, urmează să scriu despre ele, foarte sigure pentru sănătate și frumoase foc, prețuri bune. Aici le găsiți.

Aspiratorul robot Xiaomi, saved our lives, am scris despre el aici.

Oala electrică sub presiune One Pot de la Tefal, saved my life, am scris despre ea aici.

Aparatul Breville de facut waffe geniale, am scris despre el aici.

Slow cookerul Crock pot, am scris despre el de multe ori, cel mai recent aici.

Aspiratorul vertical cu mop Rowenta AirFlex Aqua am scris despre el aici.

Espressorul Delonghi, care face capuccino ca la cafenea, am scris despre el aici.

 

 

 

 

Gata! Sper să fie cu folos!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

13 comentarii

  1. Sau, alte idei de cadouri: guvernul, senatul, parlamentul către PSD, că au fost băieți cuminți, cum a zis și Ciolacu:)))

    Nu m-am putut abține :)))

    Eu am rămas cu gândul la cremele alea de pește de pe delicatessen ?

  2. Multumim mult de ajutor! Foarte faine recomandarile. 🙂
    O singura sugestie as avea, ai putea cumva schimba link-ul de la Nia’s Craft Boutique, am incercat sa il accesez, dar merge la pagina Ioanei Preda cu bijuteriile de argint.

  3. Brâul cu motive tradiționale din poza este al meu, și îl ador! Îl port și la ținutele de casa uneori și recomand cu tot dragul pt un cadou deosebit!!❤️

  4. Un alt dar minunat pe care părinții să-l ofere copiilor lor sunt cursurile de dezvoltare personală, de exemplu cursurile unice pe care le oferă doamna profesoară Mirela Tanc. Le găsiți pe pagina ei de facebook.
    Sunt experiențe unice in România.

  5. Am comandat un set format din 6 boluri emailate de Sighisoara in urma acestui articol. Azi cred ca este a 4 a sau a 5 a zi de utilizare. De dimineata am spalat vasele si 2 dintre boluri sunt deja cu emailul ciupit…cel bleu are 2 ciupituri dintre care una dintre zone are mai mult de 1 mm – adica a sarit emailul – si cel galben pai tot 2 dar acelea sub 1 mm.

    Le-am folosit foarte putin cu alimente moi (supa, orez cu lapte, fructe, paste cu sos), le-am spalat doar manual cu burete normal. Nu le-am scapat pe jos…singura „vina” la care m-am putut gandi este ca s-au folosit tacamuri din inox. Dar noi nu folosim tacamuri din plastic asa ca…le incadrez la „utilizare normala”. M-am uitat cu atentie la toate cand le-am cumparat, aveau toate emailul perfect.

    Bineinteles ca le voi scrie sa imi returneze banii sau sa imi trimita alte produse. Pacat. Doream sa cumpar si alte tipuri de vase pentru ca primisem si un voucher de reducere ce m-ar fi ajutat sa schimb oale, cratite etc. dar nu mai am incredere.

  6. Super idei, multumesc! Pentru cei care vor sa faca un cadou mai consistent de craciun, pot oferi chiar un brad artificial, este la moda in ultimii ani lol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *