Au revenit în sfârșit pe stoc produsele anti-țânțari și căpușe Parakito! (reducere, giveaway, P)

Sute de mesaje am primit în ultimele luni cu întrebări despre când revin în stoc produsele ParaKito anti țânțari și căpușe! Înțeleg foarte bine de ce: sunt foarte eficiente și nu sunt toxice, ceea ce înseamnă că le putem folosi pentru copii și persoane cu piele sensibilă.

Spun asta după ce un produs foarte cunoscut și eficient de pe piață, care are un ingredient activ chimic foarte puternic, mi-a topit acum niște ani brățara de la ceas și un cal de plastic al Sofiei, pe care îl ținea în mână când am dat-o cu această substanță. Nu vreau așa ceva pe pielea noastră, dacă există și alternative blânde!

De atunci am căutat alte variante și, de când am găsit Para Kito, nu am mai folosit altceva. Nu conțin alcool sau DEET, doar extracte din plante. Cu toate astea, sunt foarte eficiente multe ore!
Anul trecut și anul acesta au lipsit de pe stoc, pentru că sunt foarte populare, iar compania mamă (din Franța) a lucrat la o formulă nouă. Acum au sosit și în România produsele noi, și avem 40% reducere la ele aici, pe site-ul importatorului, DS Market, până pe 7 iunie mai, cu codul PRINTESA!

Produsele anti-căpușă și țânțari Parakito

Noi am fost mușcați de căpușe în trecut, am povestit despre asta aici și aici. Ivan e alergic la orice tip de pișcătură, de la cele de țânțari face blânde mari, care uneori adună lichid și se suprainfectează, uneori face și febră din cauza lor. Încercăm așadar să evităm alte pișcături, așa că atunci când știm că mergem în zone cu iarbă înaltă, luăm mereu cu noi sprayul și roll-onul Para Kito.

Principalul ingredient activ în produsele ParaKito este Citrepel, un derivat botanic al uleiului esențial de citronella java (Cymbopogon winterianus), care conține în principal  PMD (p-mentan-diol), un repelent  eficient pe o mare varietate de insecte, în special țânțari și căpușe. Produsele Parakito nu se absorb în piele și sunt hipoalergenice.

Hai să vi le arăt, e foarte simplu.

Există un spray verde (Familie), ideal pentru copii peste 1 an, care oferă protecție 7 ore. Are textură lăptoasă și parfum discret, conține ulei de migdale dulci și unt de shea, e foarte delicat cu pielea și o hrănește. Este rezistent la apă și la transpirație.

Există un spray roșu și un rollon roșu (gama se numește Tropical). Sunt ideale peste 3 ani, oferă 8 ore de protecție, nu sunt lipicioase sau uleioase. Au miros de Citronella. Sunt rezistente la transpirație și la apă!

Spray Parakito Tropical, protecție prelungită: 8 ore

Roll-on-ul (se poate comanda aici) este foarte practic pentru aplicare pe față, gât, urechi. Are șnur, e mic și ușsor de transportat atașat la rucsac sau curea, și ușor de aplicat.

Roll-on Parakito protecție prelungită: 8 ore

Mai avem și gelul post-mușcătură (acesta), care conține doar extrase din plante. Are efect calmant și anti inflamator. Reduce senzația de mâncărime și umflăturile post pișcături, are un efect răcoros și plăcut. Are peste 700 de aplicări, deși e mic și ușor!

Gel calmant Parakito post-mușcătură

Și mai sunt brățările, care au efect local împotriva țânțarilor, pot fi purtate la mână, la picior, legate de cărucior sau la intrarea în cort, de exemplu.

Atenție: produsele nu sunt potrivite pentru femeile însărcinate și copiii sub 12 luni!

Aici puteți vedea toată gama, direct pe site-ul importatorului. Nu uitați de reducerea de 40% la orice produs comandat de pe site, până pe 7 iunie. Codul de reducere este PRINTESA. De asemenea, dacă pe lângă Para Kito mai vreți și altceva de pe site (este Simplicol, vopseaua pentru haine, sunt detergenți foarte buni, inclusiv cei în formă de bandă eco-friendly, dezinfectant pentru haine, produse de curățenie și de îngrijire, plasturi, dezinfectanți), aveți reducere de 40% pentru toate produsele.

ParaKito se găsește fizic și în hypermarketurile Carrefour, DM, Bebe tei și Farmacia Tei, dar și online pe DM.ro, Farmacia Tei, Bebe Tei, Freshful, Emag, Dsmarket, Spring Farma și Catena Pas cu Pas.

Să vă spun ce ne place nouă la Para Kito:

  • nu conțin substanțe periculoase pentru piele sau de inhalat
  • substanțele nu lasă pielea lipicioasă
  • mirosul este plăcut
  • există varianta de roll on, care te ajută să acoperi bine pielea expusă pericolului mușcăturii, prefer această variantă să ne dăm după urechi și pe ceafă decât spray-ul, care-ți poate intra în ochi, urechi sau în gură
  • spray-ul este ușor de folosit, pot inclusiv copiii (cei mai mari) să-l folosească singuri în siguranță (nu și în zona capului, acolo e nevoie de ajutorul părintelui pentru a evita accidentele)
  • oferă multe ore de protecție, în funcție de produs
  • sunt eficiente, deocamdată nu am fost mușcați, deși am umblat pe malul râului, prin iarbă înaltă

Produsele nu sunt testate pe animale.

Avem pe Facebook și un concurs, aici. Puteți câștiga unul dintre cele trei kituri Para Kito anti țânțari și căpușe pe care vi le oferim, trebuie să dați un share public acestui articol pe pagina voastră până pe 31 mai, împreună cu un  comentariu despre aceste produse, și să comentați la postarea de concurs, ca să vă înscrieți în tragerea la sorți. Dacă aveți noroc, veți primi acasă kitul de testare, apoi așteptăm să ne spuneți cum vi se par produsele!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4216

14 comentarii

  1. Mulțumesc pt pont, am comandat cel verde, sper să fie potrivit pentru bebele de aproape 1 an. Există și vreo brățară potrivită pt 1 an?

  2. bună,

    ma bucur mult ca au reapărut aceste produse, le caut de ceva vreme.
    încerc sa comand însă discount ul nu este corect. nu se aplica cei 40%
    se poate verifica?

    mulțumesc!

  3. Mulțumim, voi comanda și eu. Scrie ca brățările au efect local, cât de bine protejează întregul corp când sunt purtate?

  4. am un pici de 6 ani și unul de 2 ani și 5 luni. ar fi ok sprayul verde pt amândoi? am văzut că cel verde este pt piticii de peste 3 ani.

  5. am vrut sa folosesc azi codul pentru o comanda insa nu mai funcționează 😟 oare ma poți ajuta cu o verificare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *